Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

busraerdal Canım inan çok sevinirim Malum benim ufak kız olsun eşim olsun bana hiç boşluk bırakmıyorlar birinin doktor kontrolleri diğerinin dersleri derken yazılanları okusamda konuştuğumuz gibi cezayı devreye sokamadım

Şu ara bende bir tuhafım artık insülin direncinden dolayı mı yine şekerim fırlıyor anlamıyorum ama kafam cidden bir milyon
Kendime hayrım yokki sizlere dokunsun
Geçen hatta yaw benim gibi kaptan olmaz olsun kaptanlığı devredeyimde bari daha faydalı biri başına geçsin takımın dedim ama yine bir arkadaşım ya kkdan uzak kalma daha çok salarsın yoksa dedi

olur mu öyle şey kaptanım sen elinden geleni yapıyorsun zaten ben kimsenin bir şilayeti olduğunuda sanmıyor gerçekten zor mesela burda herkesle ilgilenmek vesaire dediğim gibi ben derslerim izin verdikce sana yardımcı olmaya çalışırım hatta şimdiden başlıyorum ozaman şuan dışardayım eve gidince herkesin adını bir kağıda yazarım menü paylaşmayanları paylaşıp ceza alanları felan hepsini not ederim yarına bir tanede hareket bulurum hepimizin yapabileceği bir sayı belirlerim yapabilen daha fazlasını yapamayadan elinden geleni yapar az da olsa spor olur ben umarım kimse yanlış anlamaz beni ve herkes katılır eğer herkes katılırsa biraz daha sabırlı olursa Allahın izniyle haftaya mükkemel sonuç alırız?
Buarada ben önümüzdeki cuma mı? Yoksa bir sonraki cuma mı gruba dahil olabiliyorum? oynakbasi34

Kaptanim sakın kaptanligu devretme bizim senin enerjine ihtiyacimiz var sadece senin evde yukun zaten fazla sana yardim edecek yükünü hafifletecek ayni zamanda takima yardimci olacak kisiler gönüllü ler yardım edebilir

Ayrica busraerdal kardesimiz bence bu konuda cok iyi yardim edebilir

Kızlar hani geçen hafta demiştim ya alt kata su akıyormuş diye ( daha doğrusu tavanı kabarmıştı ) o günden beri her aklıma geldikçe Tesisatcıyı aramama rağmen adam hala gelecek

3 gün üst üste adam yok öğlen geliceğim ( öğlen gelmeyince tekrar arayıncada ) akşam uğrarım kesin çok yoğunum kusura bakma diyip durdu ama ne gelen var ne giden
Bugün alt komşu tekrar aradı öğlene doğru abla artık ufak ufak damlıyor ne oldu tesisatçı işi dedi Yerin dibine girdim ama kızcağızada izah ettim gelmiyor adam maalesef başkasınıda çağıramıyorum çünkü tesisatı o döşedi yabancı boru nerden geçer bilmez kırıp döker boşuna yerini bulana kadar
Allah razı olsun kızcağız da anlayışlı tamam abla sen ulaşmaya çalış sende haklısın ama hani çokda uzamasa sevinirim dedi

O telefonundan sonra tesisatçıya telefon sapığı gibi devamlı telefon açtım adam bir kere dersteyim diye hazır mesaj attı meşgule alırken sonralarıda hiç cevap vermedi
Valla kalaylayarak mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi açıkçası

Ustalar sürekli çok yoğun oluyorlar... her seferin de işi erteliyorlar..
Çok zor valla elini veren kolunu kaptırıyor... sen sürekli taciz et banucum elbet o da pes edecektir... :))

Son düzenleme:
Hayirli aksamlar kizlar ...

Benimde bir fikrim var ornek ben kopyalayip yazamiyorum bir cogunuzun adini niklerin yanina ayrintili adimizi yazsak hitap etme acisindan iyi olur daha cabuk kaynasiriz yada bir liste yapalim kisa ve oz bizi anlatan ...

Kilosu yakin arkadaslar rakip olup bir birini tesfik edebilir...
ornek ben bunlari yaptim rakibem bu hafta seni yenicem vericem kilolarimi gibi kapisalim kizlar
Bana yakin kiloda arkadasim yok ama varmi rakip olmak isteyen ????

