Teşekkür ederim çok hoşuma gitti program sevdimFatsecret diye programı yükleyip.yediklerinizi yazın otomatik hesaplıyor
ins kaptanim hayirli saglik dolu haberlerle gel ins:)
ornek menu :))))
Cok gecms olsun canim simdi daha iyidir ins cok gecms olsun
afiyetler olsun nickini cok begendim huzurvemavi.....cok hos..
masAllah devami gelsin ins
odemdir butyk ihtal csnm 3 kilo bi anda alinmaz bnce
bir kizin var demek Allah bagislasin ins
sanada iki melek nssip etmis Rabbim ne guzel Allah bagislasin hepimizin yavrularini ins
Bence o bir dilim puzza erimis gitmis:)
afiyet olsun cok cok gecmis olsin canim.
bi kizim var 25 yasindayim bende dogumda aldim kiloyu normalde cok asiri bi kilom yoktu sadece hep armut tipli biriyim bunu değiştiremiyorum ne yazikki cok sinir bozucu belim incecik ama bacak ve kalca kalınIti aksamlar kizlar kendmi kisa bi tanitmstim ama bikez daha yazaym sizi tanimaya calsrken kendmide tantms olayim ismim Elif benimde 2 yasnda bi oglum var hedefim 65 kilom 73.9 bu sabh tartldm boy da 170 ogretmenim.iste boyle..:)
Bugun neler yedim
Sabah ...
Peynir. Zeytin .
2 dilim kizarmis ekmek
Maydanoz salatasi z.yagli
1 parca sucuk
Oglen...
1 kase yogurt
1 dilim ev keki limonlu
Aksam ...
1 kepce barbunya
2 kasik pilav
Salata
Bol su tarcinli zencefilli
Bol ev isi temizlik
Hadi kizlar suyunuzu ictinizmi
oynakbasi34 kaptancim nerelerdesin merek ettim yaa
Sagol canm su temizlik isleri hic bitmiyor yatigimizda kalmiyor ...menun gayet iyi canim bende temizlik kosturma spor yaptım cumaya kadar tartilmayacagim ki bakalim vermismiyim almismiyimdir
eger almis gozukursem pes edip kacamak yaparim die cumaya kadar tartilmama karari aldim :)
Rabbim enhayirli zamnda saglikla hayirl bi evlat sahibi olmayi nasip etsin ins canimmmmHosgeldin canim cok gayretli gordum seni cok guzel
allah bagislasin oglunu canim bnde evliyim ama henuz cocugm yok malesefbu arada bende kaptan yardimcisiyim tekrar hosgeldin
gevet cnm 8 aylik
bi kizim var 25 yasindayim bende dogumda aldim kiloyu normalde cok asiri bi kilom yoktu sadece hep armut tipli biriyim bunu değiştiremiyorum ne yazikki cok sinir bozucu belim incecik ama bacak ve kalca kalın
Allahtan eşim hic rahatsiz degil ona kalsa cok iyi dio
bu arada kilon yok ki senin boyuna gore gayet iyi ama tabi insan nasil mutlu olucaksa oyle olsun
70 zıplama 70 karın egzersizi 70kol 70 bacak 70kalca egzersizi yaptım
Cok iyi canim fazla degilKızlar 1400 kalori almışım sporda yaptım sizce nasıl. ?
Arkadaslar kaptanla farkli yoldan iletsm kurabilecek varsa bi hbr aliversin olurmu
Cok sagol insallah hayirlisiylaRabbim enhayirli zamnda saglikla hayirl bi evlat sahibi olmayi nasip etsin ins canimmmm
g
Csnim benmkilom bolgesel zten genel olrk simit ve basen biraz boyle olncada alinankilolar gobege ve yanlara gdiyo kiyafet zorlgu yasyrm bide sezeryan dikislerm hassas darlsstkca kiyafetlerm yara olablyo o bolge malasefve dahada onnmlsi su an sanirim bu anlamda mutlu degilim zayiflamak istiyorummm ins
Insallah canim sabah erkenden yazar fiye umuyorumkizlar ya kesin bi aksilik var kaptanimiz mutlaka yazardi eşine birsey olmamistir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?