Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok kötüyüm kizlar aksamdan beri başım zonkluyor gözüm cikacak gibi ağrıyor ayaga kalkonca daha kotu oluyorum midemde bulanıyo

Aslında kızı okuldan alacaktım ama eşim sağ olsun bu tarafa işi düşünce hem gelip benle bir kahve içti az sohbet ettik hemde kızı ben alıp eve bırakırım dedi

Kızlar bişey sorucam ark.kizi iki yaşında her verileni alıyor çok akıllı İngilizce tüm renkleri biliyor gösteriyor vs benim kizda iki yaşında öğreteyim diyorum hiç oralı bile deil tekrar bile etmiyor yavrum daha Türkçeyi tam sokmedi belkide oda haklı ama diğer bebek Türkçeyi De İngilizce yide konuşuyor sanırım o çok zeki bizde yok

çocuklarınızı lütfen böyle yargılamayın hiç hoş değil, bizde yok ne demek , bu zekilik değil ki, senin çocuğunda başka yerde daha çabuk ilerleyebilir, herkesin yetenek alanı farklıdır, her insan zekidir yeterki tembel olmasın,

Iki yas cok erken her çocuğun ilgi alani farklidir benim oğlan tum renkleri ve sayıları ogrendi 14 15 e kadar sayiyor ama bu kadar erken öğrenmesi iyi degil dedi kuzenim öğretmen kiz kardesim de ogretmenlik okuyor cocuk okul zamaninda ogrensin birak dediler
Mesela oglum boyama yi hic sevmiyor
Bir öneri daha bebeginizin yaninda olumsuz konuşmayın

Resim seviyor benimkiler duvar boyama :))) ablasının İngilizce si gayet iyi kolejde okuyor zamana birakiyorum bende kaynanam hiç durmuyor sende öğret diyip duruyor diğer ufaklığı gördükçe bende bi anlatmak istedim sizinkiler nasıl diye çocuğu olanlardan yorum almak adina

IrResistibLe_ senin oğlan 4 yaşında normal canım benim büyük kizda yapıyordu o yaşta
2 yasinda öğrendi 1 yasinda konusmaya basladi ama dedigim gibi her çocuk farklı hepsinden ayni seyleri bekleyemeyiz
Her cocuk dr öğretmen mühendis avukat olursa
Tamirat elektrik temizlik vs yi kim yapacak
Iki kardeş arasinda kıyas yapmayın bence

Evet maalesef :)

Kizlar kizimi hast. Götürdüm oyuzden saglikli beslenemedim urfa dürüm yedik ama lavas ekmeginin kalin kisimlarini kopardim yemedim yaninda yogurt ve yaninda verilen salatasindan şimdilik 1 litre su ictim aksama kadar 2 litreyi tamamlayacagim

Gec saatlere dogru bir bardak süt icerim

Bugün düzenli oldu
sabah:
peynirle ve 2 yumurtanın beyazıyla omlet,2 ceviz
8 adet yeşil zeytin
1 mandalina

ara: sade Türk kahvesi

30 dakika yürüyüş

öğlen 1,5 kase tavuk çorbası
yarım kase yoğurt
10 baedem
1/3 elma

şu ana kadar 6 bardak su

akşama : balık ve kabak çekirdeği, meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…