*** 8. Takım 497. Etap ***
oynakbasi34 (109 / / / %) Sabit
Diademe ( 72,6 / / / %)
yst38 ( 72.4 / / / % ) Sabit, mezun olmak istiyor
geberik gelin ( 77,4 / 76,8 / 0,3 / % 0,39)
ISILDURU ( 84,4 / / / % )
Yena ( 110,5 /110,5 / 0 / 0 %) Sabit
aygul_1991 ( 76,9 / 76,7 / 0,2 / % 0,26)
antiaging ( 69,8 /69,4 /0,4 / 0,57% )
Esrasi ( 67 / 67,5 / -0,5 / -%0,75)
serenalar ( 79/ 78,6/ 0,4 / %0,51 )
ozlemyb ( 99,5 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
Kızlar gördügüm kadarıyla listenizi düzenledim.
Diademe ISILDURU ve @ozlemyb kilo bildirmemisler sanırım degil mi? Bildirince yeniden düzenleriz
Estagfurullah canım ne demek lafı bile olmazSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Sağ olsun eşim internet hariç bütün faturaları ödemiş
Sabah uğraştım durdum sonra jeton düştü de modeme baktımDsmart olduğu için Tvyi açınca gözüme gözüme faturanız yatmadığı için bağlantınız kesildi yazısını soktular
Hemen aradım fark edince ama ancak açıldı :)
Geçmişe birazdan bakarım
Sağ olsunYENA çığım imdadıma yetişti
morordek Allah razı olsun listemizide yapmışsın Uğraştırdım senide ama cepten nedense girmedi kkya
Özlemde bildirimini yapar inşallah birazdanda ben listeyi taşırım alana
Hakkını helal et canım
Dışarda da olsan bir çok alternatif var aslında: salata, ızgara, ya da ekmesiz sade döner, çorba tarzı şeyler alabilirsin tatlı kısmına hiç bakmasabah tulum peyniriyle yarım susamlı poğaça
öğlen 30 dakika yürüyüş
1,5 kase mercimek çorbası
20 badem
1 elma
ara: sade Türk kahvesi
Mesaiden sonra akşam dışarıda yemek zorundayım. Proteinli yemem lazım ama ne bilmiyorum ve tatlı yerim diye de korkuyorum.
Ya kızlar bi çeki düzen verelim kendimize gr gr gidiyor kilolar
Bi yerlerde hata yapıyoruz galiba
Daha fazla paylaşım yapmalıyız
Birbirimizi teşvik etmeliyiz
Lütfen bana kızmayın kendimide katiyorum kilom fazla gr değil bir kilo fln vermem gerekirdi
Daha fazla neler yapabiliriz
Sabahları aç karnına yabanmersini yiyebilriz
Diyetisyen Dr vermişti iki sene önce
Yoğurt ve süte ağırlık vermeliyiz
Ben emziriyorum ama sizler icebilirsiniz
Şeker düzenleyici bitki çayları
dirip guzel sohbetler motive edebilirsin benim düşüncemArkadaşlar ben katılmak isterken o katılma formuna önceden başka hesabım olduğunu bir gruğta olduğumu fakat daha sonra hem email adresimin şifresini hemde kk hesabımın şifresini unuttuğum için giremediğimi yazmıştım (ikisinin şifreside aynıydı) ama baya bundan 1 buçuk yıl önce falan dı ama tam olmasa biraz hatırlıyorum o grup buraya göre çok çok daha fazla aktiv di. Herkesin bir hedefi vardı kendi aralarında yarışmalar düzenleyip, ceza felan veriyorlardı ve mesela 1 saat girmesek 2-3 sayfa birikiyordu. Herkes birbirini motive ediyordu. Malesef ben burda o kadar azim ve isteği göremedim. Bende elimden geldiğince motive etmeye çalıştım başka arkadaşlarımızda çalıştı ama olmadı. Belki hepiniz çok daha yoğun çalışıyorsun ve ya vaktiniz olmuyor girmeye ama bence daha dikkate alabiliriz. Eğer gerçekten isterseniz ben 2 hafta boşum günlük bir hareket bulup onu yapabiliriz mesela ve ya birbirimizin menülerine daha çok yorum yapabiliriz. Ceza fikrini önermiştim kabul edilmişti ama bir şekilde o da tutlmadı eğer kaptanım vaktim yok dersen sana yardımcı olmaya çalışıp hergün cezalıyı yazabilirim. Daha yeni olduğum için böyle herşeye karışıp çok bilmiş gibi davranmak istemiyorum hepinizden küçüğüm ve asla çok bilmişlik yapmak istemem haşa ne haddime tek amaçım biraz movtive edebilmek. Eğer yanlış anlamazsanız ve isterseniz sizin için gerçekten bişeyler yapmaya çalışabilirim. Yeni bilgiler öğrenip yazabilirim. Yeni hareketler bulup yazabilirim
*** 8. Takım 497. Etap ***
oynakbasi34 (109 / / / %) Sabit
Diademe ( 72,6 / 72,4 / 0,2 / 0,28 %)
yst38 ( 72.4 / / / % ) Sabit, mezun olmak istiyor
geberik gelin ( 77,4 / 76,8 / 0,3 / % 0,39)
ISILDURU ( 84,4 / / / % ) Sabit
Yena ( 110,5 /110,5 / 0 / 0 %) Sabit
aygul_1991 ( 76,9 / 76,7 / 0,2 / % 0,26)
antiaging ( 69,8 /69,4 /0,4 / 0,57% )
Esrasi ( 67 / 67,5 / -0,5 / -%0,75)
serenalar ( 79/ 78,6/ 0,4 / %0,51 )
ozlemyb ( 99,5 / / / % ) 1. tek bildirim yapmadı
8. Takım Ortalaması; % 0,115
Ben şu önümüzdeki iki hafta hertürlü vakit ayırabilirim dha sonra sınavlarımın yoğunluna bağlı ama sizde uygun görürsenin ceza tabellasıda yaparım her gün için fazla kaçırana belli bir ceza veya hareketlerde yükleyebilirim gün içinde herkes belli sayıda yapar dediğim gibi ben elimden gelirni yaparım tabi sizin ve kaptanımızınCanim sana katılıyorum biraz birbirimizi motive etmeliyiz kaptanimiz bi aralar yogun oyuzden pek aktif olamadi ama ona yardimci olmak isteyen varsa zaten kaptanimiz demisti yogun zamanlarim oluyo yardim eden varmi die birde ben kendime geleyim basta cok azimliydim ilk haftalar iki kilo bir baska haftabir kilo gitti ama diger arkadaşlar dan o azimi goremeyince saldim kendimi ve o mucadeleyi ilk hafta daki gibi uygulayamadim
Bence birbirimizi uyarmaliyiz menulerimizi elestirmeleiyiz ve ceza muhakkak uygulanmali ben kendim adima soz veriryorum bu hafta kendimi cok iyi motive edip cuma günü super bi bildirim yapacagim bu sözümü de hatirlatin bana lutfen
Ayrica kaptanimiza yardim etmek istiyosan tabi kaptanimiz da izin verirse ve yardimcimiz ayni zamnda diademe de onaylarsa onlarin olmadigi vakit sende takimi hareketlen
dirip guzel sohbetler motive edebilirsin benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?