Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlarrr
dünkü menü:
sabah: 1 dilim köy ekmeği, 1 kb peynir, 4 zeytin
öğle: çeyrek kase mercimek çorbası, yarım porsiyon nohut yemeği, 1 kaşık pilav, 1 bardak ayran
akşam: 1 porsiyon sütlaç, 4 adet cezerye
karbonhidrat: 94,38 gr.
3 lt su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kayıp Kaptanınız geldiii
Geldi mi hep üst üste gelir ya benimkide yine o hesap oldu
Dün sabahtan eşimi doktora götürdüm ve şansımıza koca hastanenin 4 kere elektrikleri kesildi
Tam sisteme giriş yapılacak yine kesildi Hadi sonunda muayene sırası geldi derken ( öğlende ) bu seferde son kesintinin geçmesini bekledik ilaçları sisteme girebilsinler diye

Şükür filmlerlde Tomografide bir sıkıntı görmedi doktor ama tabi geçen sene beyin felcinin etkisiyle yaşadığı travma devam ediyormuş Yani beyinde kalan hasar ona her an tekrar Beyin felci geçiriyormuş gibi semptomlar yaşatıyor buda hem onu hemde dolaylı olarak beni etkiliyor
3 gündür yine uykularım yalan oldu resmen sersem gibiyim ama şimdi doktorun yönlendirmesi üzerine Psikatriye gidicek eşim inşallah o iyi gelirde ilaçlada olsa biraz kafası dağılır olmadı doktor eğer Psikatrist birşeyin yok derse tekrar araştırmaya giriceğiz dedi

Eve gelincede hadi adama yemek hazırla, ufaklığın derslerini yaptır derken bu seferde büyük kızım kulağım çok ağrıyor diye ağlamaya başladı Hadi bu seferdi onu akşam acile götürdüm dayanamıyorum dediği için
Anam gitmez olaydık hastanenin acili resmen mahşer yeri gibi adım atılacak yer yok
Onada tabi bir 2 saatte yakın bekledik ve şükür sonunda oda görünebildi doktora
Orta kulak iltihabı olmuş ve onadar bir sürü ilaç yazdı doktor ve tembihledi düzenli olarak iç diye
Nöbetci eczane falan derken eve gelince baygın düştüm

Rabbim dermansız dert vermesin ama cidden artık ben kendimde dayanacak gücün tükendiğini hissediyorum
Şu anda bile deli gibi uykum var ( resmen direniyorum hatta kahvaltımıda yaptım sağlıklı bir şekilde )

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Kahvaltı 08:45de
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
2 yumurtalı omlet
1 parça Beyaz Peynir
1 domates
1 salatalık

Bol su ile devam daha sonra da şekersiz Kahvemi içerim

çok geçmiş olsun canım neler atlatmışsın, bol bol dua edin Allaha, huzur verecek şeyler yapın, okuyun, izleyin, eşinin ve senin rahatlamanız lazım, çok stres oldunuz bugünlerde, nerde yaşıyorsun istanbul mu bu kadar kalabalık hastane,

Hosgeldin kaptancim Allah kolaylik versin

Çok sağ olun kızlar şükür daha iyi şu an
Esrasi evet canım İstanbuldayım her türlü doktor var diye direk devlet hastanesine götürdüm zaten aynı hastanede yatmıştı eşim ama bakalım olmazsa özelde bir doktorada gösteririz içi rahat etsin

Kızlar ben temizliğimi yapayım öğleden sonra kızı alınca damlarım yine

Günaydin...
Geçmiş olsun kaptanım, eşinin tomografisimde bişey çıkmamasına sevindim İnşaalah kızında biram çnce iyileşir

kaptan iyi olmaniza sevindim

bu arada kizlar sabah ac karnina tartildim 78 kilo ciktim hicbisey yemeyip yarim saat sonra yine tartildim gecen haftaki kilom cikti niye boyle oldu ya moralim bozuldu

kaptan iyi olmaniza sevindim

bu arada kizlar sabah ac karnina tartildim 78 kilo ciktim hicbisey yemeyip yarim saat sonra yine tartildim gecen haftaki kilom cikti niye boyle oldu ya moralim bozuldu
arkadaşlar cuma gelmeden tartılmayın, gelip gidiyo bu dengesiz işte, sonra moral bozuluyo veremiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…