Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Siz soyleyin yeri gelince emri vaki yapmak gerekiyor bence
Gecikirsen eşim anneme bırakırım dedi kV gorumce öğlene kadar uyuyan insanlar
Söylemedim bugün

Acikcasi guvenmiyorum onlara geçen gün
Markete giderken gorumceye bıraktım bardakla su icirmis yakasi islanmis peçete koymuş

Kaşıkla icirseydin dedim bir damlaydi su icemedi diyor dengesiz
Aldım eve getirdim ertesi gün ateslendi zaten

Çocuk bakmaktan haberleri yok çok canımı sıkıyorum onlara ya

Anladim biz uzağız bi faydaları yok hoş yakın olsaydikta olmazdı herhAlde .insanın kendi ailesi gibi yok

Kızlar ıyı akşamlar yarın erken yola cıkacagız pendikte bi otelde kalıcaz kahvaltı cok pahalı diye içine dahıl etmedık bize ğendikte gidebilecegimiz kahvaltı yerlerı onerebılırmisiniz

ISILDURU gulumsettin beni :) kizlarin duvar resim calismalari :)
Benim iki cocuk ta sıfır yetenek resim konusun da.. Aslin da baba ve dede ressamdan az halliceler.esim zaten teknik ressam onun dışin da kara kalem calismasi var..
Benim sahane yetenegimi almislar maalesef :)

Dil konusuna gelince ehil ağızfan duydugüm cocuklar iki uc dili ayni anda ogrenebilirmis fakat daha gec konusmaya baslarlarmis ..önce özumseyip sonra dile dokuyorlar demek. :)

Büyuk kızın okulu nasil gidiyor soktu dimi okuma yazmayi.?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ne oldu böyle sana...
Acaba hamile misin canım?
ayyy acikcasi benmde aklima ole geldi:)

Aslında kızı okuldan alacaktım ama eşim sağ olsun bu tarafa işi düşünce hem gelip benle bir kahve içti az sohbet ettik hemde kızı ben alıp eve bırakırım dedi
oohhh mis olmus:)

canim soylediklerine sonuna kadar saygi duyuyorum fakat oncelikle bi anne olrk ve ayni zamnda bir ilkokul ogretmeni olarak soyledgni yanls buldum canim ya.bireysel farklilik terimi var cocuklar arasnda biri erken ogrenir digeri gec biri eksiksiz ogrenir digeri ogrenebildigi kadarni ogrenir azim olsun gerisi gelir ins kafana takma canim

Bilmiyorum ki adet düzensizliğim var ve hamileykende adet görüyorum malesef ben suan hic hazir degilim bas ağrım ve zonklamasi gecmedi
Nasl oldun smdi tatlim
Afiyet olsun
Gecmis olsunnn

Kimsecikler yok mu ?

Şimdide karnim şişti

Gidin iyice gezin tadını çıkartın
2. ayda da ben İstanbuldayım Allahın izniyle :)
Bizde öyle düşünüyoruz kısa olacak ama hıc olmamasından iyidir
İnşallah gidersin canim
@geberik gelin canim daha iyisindir insallah sabaha kadar gecmezze bi doktora görün istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…