yaa banada öyle oluyo bi gün önce bile tartılınca bazen çok çıkıyo sonra o akşam yiyoz moral bozuk diye ertesi gün az çıkınca tabi pişmanlıklaraynen ve suan hic spor yapasim yok uyumak istiyorum
günaydın cnımTünaydın: )
Ara yarim elmaNeyse ki kendimi cabuk toparladim kahvaltimi yaptim
2 yumurtayla omlet
1 adet cavdar ekmegi
3 zeytin
2 burgu peynir
10 dk kalca bacak egzersizi
1 litre su ictim
Suan cok acim cok
Kolay degil canim bu kdar yogunluk Allaj guc versin kansizlikda olablr yada vucudunun direnci dusmus olablr dikkat et canimSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Ya kızlar bana ne oluyor anlamadım
Öğlende kızı aldıktan sonra kızım meyve yemek istedi hadi birlikte yiyelim ara öğün gibi olur dedim yemez olaydım
Şekerim mi fırladı nedir resmen felaket bir halsizlik çöktüKaç günün yorgunluğu dedim az koltuğa uzandım ama resmen ölü gibi uyumuşum kızım bile zor uyandırdı beni eşimin telefonu üzerine
Hala ağzımın içi zehir gibi ve kafam sersem gibi
Neden böyle oldu anlamadım sonradan acaba şekerim mi fırladı diye aklıma geldi
Bir saat sonra arkadaşlar çaya gelecek ama ben hala kendime gelemedim
Valla bazen yok anam sen şu zayıflama işini beceremeyeceksin diyorum kendi kendime ama pes etme niyetimde yok
Cuma günü eşimin Emar sonucunun CDsi hazır olacakmış bende cuma yada salıya ( pazartesi kursum var ) randevu alabilirsem doktora gideceğimkan tahlili yaptırayımda bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak
benim de basen ve gobek sorun oluyo iste alisverslerdeBugün alışverişe çıktım kizlar tamam etek bedeninde sorun yaşamadım ama ne bir gömlek nede kazak alamadim göbek ve göğüs beni mahvetti acayip demoralize oldumenaz 1 beden incelmek istiyorum ust beden den kalça ve basen dümdüz kaldı ama ust beden tam fiyasko
Ben genç kizligimdan beri göğüs bölgesinde sorun yaşıyorum 52 kiloykende aynıydıKolay degil canim bu kdar yogunluk Allaj guc versin kansizlikda olablr yada vucudunun direnci dusmus olablr dikkat et canim
benim de basen ve gobek sorun oluyo iste alisverslerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?