Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba hanimlar
Sabah
1 adet cavdar ekmegi
Y.k kadar lor peynir
Kk kadar beyaz peynir
Bir bucuk haşlanmış yumurta
3 zeytin

10 dk kalca bacak egzesizi
Bir avuc Hindistan cevizi

Oglen bir tabak ispanak yemegi

10 dk kalca bacak egzesizi

Aksam yarim kase corbasi kadar bulgur pilavi

Hemen hemen 2 litre su ictim sayılır
Aksamki sporumu yapmayacağım karnım kasiklarim ve belim agrio regl haftasi sanirim onceden agri cekiyorum

Kızlar herkes pazar keyfi yapıyor sanırım kimsecikler yok meydanda
Bende eşimle kahve keyfi yapacağım şimdi

Bu arada yarın kursum var
Bakalım hangi işimi önce yapacağıma orda karar veririm ( brezilya nakışıyla ya masa örtüsü yada bebek battaniyesi yapacağız ben ikisi içinde kumaş aldım hazır Eminönüne inmişken artık hocayla konuşur karar veririm )

1.70 boyum
evet öyle bi durum var aile problemleri beni negativ etkilemedi yani daha agresiv şiddete meyilli biri olmadım tam tersi herzaman kendi ayakların üstünde duran biri olmaya çalıştım içimde fırtınalar kopsada dışarıya hep güçlü durdum bir nevi evi benim kormam gerekiyormuş gibi hissettim ve hiç bir zaman böyle çocukca davranmadım her zaman mantıklı davranmaya çalıştım bir çok gere sen çok geri kafalısın senin akıl yaşın 70-80 ve ya anne gibi davranıyorsun diye oldu ama hiç biri umrumda değil diyebilirim
Çok çok geçmiş olsu şimdi nasıl şimdi daha iyi mi?

Bugünün menüsü
Sabah: bitter çikolata, 2 tane grissini
Saat 4 gibi: et, pilav birde böyle mercimekten yapılmış değişik bir salata, daha sonra biraz kestane ve bir avuçtan biraz fazla çekirdek, 2 bardak çay ve kahve
Suyu ne kadar içtiğimi hiç yazmıyorum ama çok içiyoruö günde 2 litreyi felan geçiyorum

Gecmis olsun canim

Bende yarın için bir kaç parça ütüm var onları yapacağım
Tam işlerim bitti oh derken kuzuyu yıkamadığımı hatırladım onunla uğraştım bu saate kadar ( eeee en sonda ben bir duş aldım hazır ıslanmışken )

İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum diye beslenme saçma sapandı akşam hatta yemek yapacak halim yok diye eşim çiğ köfte almış küçük kuzu telefon açıp istemiş ben bir ara uzanırken :)

Sanırım ben normal listeleri bir türlü beceremiyorum yine şoklara mı sarılsam diye aklımdan geçmiyor değil çünkü benim saftirik bünye aç kalmaktan anlıyor ancak

İğne ateşi düşürdü ama Dr.48 saat üç saat arayla ateş düşürücü devam dedi
Insaallah biran önce iyilesir

Şok diyetler çok sağlıksız ablacım ne olursa olsun degeli beslenmek çok daha mantıklı bende yaptım ve bütün şok diyetleri yapmışımdır. Kilo vermedim mi? Verdim ama hepsini iki katıyla geri aldım gecen sene 76 dan 67ye düştüm sağlıklı bir şekilde o kadar yememe rağmen sadece 2 kilo aldım

Bugünkü yediklerim

Sabah iki dilim ekmek kızartması
Peynir zeytin
Bir tatlı kaşığı kuşburnu reçeli

Ara portakal

Öğlen Kıymalı sebze yemeği bir dilim ekmek

Ara yarım elma

Aksam yarım tabak sulu köfte
3yemek kaşığı arpa sehriye pilavı
7-8 bulgurdan yapılmış yaprak sarma (canım annem diyetteyim deyince bulgurdan yaprak sarıp getirmiş )
Salata

Kızlar bir saat önce gitti misafirlerim hiç oturmadim akşam yemeği biraz fazla oldu gibi geldi

Bide bunun üstüne iki tane bisküvi kacamagim var

Kızım şimdi uyudu hemen yarım saatlik sporumu yapıyorum

Bende hesapta ütümü yapacaktım ama çatlak akrabam rahat vermedi :) faceden yazıp duruyor boş boş şeyler
Cevap vermeyincede elli kere ordamısın yazıyor
En sonunda sırf bunun yüzünden gidip kendime A1018 alıp bilgisayarımda yok ayağına yatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…