Bence takımın tek kaptani olur yani oynakbasi34 elinden geleni yapiyor
Bide kilo veremedi veya fazla yedi diye ceza vermekde iyi bir fikir degil insanı soğutabilir

Banucum, grupla birlikte yol almak itici bir unsur.. Evet bırakmayalım özellikle bizim gibi kronik şişkolar için :)
Sadece şu var, hayatımız burası değil.. Bir çoğumuz evli barklı çocukluyuz. yine birçoğumuzun işi var ki çocuklu ve çalışan olmak demek sürekli planlı programlı ve yoğun yaşamak demek...
ekip olarak desteklememiz şart birbirimizi ama rencide etmeden kazanmaya çalışarak ilerlemiliyiz..
1. 3. olduğumuz hafta şahaneyiz de sonuncu olduğumuz hafta neden fiyasko olsun ki. Adı üstün de insanız...
Örneğin benim iki haftadır işle birlikte evim de tadilat vardı... Bunun dışın da zor kilo verebiliyorum malum yaş faktörü,insülin direnci,adet düzensizliği vb..

Şöyle yapalım.. Hergün girmeye mesaj yazmaya çalışalım.. Ben takıma merhaba deyip ondan sonra nedensiz uğramayanlara kızıyorum açıkçası.. Onları tespit edip uyaralım..
Menü ve yapabiliyorsak spor dakikalarını paylaşalım...
Bunlar dışın da benim fazla yapabileceğim birşey yok açıkçası....

YENA çığım valla sorma resmen telefon sapığı gibi rahat 15 kere aramışımdır cevap dahi vermedi
Biraz evvelde en son mesaj attım gelemiyeceksen gelemiyeceğim de 7 gündür hesapta geleceksin artık telefonlarıma bile cevap vermiyorsun diye

Alt komşuya yarım saat evvel haber vereyim dedim Banyoyu gördüm baya baya ıslanmış tavanı hatta damlıyor ( çocuğun küvetini koymuş dolabın üzerine damlayıp kabarmasın diye )
Kadından defalarca özür diledim durumu izah ettim oda cidden haklısın abla şimdi bilmeyeni getirsen adamlar her yeri kıracaklar dedi hatta onun cebindende aradım ama sanırım tahmin etti onada cevap vermedi

TEmbihledim kayıt et numarayı olurda ararsa ( sanmıyorum ama belki bir ümit ) hemen gelmesini söyle hatta gerekirse biraz abart hatta fırça at dedim :) bende eğer ararsa eskisi gibi de kibar konuşmayacağım kesin

Bence takımın tek kaptani olur yani oynakbasi34 elinden geleni yapiyor
Bide kilo veremedi veya fazla yedi diye ceza vermekde iyi bir fikir degil insanı soğutabilir

KAtılıyorum.. herkesin nefsi farklı,algı olayı farklı. Ben kesinlikle demoralize olurum...

Kizlar herkes ismini soylese ii olur birbirimizi daha yakindan tanimis hitap daah kolay olur birde nicklrrden dolayi ben paylasim yapanlari karıştırıyorum mesela kaptanimizi,ISILDURU, YENA l,diademe .l,dersaalet (takim annesi) bunlarla daha onceden cok iyi Tanıştığımız icin iyi hatirliyom ama sonradan cok arkadas katıldı isimleri yaslari biraz karisiyo bende once herkes isimden ve belirgin yaş boy ve kisa bi hayatini anlatip baslayabilir

Evet ev cocuk hastaliklar herzaman girip vakit ayıramıyorum ama en azindan menulerimi paylaşıyorum bugunlerde sorunlarım d var malesef

Offf çok zor bir durum ya... İyi ki anlayışlıymış komşun tersi olsaydı iyice stres olurdun...
Komşunun yokmu tanıdık bir ustası tanıdığı.. başka biri baksa anlamazmı acaba..
Geçen de yengemin banyosun da vardı sorun. Kameralı bir cihazla tespit etmişler öyle demişti yengem...

Iyi aksamlar kuzlar naslsnz kilo veren ve vermeyen herkesi tebrik ediyorum sonucta pes atmiyoruz ins yola devam ediyoruz yalniz bi sorum olacakti ben daha oncede cok uzun bi sute baska bi grupta yer aldm ve o gruptada yeni uyeler yeni ute olarak listede yer aliyorlar ve iki hafta deneme sureleri oluyordu listelere izellikle baktim adim bile gecmiyor acikcasi cok uzuldum ben haftann bssndan beri her gun girdm iletsm kurdum ve bu gruba cok isindim halbuki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…