Boy 1.57 :)Ohoooooooo daha nolsun cook cok tebrik ederim supersin canimmmm:)boyunu merk ettim kilon cok iyi geldi bana:)
super:))))
Ben çok yorgundum. Uyuyup uyanınca acıkmışım çook.
bulgur da mı yok?Almmam inşallah yıllardır kilo vermek için uğraşıyorum 65 ten 58 e kendi çabamla indim almadım sonra durdu ve ne kadar spor yapsamda gitmedi kendimi herkesin çok övdüğü diyetisyende buldum spor yapıyorum geçen hafta ara verdim soğuk hava ve hastayım diye bu hafta inşallah tekrar dan spor salonuna kaydolcam. Diyetimde makarna pirinç şehriye bulgur hiç yok başladığımdan beri sebxe yiyorum et yiyorum
Nasıl dayandın?herkese iyi aksamlar
bugünün menüsü:
sabah: müsli
öglen: bi kase corba
aksam: badem
spor: 1 saat fitness
Çok az oldu farkındayım akşama et yapcaktımnoarada fitnese git gel saat 8 oldu 8 den sonra da bişey yemek istemedim bi mandalina yedim sadecebulgur da mı yok?
Nasıl dayandın?
Yalnız 1000 kalorinin altında almak sıkıntı yaratabilir diye biliyorum. Metabolizma yavaşlayabilir.
Herkesin günlük en azından bazal metabolizma ihtiyacını karşılaması gerekiyormuş. O da vücuttaki sistemlerin çalışması için gerekli olan kalori.
Günaydınn
Bügun dünkünden daha iradeli ve az kalorili günler dilerimm
Sabah ki Menüm;
1 adet hş. yumurta
2 kalın dilim beyaz ekmek
3adet zeytin
yarım domates
bol çay
öğlen yemeği desek mi acabaEki Görüntüle 1928004 kahvaltimmm fazlami sizce kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?