- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
1.70 boyumCanim boy kacti senin?benimde soyle bi inancim var bu arada ailesinden boyle sorunlar gormus insanlar belki kotu bi cocukluga sahip oluyorlar evet ama yaslarinin onunde olgunluklari deneyimleri ve ozguvenleri oluyor bu da onlari daha guclu kiliyor ben sende bunu hissettim mesela:)
afiyetler olsun sennde cok guclu kendinin ve degerli oldugunun farkinda olan bi kisiligin oldgnu dusunuyorum:)
Çok çok geçmiş olsu şimdi nasıl şimdi daha iyi mi?Bende hastaneden geldim küçük kızın ateşi 41 oldu hemen iğne yaptılar boğaz ve kulak enfeksiyonu heh kış bize geldi dedim Allah'tan hiç sıra yoktu özel hastane diyedir devlete gitsek mahvolmuştuk neyse antibiyotik başladık inş.cabuk geçer
Gecmis olsun canimBende hastaneden geldim küçük kızın ateşi 41 oldu hemen iğne yaptılar boğaz ve kulak enfeksiyonu heh kış bize geldi dedim Allah'tan hiç sıra yoktu özel hastane diyedir devlete gitsek mahvolmuştuk neyse antibiyotik başladık inş.cabuk geçer
Teşekkürlerr canimIrResistibLe_ Canım şu sayfaya bir bak istersen bir kaç yöntem yazmışlar
http://www.kadinlarkulubu.com/hint-kinasi-elden-nasil-cikar-7-pratik-yontem
Insaallah biran önce iyilesirİğne ateşi düşürdü ama Dr.48 saat üç saat arayla ateş düşürücü devam dedi
Şok diyetler çok sağlıksız ablacım ne olursa olsun degeli beslenmek çok daha mantıklı bende yaptım ve bütün şok diyetleri yapmışımdır. Kilo vermedim mi? Verdim ama hepsini iki katıyla geri aldım gecen sene 76 dan 67ye düştüm sağlıklı bir şekilde o kadar yememe rağmen sadece 2 kilo aldımBende yarın için bir kaç parça ütüm var onları yapacağım
Tam işlerim bitti oh derken kuzuyu yıkamadığımı hatırladım onunla uğraştım bu saate kadar ( eeee en sonda ben bir duş aldım hazır ıslanmışken)
İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum diye beslenme saçma sapandıakşam hatta yemek yapacak halim yok diye eşim çiğ köfte almış küçük kuzu telefon açıp istemiş ben bir ara uzanırken :)
Sanırım ben normal listeleri bir türlü beceremiyorumyine şoklara mı sarılsam diye aklımdan geçmiyor değil çünkü benim saftirik bünye aç kalmaktan anlıyor ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?