Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydiiiinnn ayni durum bendede var ana farkli bi nedenle sanirim aranizda kullannlar varsa bilir ben dogm konttol hapi kullnyrm 2 gun ust uste unuttum bu sabhda evden cikica aklima geldi ve karnimi cook sis hisseduyrm adet olckmsm gibi ki zaten ust uste icilmeynce ayni ay iki kez regl olabiliyosunuz
Neyse pazartesi kilom 73.9
Bu sabah kilom 73.5

Teşekkür ederim bilgin için eğer mazemeleri alorsam hemen uygulayacağım
sanırım sorun şu, ne olursa olsun tatlıların tadına bile bakılmıycak, pilav makarna bi kaşık bile olsa yenmeyecek, ekmek konusuna dikkat edilecek (bu konuda bi sorunum yok) ve muhakkak spor yapılacak
Bence haftada bir de olsa makarna tarzı şeyler yemeliyiz yada yemeğin yanında 2yk pilav bence fazla değil ya da tatlının uçundan tatına bakmak çünkü öbürtürlü hiç dayanamayıp irademizi kaybederiz bence asıl en önemlisi spor gerçekten haftada 3-4 kere 1 saatlik spor şart

büşra menülerini pek hatırlamıyorumn, kilomuz yakın nasıl beslendin, spor felan nasıl yaptın anlatır mısın

bilmiyorum ya, benim günlük 1000 kaloriyi geçmedi yediklerim artık napiyim yani dedim tadına bile bakmaktan vazgeçmeliyim sanırım diye düşündüm

Takim olarak pek ii bi hafts değil sanırım benim de gecen hafta 76.9 bugun 76.7 fark -200
Hafta boyunca cok hareketli gecti sanırım iki uc gun yedigim pastalar dan dolayi veremedim sporda yapiyodum oysaki

eski kk mesajlarıma baktım, yediklerim aynı hiç fark yok, ama hergüğn yürümüşüm, tabi o zamanlar bekardık, on numara özgürlük şimdi napıcazzzaynen devam ve yürümeli spor yapmalı

büşra menülerini pek hatırlamıyorumn, kilomuz yakın nasıl beslendin, spor felan nasıl yaptın anlatır mısın

bilmiyorum ya, benim günlük 1000 kaloriyi geçmedi yediklerim artık napiyim yani dedim tadına bile bakmaktan vazgeçmeliyim sanırım diye düşündüm
bu kadar vermemin sebebi yeni başladığım içindir diye tahmin ediyorum, ödem falan. Mesela bende bu hafta boyunca makarna yedim ve az da olsa tatlının tadına baktım ama cuma gününden beri 3 yada 4 kere spora gittim ne yalan söylim yeme konusunda öyle aşırı bi düzenim yok olabildiğince ekmek, abur cubur ve içecek tüketmiyorum. Ama şöyle bişey var ben normaldede aşırı yiyen biri değildim aşırı içecek ve abur cubur yerdim onları bırakmam yeterli oldu diyebilirim

*** 8. Takım 497. Etap ***

oynakbasi34 (109 / / / %)
Diademe ( 72,6 / / / %)
yst38 ( 72.4 / / / % )
geberik gelin ( 77,4 / // % )
IŞILDURU ( 84,4 / / / % )
Yena ( 110,5 / 110,5 / 0 / 0 %)
Sabit
aygul_1991 ( 76,9 / / / % )
antiaging ( 69,8 /69,4 /0,4 / 0,57% )
Esrasi ( 67 / / / % )
serenalar ( 79/ / / % )
ozlemyb ( 99,5 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…