Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Ya nasıl bir şeyse internette sıkıntı yaşıyorum Dün okadar uğraştım bir türlü KKya giremedim
Şükür bugünde erkenden uyandım
Nerden aklıma düştüyse sabah sabah canım şöyle güzel bir salata çekti Kahvaltı niyetine kendime koca bir kase marul salatası yaptım şimdide kendime güzel bir keyif kahvesi yapayım

Bugün KVde akraba günü var 11:00de hazırlanıp giderim inşallah ( gerçi havada buz gibi şimdiden nasıl sokağa çıkacağımı düşünüyorum ) Çokta erken gitmek istemiyorum açıkçası sonuçta zaten herşey hazırdır birde sağ olsun KVde kızlarıda gün bendeyken misafir gibi saat 12:00de gelmişlerdi

Bu arada kızlar pek ümidim yok ama facedeki arkadaşlarıma sordum sizlere de bir sorayım;

Acaba içinizde birinin Manisa Akhisarda oturan akrabası yada tanıdığı varmı
Almanyada bir arkadaşımın Anneciği Kanser ve kızcağız artık ne duysa dört elle sarılır oldu
İnternette o civarda yaşayan yaşlı bir amcayla ilgili bir haber görmüş ( hatta amca TVyede çıkmış )
Kanseri yapışkan andız otu diye birşeyle tedavi etmiş ve arkadaşım da Banu ulaşsan ulaşsan sen ulaşırsın dedi bende 3 - 4 gündür onunla ilgili araştırıyorum
O mahallenin muhtarına ulaştım hatta ama maalesef geçen seneye kadar yardımcı olan muhtar hakkında şikayet olduğu için artık kimseye aracı olup ot göndermiyormuş He ama gelir yada bana birini ulaştırırsanız seve seve sizi güvenilir birine yönlendiririm dedi ( o yaşlı amca bedava veriyormuş ama ille kanserli hastayı görmem lazım yoksa ot vermem diyormuş o yüzden muhtar başka bir kaç kişi daha var ama onlar 30 - 40 lira ücret istiyorlarmış gerçi oda sıkıntı değil yeterki ulaşalım )

Hani diyorum sizlerden birinin tanıdığı güvendiği biri varsa o civarda bana yardımcı olabilirmi ( ben masrafını göndericeğim tabiki tek yapmasını istediğim o muhtarın yönlendireceği kişiden bana otu alıp karşı ödemeli postayla göndermek tabiki otun ücretini de vericeğim

Günaydın kızlar daha iyiyim
Karnım şiş ve hafif başım ağrıyor dr a gidemedim çünkü çocuğu bırakabileceğim kimse yok

Gunaydin kizlar sabah
2 haslama yumurta
3 zeytin
Bir yk. Lor peynir
2 burgu peynir
Bir catal beyaz peynir
Bir t.k. kadar krem peynir
1 fincan yesil cay
1 çavdar ekmeği
( her cesit peynirden azar azar yedim protein agirlikli olsun die yanlis mi yapıyorum bilmiyorum dusuncelerinizi paylaşırsanız sevinirim )

1 saatlik yürüyüş hastaneye yürüyerek gidip geldim

Kızlar hastaneden geldim cildiye beze için yağ bezesi zararsız dedi

Kardiyoloji Dr USG ile kalbimi inceledi bayagi korktum bişey çıkacak diye çok şükür kalbin gorunumunde calismasinda sıkıntı yok dedi

Holter takılacak başka hastaneye sevk yazdı 6ocak ta takılacak kalpte ritim bozukluğumu var

Yoksa benim hissettiğim psikolojik mi belli olacak inş önemli birsey çıkmaz

Eve girdim eşim çıktı

Merhaba kızlar.
Benim işler iyice yoğunlaştı. Hafta sonu da hafta içi de mesai.

Dün akşam 1 tost kaçırdım yine offf.

sabah:
2 ceviz, 1 yk tulum peyniri
3 dilim sucuk
5 adet yeşil zeytin
Kırmızı lahana

öğlen:
yarım kase taze fasulye
100 gr kadar tavuk göğsü
yarım kase yoğurt
1 pekmezli cevizli sucuk

Öğlen yürüyemedim maalesef. sabahtan beri de 3 bardak su içebildim.

yaa ben tatlı krizlerine girdim nasıl atlatacam bilmiyorum dün zar zor atlattım bugün ne yapcam hiç bilmiyorum
Herhangi bir öneriniz var mı?
Meyvede fayda etmiyor artık başka bişey lazım

10 dk kalca bacak egzesizi

Oglen bir buyuk dilim çikolatali kek bir avuc kadar fistik ve kuuru uzum
10 dk kalca bacak egzesizi

Aksam saat 5bucukta yedim yarim corba kasesi kıymalı sebzeli corba
Corba kasesi kadar sulu yemek
Bir tabak yogurt
7 bardak su ictim 10 bardagi tamamlayacagim

Simdi de 10 dklik sporumu yapip gece acikirsam bir bardak süt le kapaticam

Bugun cokmu yemisim kizlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…