- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Gecikirsen eşim anneme bırakırım dedi kV gorumce öğlene kadar uyuyan insanlarSiz soyleyin yeri gelince emri vaki yapmak gerekiyor bence
Gecikirsen eşim anneme bırakırım dedi kV gorumce öğlene kadar uyuyan insanlar
Söylemedim bugün
Acikcasi guvenmiyorum onlara geçen gün
Markete giderken gorumceye bıraktım bardakla su icirmis yakasi islanmis peçete koymuş
Kaşıkla icirseydin dedim bir damlaydi su icemedi diyor dengesiz
Aldım eve getirdim ertesi gün ateslendi zaten
Çocuk bakmaktan haberleri yok çok canımı sıkıyorum onlara ya
Ne güzel cok imrendim maşallahKızlar ıyı akşamlar yarın erken yola cıkacagız pendikte bi otelde kalıcaz kahvaltı cok pahalı diye içine dahıl etmedık bize ğendikte gidebilecegimiz kahvaltı yerlerı onerebılırmisiniz
Sagol canım benım 1yılı gectı Turkiye ye gitmiyodum iyice daralmiştık bizede degişiklik olacak pazar günü dönecegiz inşallahNe güzel cok imrendim maşallah
Gidin iyice gezin tadını çıkartınSagol canım benım 1yılı gectı Turkiye ye gitmiyodum iyice daralmiştık bizede degişiklik olacak pazar günü dönecegiz inşallah
İyi gecelerIyi geceler kızlar yarın sabah erken kalkacagim ben yatar
Buarada geçmiş olsun altı yapmıştım silinmiş o silinince bende yazmayı unuttum yeni farkettim umarım şimdi daha iyisindirCok kötüyüm kizlar aksamdan beri başım zonkluyor gözüm cikacak gibi ağrıyor ayaga kalkonca daha kotu oluyorum midemde bulanıyo
Bilmiyorum ki tatlımIrResistibLe_ geçmiş olsun.. migren ağrısımi acab o da mide bulantisi yapar ..
Şimdide karnım şiştiBuarada geçmiş olsun altı yapmıştım silinmiş o silinince bende yazmayı unuttum yeni farkettim umarım şimdi daha iyisindir
Bilmiyorum ki tatlımayda yada 2 3 ayda 1 oluyor bu sene
Suanda karın bölgem patlamak üzere olan balon gibi şiştiberbat hissediyorum
Karnimda ki bu şişlik ilk dogumumdan beri var malesef uzun zamandır olmuyorduIlginc..cok gecmis olsun. Git bi doktora bence..
ayyy acikcasi benmde aklima ole geldi:)Geçmiş olsun ne oldu böyle sana...
Acaba hamile misin canım?
oohhh mis olmus:)Aslında kızı okuldan alacaktım ama eşim sağ olsun bu tarafa işi düşünce hem gelip benle bir kahve içti az sohbet ettik hemde kızı ben alıp eve bırakırım dedi
canim soylediklerine sonuna kadar saygi duyuyorum fakat oncelikle bi anne olrk ve ayni zamnda bir ilkokul ogretmeni olarak soyledgni yanls buldum canim ya.bireysel farklilik terimi var cocuklar arasnda biri erken ogrenir digeri gec biri eksiksiz ogrenir digeri ogrenebildigi kadarni ogrenir azim olsun gerisi gelir ins kafana takma canimKızlar bişey sorucam ark.kizi iki yaşında her verileni alıyor çok akıllı İngilizce tüm renkleri biliyor gösteriyor vs benim kizda iki yaşında öğreteyim diyorum hiç oralı bile deil tekrar bile etmiyor yavrum daha Türkçeyi tam sokmedi belkide oda haklı ama diğer bebek Türkçeyi De İngilizce yide konuşuyor sanırım o çok zeki bizde yok
Nasl oldun smdi tatlimBilmiyorum ki adet düzensizliğim var ve hamileykende adet görüyorum malesef ben suan hic hazir degilim bas ağrım ve zonklamasi gecmedi
Afiyet olsunKizlar kizimi hast. Götürdüm oyuzden saglikli beslenemedim urfa dürüm yedik ama lavas ekmeginin kalin kisimlarini kopardim yemedim yaninda yogurt ve yaninda verilen salatasindan şimdilik 1 litre su ictim aksama kadar 2 litreyi tamamlayacagim
Gec saatlere dogru bir bardak süt icerim
Oyle ise cok puanla kapatmadim desene kaptan
Sabah
Yumurta 0
3 zeytin 1 puan
Yarim domates 2 puan
4 dilimcik salatalik 1 puan olsun
Peynire de 3 puan versek
12 puanda cavdar ekmegi toplam 19 puan kahvalti
Dürümde 12 puan 10 puanda yogurt kucuk seker kasesinde az vardi kucuk kap salata karışımı az oldugu icin 10 puan toplam 32
Afiyet olsun canim banada bu puan durumunu bi anlativersen????
32 +19=51 aksama da bir bardak süt icerim artik @oynakbasi34
Kimsecikler yok mu ?
Şimdide karnim şiştiayyy acikcasi benmde aklima ole geldi:)
oohhh mis olmus:)
canim soylediklerine sonuna kadar saygi duyuyorum fakat oncelikle bi anne olrk ve ayni zamnda bir ilkokul ogretmeni olarak soyledgni yanls buldum canim ya.bireysel farklilik terimi var cocuklar arasnda biri erken ogrenir digeri gec biri eksiksiz ogrenir digeri ogrenebildigi kadarni ogrenir azim olsun gerisi gelir ins kafana takma canim
Nasl oldun smdi tatlim
Afiyet olsun
Gecmis olsunnn
Bizde öyle düşünüyoruz kısa olacak ama hıc olmamasından iyidirGidin iyice gezin tadını çıkartın
2. ayda da ben İstanbuldayım Allahın izniyle :)
Insalllah geçer canimBizde öyle düşünüyoruz kısa olacak ama hıc olmamasından iyidir
İnşallah gidersin canim
@geberik gelin canim daha iyisindir insallah sabaha kadar gecmezze bi doktora görün istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?