- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Teşekkür ederim bilgin için eğer mazemeleri alorsam hemen uygulayacağım
Bence haftada bir de olsa makarna tarzı şeyler yemeliyiz yada yemeğin yanında 2yk pilav bence fazla değil ya da tatlının uçundan tatına bakmak çünkü öbürtürlü hiç dayanamayıp irademizi kaybederiz bence asıl en önemlisi spor gerçekten haftada 3-4 kere 1 saatlik spor şartsanırım sorun şu, ne olursa olsun tatlıların tadına bile bakılmıycak, pilav makarna bi kaşık bile olsa yenmeyecek, ekmek konusuna dikkat edilecek (bu konuda bi sorunum yok) ve muhakkak spor yapılacak
büşra menülerini pek hatırlamıyorumn, kilomuz yakın nasıl beslendin, spor felan nasıl yaptın anlatır mısınGünaydın
Benimde regl olma vaktim gelmesine rağmen 67.5 çıktım kesin gene 68-69 çıkarım dedim ama çok şükür çıkmadım
Geçen hafta 69.00
Bu hafta 67.5
Bence regl yaklaşmasa belki bir ümit 66yı görebilirdim
bilmiyorum ya, benim günlük 1000 kaloriyi geçmedi yediklerim artık napiyim yani dedim tadına bile bakmaktan vazgeçmeliyim sanırım diye düşündümTeşekkür ederim bilgin için eğer mazemeleri alorsam hemen uygulayacağım
Bence haftada bir de olsa makarna tarzı şeyler yemeliyiz yada yemeğin yanında 2yk pilav bence fazla değil ya da tatlının uçundan tatına bakmak çünkü öbürtürlü hiç dayanamayıp irademizi kaybederiz bence asıl en önemlisi spor gerçekten haftada 3-4 kere 1 saatlik spor şart
büşra menülerini pek hatırlamıyorumn, kilomuz yakın nasıl beslendin, spor felan nasıl yaptın anlatır mısın
bu kadar vermemin sebebi yeni başladığım içindir diye tahmin ediyorum, ödem falan. Mesela bende bu hafta boyunca makarna yedim ve az da olsa tatlının tadına baktım ama cuma gününden beri 3 yada 4 kere spora gittim ne yalan söylim yeme konusunda öyle aşırı bi düzenim yok olabildiğince ekmek, abur cubur ve içecek tüketmiyorum. Ama şöyle bişey var ben normaldede aşırı yiyen biri değildim aşırı içecek ve abur cubur yerdim onları bırakmam yeterli oldu diyebilirimbilmiyorum ya, benim günlük 1000 kaloriyi geçmedi yediklerim artık napiyim yani dedim tadına bile bakmaktan vazgeçmeliyim sanırım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?