çok geçmiş olsun canım neler atlatmışsın, bol bol dua edin Allaha, huzur verecek şeyler yapın, okuyun, izleyin, eşinin ve senin rahatlamanız lazım, çok stres oldunuz bugünlerde, nerde yaşıyorsun istanbul mu bu kadar kalabalık hastane,Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kayıp Kaptanınız geldiii
Geldi mi hep üst üste gelir ya benimkide yine o hesap oldu
Dün sabahtan eşimi doktora götürdüm ve şansımıza koca hastanenin 4 kere elektrikleri kesildi
Tam sisteme giriş yapılacak yine kesildiHadi sonunda muayene sırası geldi derken ( öğlende ) bu seferde son kesintinin geçmesini bekledik ilaçları sisteme girebilsinler diye
Şükür filmlerlde Tomografide bir sıkıntı görmedi doktor ama tabi geçen sene beyin felcinin etkisiyle yaşadığı travma devam ediyormuşYani beyinde kalan hasar ona her an tekrar Beyin felci geçiriyormuş gibi semptomlar yaşatıyor buda hem onu hemde dolaylı olarak beni etkiliyor
3 gündür yine uykularım yalan oldu resmen sersem gibiyim ama şimdi doktorun yönlendirmesi üzerine Psikatriye gidicek eşiminşallah o iyi gelirde ilaçlada olsa biraz kafası dağılır olmadı doktor eğer Psikatrist birşeyin yok derse tekrar araştırmaya giriceğiz dedi
Eve gelincede hadi adama yemek hazırla, ufaklığın derslerini yaptır derken bu seferde büyük kızım kulağım çok ağrıyor diye ağlamaya başladıHadi bu seferdi onu akşam acile götürdüm dayanamıyorum dediği için
Anam gitmez olaydık hastanenin acili resmen mahşer yeri gibi adım atılacak yer yok
Onada tabi bir 2 saatte yakın bekledik ve şükür sonunda oda görünebildi doktora
Orta kulak iltihabı olmuş ve onadar bir sürü ilaç yazdı doktor ve tembihledi düzenli olarak iç diye
Nöbetci eczane falan derken eve gelince baygın düştüm
Rabbim dermansız dert vermesin ama cidden artık ben kendimde dayanacak gücün tükendiğini hissediyorum
Şu anda bile deli gibi uykum var ( resmen direniyorum hatta kahvaltımıda yaptım sağlıklı bir şekilde )
Hosgeldin kaptancim Allah kolaylik versinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kayıp Kaptanınız geldiii
Dün sabahtan eşimi doktora götürdüm ve şansımıza koca hastanenin 4 kere elektrikleri kesildi
Tam sisteme giriş yapılacak yine kesildiHadi sonunda muayene sırası geldi derken ( öğlende ) bu seferde son kesintinin geçmesini bekledik ilaçları sisteme girebilsinler diye
Şükür filmlerlde Tomografide bir sıkıntı görmedi doktor ama tabi geçen sene beyin felcinin etkisiyle yaşadığı travma devam ediyormuşYani beyinde kalan hasar ona her an tekrar Beyin felci geçiriyormuş gibi semptomlar yaşatıyor buda hem onu hemde dolaylı olarak beni etkiliyor
3 gündür yine uykularım yalan oldu resmen sersem gibiyim ama şimdi doktorun yönlendirmesi üzerine Psikatriye gidicek eşiminşallah o iyi gelirde ilaçlada olsa biraz kafası dağılır olmadı doktor eğer Psikatrist birşeyin yok derse tekrar araştırmaya giriceğiz dedi
Eve gelincede hadi adama yemek hazırla, ufaklığın derslerini yaptır derken bu seferde büyük kızım kulağım çok ağrıyor diye ağlamaya başladıHadi bu seferdi onu akşam acile götürdüm dayanamıyorum dediği için
Anam gitmez olaydık hastanenin acili resmen mahşer yeri gibi adım atılacak yer yok
Orta kulak iltihabı olmuş ve onadar bir sürü ilaç yazdı doktor ve tembihledi düzenli olarak iç diye
Rabbim dermansız dert vermesin ama cidden artık ben kendimde dayanacak gücün tükendiğini hissediyorum
Şu anda bile deli gibi uykum var ( resmen direniyorum hatta kahvaltımıda yaptım sağlıklı bir şekilde )
Geçmiş olsun kaptanım, eşinin tomografisimde bişey çıkmamasına sevindim İnşaalah kızında biram çnce iyileşirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kayıp Kaptanınız geldiii
Yesilcay tarifi verebilirim :)Esrasi .!.:hepimiz burda olduğumuza göre devam edebiliriz,spor ve diyet konusunda bayadır öneri vs. konuşmadık, var mı önerisi olan
bende bu tarifi alabilirim o zamanhepimiz burda olduğumuza göre devam edebiliriz,spor ve diyet konusunda bayadır öneri vs. konuşmadık, var mı önerisi olan
arkadaşlar cuma gelmeden tartılmayın, gelip gidiyo bu dengesiz işte, sonra moral bozuluyo veremiyozkaptan iyi olmaniza sevindim
bu arada kizlar sabah ac karnina tartildim 78 kilo ciktim hicbisey yemeyip yarim saat sonra yine tartildim gecen haftaki kilom cikti niye boyle oldu ya moralim bozuldu
arkadaşlar cuma gelmeden tartılmayın, gelip gidiyo bu dengesiz işte, sonra moral bozuluyo veremiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?