- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Romatizma ve kalsiyum magnezyum eksikligi var kollarim ve bacaklarim cok dayanıksız ama deneyecegim esim ip ve plates de kullanilan lastikden almışIrResistibLe_ canım sırf üst çalıştırmaya çalışsan hani oklavayla sağa sola dönme gibi hareketler işe yararmı acaba
E elifdnzzz Sağ olasın canım valla bende anlamadımaslında hiç kafayı kaldırasım yok ama aksilik eşim arkadaşlar çaya gelecek diyince mecbur kalktım
İyi akşamlar herkese. Bugün diyetisyen kontrol günümde tam 10 gün doldu 10 gün önce 57.8 olan kilom bugün 55 çıktı 3 kilo da yağdan doktor çok şaşırdı ve bana Adana kebap ödül verdi bu günlük :):):)
Menüm :
Sabah: 8 fındık bir bardak süt bir elma
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 8 kaşık sebze yemeği
Akşam: Adana kebap ( pilavı yemedim ) salata acılı sos
Almmam inşallah yıllardır kilo vermek için uğraşıyorum 65 ten 58 e kendi çabamla indim almadım sonra durdu ve ne kadar spor yapsamda gitmedi kendimi herkesin çok övdüğü diyetisyende buldum spor yapıyorum geçen hafta ara verdim soğuk hava ve hastayım diye bu hafta inşallah tekrar dan spor salonuna kaydolcam. Diyetimde makarna pirinç şehriye bulgur hiç yok başladığımdan beri sebxe yiyorum et yiyorumnasıl nasıl?
Sen ne yiyordun böyle.
Bravo.
Diyetisyendeyken ben de çok hızlı kilo vermiştim. Ama sonra cuuup hepsi geri geldi. Geri alırsın dediklerinde "o kadar uğraştım almam" deyip kulak arkası etmiştim.
Ama Sen yağdan verip biraz da kas yapmışsın süper süper.
Ohoooooooo daha nolsun cook cok tebrik ederim supersin canimmmm:)boyunu merk ettim kilon cok iyi geldi bana:)İyi akşamlar herkese. Bugün diyetisyen kontrol günümde tam 10 gün doldu 10 gün önce 57.8 olan kilom bugün 55 çıktı 3 kilo da yağdan doktor çok şaşırdı ve bana Adana kebap ödül verdi bu günlük :):):)
Menüm :
Sabah: 8 fındık bir bardak süt bir elma
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 8 kaşık sebze yemeği
Akşam: Adana kebap ( pilavı yemedim ) salata acılı sos
super:))))Sabah peynirli yumurta
Iki dilim ekmek
Ara bir muz
Öğlen Kıymalı sebze yemeği üç dilim ekmek bir bardak ayran
Ara bir portakal
Aksam nohut yemeği yarım tabak bulgur pilavı salata
Sonra portakal veya mandalina
nasıl nasıl?
Sen ne yiyordun böyle.
Bravo.
Diyetisyendeyken ben de çok hızlı kilo vermiştim. Ama sonra cuuup hepsi geri geldi. Geri alırsın dediklerinde "o kadar uğraştım almam" deyip kulak arkası etmiştim.
Ama Sen yağdan verip biraz da kas yapmışsın süper süper.[/QUOTE
Benzer bi hikayede benden..gexen sene 77 den 65,lere feln indim kendm ve diywtsyenle e dedim almm heralde amaa yazin ozellikle annemn yemekleeine kavusunca ole olamdi iste
canim bi ara firsatn olursa diyet kisyeni burdada paylasrmsn bi sakncasi yoksa merk ettim ozellikle yagdan verilen kilo beni cezbettiiii:)Almmam inşallah yıllardır kilo vermek için uğraşıyorum 65 ten 58 e kendi çabamla indim almadım sonra durdu ve ne kadar spor yapsamda gitmedi kendimi herkesin çok övdüğü diyetisyende buldum spor yapıyorum geçen hafta ara verdim soğuk hava ve hastayım diye bu hafta inşallah tekrar dan spor salonuna kaydolcam. Diyetimde makarna pirinç şehriye bulgur hiç yok başladığımdan beri sebxe yiyorum et yiyorum
vallaha bugün herkes fazlasiyla kacirmis ama sen güne gitmene ragmen fazla yememissin :)Sabah iki haşlama yumurta peynir domates zeytin bir dilim ekmek kahve öğlen bir dilim börek yarım dilim kek yarım kase kuskus salatası akşam barbunya yoğurt 60 dk yürüyüş iki litre su
Dikkat et kendine ablacim okadar stressin arasinda kendine vakit ayiramiyorsun. sen yinede tetiklerini yaptir ne olur ne olmaz. buarada pes etmek yok hepberaber zayiflayacagiz.Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Ya kızlar bana ne oluyor anlamadım
Öğlende kızı aldıktan sonra kızım meyve yemek istedi hadi birlikte yiyelim ara öğün gibi olur dedim yemez olaydım
Şekerim mi fırladı nedir resmen felaket bir halsizlik çöktüKaç günün yorgunluğu dedim az koltuğa uzandım ama resmen ölü gibi uyumuşum kızım bile zor uyandırdı beni eşimin telefonu üzerine
Hala ağzımın içi zehir gibi ve kafam sersem gibi
Neden böyle oldu anlamadım sonradan acaba şekerim mi fırladı diye aklıma geldi
Bir saat sonra arkadaşlar çaya gelecek ama ben hala kendime gelemedim
Valla bazen yok anam sen şu zayıflama işini beceremeyeceksin diyorum kendi kendime ama pes etme niyetimde yok
Cuma günü eşimin Emar sonucunun CDsi hazır olacakmış bende cuma yada salıya ( pazartesi kursum var ) randevu alabilirsem doktora gideceğimkan tahlili yaptırayımda bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak
pes etmek yok Insallah hepberaber verecegiz bu kilolari gün gelecek bütün kiyafetlerin sana büyük gelecek hersey üstüne mükemmel oturacak sadece sabir pes etmek yokBugün alışverişe çıktım kizlar tamam etek bedeninde sorun yaşamadım ama ne bir gömlek nede kazak alamadim göbek ve göğüs beni mahvetti acayip demoralize oldumenaz 1 beden incelmek istiyorum ust beden den kalça ve basen dümdüz kaldı ama ust beden tam fiyasko
İnşallahvallaha bugün herkes fazlasiyla kacirmis ama sen güne gitmene ragmen fazla yememissin :)
Dikkat et kendine ablacim okadar stressin arasinda kendine vakit ayiramiyorsun. sen yinede tetiklerini yaptir ne olur ne olmaz. buarada pes etmek yok hepberaber zayiflayacagiz.
pes etmek yok Insallah hepberaber verecegiz bu kilolari gün gelecek bütün kiyafetlerin sana büyük gelecek hersey üstüne mükemmel oturacak sadece sabir pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?