Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünkü menü
sabah: çeyrek bazlama, peynir, 4 zeytin, 1 fincan süt
öğle: 2 küçük tavuk budu, 1 yk barbunya, 1 yk havuçlu yoğurt salata, mevsim salata, 1 bardak ayran
ara: 1 elma
akşam: 1 paket biskrem (kursta yiycek başka şey bulamadım
2,5 lt su, karbonhidrat: 110.96

Günaydın kızlar.
Önce dün gece menü dışında yediklerimi yazıp cezamı almak istiyorum.
Bana ne oldu bilmiyorum.
Akşam uykusu yaramadı. Kalkınca günün 5. öğünün yaptım. Sabah zifiri karanlıkta (4,30) kızımla kalkınca gün uzadı da uzadı.
Kaşarlı tost ve 1 portakal yedim yatarken de 1 bardak süt.
Karbonhidrat %47, yağ 32,protein 21
alınan-harcanan kalori-2049-1856

Pazartesi
Karbonhidrat %41, yağ 37,protein 22
alınan-harcanan kalori-2049-1251;741

Ben çok yorgundum. Uyuyup uyanınca acıkmışım çook.

bulgur da mı yok?

herkese iyi aksamlar
bugünün menüsü:
sabah: müsli
öglen: bi kase corba
aksam: badem

spor: 1 saat fitness
Nasıl dayandın?
Yalnız 1000 kalorinin altında almak sıkıntı yaratabilir diye biliyorum. Metabolizma yavaşlayabilir.
Herkesin günlük en azından bazal metabolizma ihtiyacını karşılaması gerekiyormuş. O da vücuttaki sistemlerin çalışması için gerekli olan kalori.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün misafirlerim baya geç gitti hatta büyük kızım misafirlerin yanında yaptı performans ödevini Tabi İngilizce oluncada misafirler gidene kadar benim kontrol etmemi istedi
Gece 12yi geçiyordu ödevi bittide direk yattık

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Hala sersem gibiyim ama inşallah bugün biraz dinlenip kendime gelirim

Diademe canım senin bildirimini tabiki kabul ediyoruz nasılsa bir sonraki cumaya dönmüş olacağın için izne ayrılmaya gerek yok

A antiaging canım metabolik balance yazmışsın onunla ilgili biraz bilgi verirmisin sanki bir ara duydumda emin olamadım nedir diye

Çok az oldu farkındayım akşama et yapcaktımnoarada fitnese git gel saat 8 oldu 8 den sonra da bişey yemek istemedim bi mandalina yedim sadece

Günaydınn

Bügun dünkünden daha iradeli ve az kalorili günler dilerimm

Sabah ki Menüm;
1 adet hş. yumurta
2 kalın dilim beyaz ekmek
3adet zeytin
yarım domates
bol çay

Günaydın kızlar son bugunle yarın dikkat edelim
Şimdi kizimla evi toparlamaya çalışacağım bi yeri topla son kızımı kucagimi alıp gezdirip tekrar devam ediyorum

Yorucu oluyor ama spor yerine geçiyor gibi geliyor

Merhabalar,

Yaklasik bir haftadir ugrayamiyorum malum ev tadilatindan dolayi. Cok zormus ev de insaatin olmasi is ve okul da olunca acilarin ailesi olduk resmen .. insaat isleri bitti guzel de oldu simdi son rotusleri yapiyorum isten arta kala zaman da..
Bu sefer de hasta olduk ben ve cocuklar. oglum ateslendi okula gondermedim benim de bademcikler fena izin aldim bugun toparlanirsak cok iyi olur...

Benden haberler boyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…