Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

IrResistibLe_ canım sırf üst çalıştırmaya çalışsan hani oklavayla sağa sola dönme gibi hareketler işe yararmı acaba

E elifdnzzz Sağ olasın canım valla bende anlamadım aslında hiç kafayı kaldırasım yok ama aksilik eşim arkadaşlar çaya gelecek diyince mecbur kalktım

Romatizma ve kalsiyum magnezyum eksikligi var kollarim ve bacaklarim cok dayanıksız ama deneyecegim esim ip ve plates de kullanilan lastikden almış

İyi akşamlar herkese. Bugün diyetisyen kontrol günümde tam 10 gün doldu 10 gün önce 57.8 olan kilom bugün 55 çıktı 3 kilo da yağdan doktor çok şaşırdı ve bana Adana kebap ödül verdi bu günlük :):):)
Menüm :
Sabah: 8 fındık bir bardak süt bir elma
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 8 kaşık sebze yemeği
Akşam: Adana kebap ( pilavı yemedim ) salata acılı sos

Eklentiler

• IMG_6304.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 45
Oynakbasi34 geçmiş olsun. Dikkat et Kendine. Kilo zamanla verirsin nasıl olsa. Sağlığın daha önemli.
Metabolik balansı duymuşsunuzdur herhalde. Ayrıntılı kan değerlerine göre vücudun ihtiyacı tespit edilerek diyet oluşturuluyor.
Son bir de onu deneriz artık.

nasıl nasıl?
Sen ne yiyordun böyle.
Bravo.
Diyetisyendeyken ben de çok hızlı kilo vermiştim. Ama sonra cuuup hepsi geri geldi. Geri alırsın dediklerinde "o kadar uğraştım almam" deyip kulak arkası etmiştim.
Ama Sen yağdan verip biraz da kas yapmışsın süper süper.

Almmam inşallah yıllardır kilo vermek için uğraşıyorum 65 ten 58 e kendi çabamla indim almadım sonra durdu ve ne kadar spor yapsamda gitmedi kendimi herkesin çok övdüğü diyetisyende buldum spor yapıyorum geçen hafta ara verdim soğuk hava ve hastayım diye bu hafta inşallah tekrar dan spor salonuna kaydolcam. Diyetimde makarna pirinç şehriye bulgur hiç yok başladığımdan beri sebxe yiyorum et yiyorum

Ohoooooooo daha nolsun cook cok tebrik ederim supersin canimmmm:)boyunu merk ettim kilon cok iyi geldi bana:)
Sabah peynirli yumurta
Iki dilim ekmek

Ara bir muz

Öğlen Kıymalı sebze yemeği üç dilim ekmek bir bardak ayran

Ara bir portakal

Aksam nohut yemeği yarım tabak bulgur pilavı salata

Sonra portakal veya mandalina
super:))))

Sabah iki haşlama yumurta peynir domates zeytin bir dilim ekmek kahve öğlen bir dilim börek yarım dilim kek yarım kase kuskus salatası akşam barbunya yoğurt 60 dk yürüyüş iki litre su
vallaha bugün herkes fazlasiyla kacirmis ama sen güne gitmene ragmen fazla yememissin :)
Dikkat et kendine ablacim okadar stressin arasinda kendine vakit ayiramiyorsun. sen yinede tetiklerini yaptir ne olur ne olmaz. buarada pes etmek yok hepberaber zayiflayacagiz.

pes etmek yok Insallah hepberaber verecegiz bu kilolari gün gelecek bütün kiyafetlerin sana büyük gelecek hersey üstüne mükemmel oturacak sadece sabir pes etmek yok

Menum
Sabah.
Dmts sltalk
Zeytin
Peynir
Azcik helvs
Acili ezme
1,poaca ve ceyrk simit(((biliyrm bu iyu olmdi okulda kahvlti gunuydu bole oldu
Ogle
Yarim tabak etli turlu
1 elma
Arada
Biraz abarttgm meyve cesitleri
Aksam
Balik salata
Corba
Tursu
Su 1,litreyi gecmstr sanrm
Su an yw
Yesilcayimi iciyrm

İnşallah

Buarada ben öglen bir tanede mandalina yemistim
yazmayi unuttum simdide bir tane yiyecem karnim ac yatamiyorum

Iyi geceler kizlar ben geldim esim saah geri geldi isten butin gin evdeydi sonrada gorumcemgil geldi hic giremedim
Bugunku ydiklerim sabah 2dılm ekmek peynırlı omlet kahvaltılık tursu 1lokma bal
Oglen domates corbası ve cubuk keakerın cok kalınları var 3-4 ondan yedım arada 1poetakal yarım ayva
Aksam 2-3 kasık patates puresı kucuk bı tabak kısır yedım 6-7 cıg kestane yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…