- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
öğlen yemeği desek mi acababence çok iyi
Geçmiş olsun ne oldu böyle sana...Cok kötüyüm kizlar aksamdan beri başım zonkluyor gözüm cikacak gibi ağrıyor ayaga kalkonca daha kotu oluyorum midemde bulanıyo
çocuklarınızı lütfen böyle yargılamayın hiç hoş değil, bizde yok ne demek , bu zekilik değil ki, senin çocuğunda başka yerde daha çabuk ilerleyebilir, herkesin yetenek alanı farklıdır, her insan zekidir yeterki tembel olmasın,Kızlar bişey sorucam ark.kizi iki yaşında her verileni alıyor çok akıllı İngilizce tüm renkleri biliyor gösteriyor vs benim kizda iki yaşında öğreteyim diyorum hiç oralı bile deil tekrar bile etmiyor yavrum daha Türkçeyi tam sokmedi belkide oda haklı ama diğer bebek Türkçeyi De İngilizce yide konuşuyor sanırım o çok zeki bizde yok
Bilmiyorum ki adet düzensizliğim var ve hamileykende adet görüyorum malesef ben suan hic hazir degilim bas ağrım ve zonklamasi gecmediGeçmiş olsun ne oldu böyle sana...
Acaba hamile misin canım?
Iki yas cok erken her çocuğun ilgi alani farklidir benim oğlan tum renkleri ve sayıları ogrendi 14 15 e kadar sayiyor ama bu kadar erken öğrenmesi iyi degil dedi kuzenim öğretmen kiz kardesim de ogretmenlik okuyor cocuk okul zamaninda ogrensin birak dedilerKızlar bişey sorucam ark.kizi iki yaşında her verilenikadar l or çok akıllı İngilizce tüm renkleri biliyor gösteriyor vs benim kizda iki yaşında öğreteyim diyorum hiç oralı bile deil tekrar bile etmiyor yavrum daha Türkçeyi tam sokmedi belkide oda haklı ama diğer bebek Türkçeyi De İngilizce yide konuşuyor sanırım o çok zeki bizde yok
Internet kisitlanmisti dünKızlar deli oldum yaaa kkya giremedim yine kaç saattir
2 yasinda öğrendi 1 yasinda konusmaya basladi ama dedigim gibi her çocuk farklı hepsinden ayni seyleri bekleyemeyizIrResistibLe_ senin oğlan 4 yaşında normal canım benim büyük kizda yapıyordu o yaşta
Evet maalesef :)bulgur da mı yok?
Nasıl dayandın?
Yalnız 1000 kalorinin altında almak sıkıntı yaratabilir diye biliyorum. Metabolizma yavaşlayabilir.
Herkesin günlük en azından bazal metabolizma ihtiyacını karşılaması gerekiyormuş. O da vücuttaki sistemlerin çalışması için gerekli olan kalori.
Eki Görüntüle 1928004 kahvaltimmm fazlami sizce kizlar
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.Cok kötüyüm kizlar aksamdan beri başım zonkluyor gözüm cikacak gibi ağrıyor ayaga kalkonca daha kotu oluyorum midemde bulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?