Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menumude yazayim...
benimde utum var daha biz kadinlarin isi neden bitmiyor cay icerken dinleniyorum sadece

Sabah ...
1 elma
Kahvalti
Peynir zeytin
Ayva receli 1 kasik
Biraz patates kizartmasi
2 dilim t.b .ekmegi
Dereotu

Ara ..
2 ceviz .
1 mandalina

Aksam ...
2 kasik pirasa yemegi
Istiridye mantari 1 tabak
Kizlar tavsiye ederim cok faydali
1 d. Ekmek
Pazı salatasi

Bol tarcinli su
Evde 20 dak spor

Iyi geceler kizlar ...
Allah tum dua ve dileklerimizi kabul etsin insallah hersey gonlunuzce olsun

Kızlar sporumu yapıp geldim şu hafta sonları Olmasa dimi kızlar

Neyse ben yemeklerde tuzu yağı azalttim
Yarın daha fazla spora yapmayı düşünüyorum

Ne olur yağlarım biran önce terk edin beni yaaa
Gobegimden kollarimdan gidin yaaa
Bi gidin

Bende kesinlikle haftasonlarından nefret edenlerdenim

Çocuklarda bütün gün evde olunca istekler bitmiyor
Benimde ütüm şimdi bitti daha doğrusu acil olanları aradan çıkardım

Daha evvel size anlatmıştım ya eşim balkona CNC makine aldı diye
Baktık olacak gibi değil ( süpürgeden az fazla ses yapsada ) bizim eskiden ortak olduğumuz Marangozun dükkanına koyduk ( daha doğrusu KPnin di dükkan sonradan adamı ortak yaptı daha sonrada bağkur borcuna karşılık devretmişti ortaklığı )
Allah razı olsun adamcağıza bir telefon açtı eşim olurmu dükkana koysak diye oda koca dükkan gel sende bir köşeye tezgahını kur demişti
İki gündür eşim bütün gününü orada geçiriyor ufak ofis gibi bir bölüm yapmak için ( adamcağız makinen toz olmasın bilgisayar falanda var kendine ufak bir köşe yap daha iyi olur demiş )
Hee eşim için iyi oldu kendini dinlemediği için okadar yorulmasına rağmen oram buram ağrıyor demiyor iki gündür ama benim açımdan iyi olmadı çünkü bu haftasonu hiç bir yere gidemedim tabi evde oluncada iş hiç bitmiyor

Bu arada büyük kızla yine barıştık
Bir küs kalmayı beceremiyorum şu cadıyla Babası gelene kadar tek kelime etmedim tabi eşim anladı bir şey olduğunu olayıda anlattı cadı ama bir yandanda bana Annem niye kızdı bağırdı onuda anlamadım demezmi
Oturduk uzun uzun konuştuk benim aslında kardeşine karşı sert davranmasından hoşlanmadığımı onları güzel anlaşırken görmek istediğimi falan söyledim hee tabi birde ben sana kızım uzatma tamam dediğinde banada bağırarak konuşmayacaksın dedim
Yılışık hemen yapıştı öptü beni tamam özür dilerim dikkat ederim bundan sonra diye tabi ufak dururmu oda yapıştı öptü ( sucu günahı olmadığı halde ) özür diledi söz bende ablamla kavga etmeyeceğim diye
Hayır kavganın başlangıcıda niye ufaklık kazayla süt koyarken masaya dökmüş neymiş ya bilgisayara yada onun çizimlerine gelseymiş dedim sıçam bilgisayarına yada çizimine değermi bunun için deli dana gibi bağırınmaya hepsi yerine gelecek şeyler kazayla insanlar ölüyor
Bakalım şimdilik anladı gibi ama eminim bir kaç güne yine unutur cadı

Bu saat oldu hala gram uykum yok
Sanırım yine uyku düzenim bozuldu iki günde
Neyse yarın sabah inşallah erkenden kalkıp kursa gitmeden güzelce sağlıklı kahvaltımı yaparım
Salı kan vericeğim özellikle yarın gram şeker içeren bir şey yememem lazım ki bari açlık şekeri fırlamış olarak görünmesin öbür değerleri etkileyemem nasılsa beslenmeyle

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür okadar geç yatmama rağmen acılışıda ben yapıyorum
Büyük kızı okula uğurladım kendime kahvaltımıda hazırladım İnşallah bugün baya hareketli olucak ve bugün kesinlikle kaçamak yapılmayacak

Şimdide kahvaltımı edeyimde Kursa aç gitmemiş olayım ( yoksa ne ikram etseler yiyecek modda olurum )

Kahvaltı tamamdır biraz sonrada kendime güzel bir kahve yapayım ( kursta 2si1 arada varda kadın hem bardağa arab dudağı payı bırakıyor hemde karton bardakta içmeyi sevmiyorum )

Bazı hatunlar fincanlarınıda getiriyor ama birde onlamı uğraşacağım

Kızlar grup size emanet
Ben hazırlanıp çıkıyorum birazdan kuzuyuda uyandırıp giydireyim önce

Artık 5 gibi ancak evde olurum Kursta fırsatım olurmu bilmem o yüzden merak etmeyin diye peşin peşin söyliyeyim dedim

Gunaydin kizlar
Esrasi canim ben birebir karbon diyeti yapmıyorum karbon fazla tüketmeye çalışıyorum ayni zamanda aralarda meyvede alıyorum bu hafta cumaya kadar tartilmayacagim bakalim ne olacak

Ayni zamanda yaris insani motive ediyo

geçen hafta o kadar dikkat ettimki üstelik kaloriler 800 900ü geçmedi karbona dikkat ettim felan kilom yükselince ve bi aydır denemem sonucunda bi faydasını görmediğim için vazgeçiyorum bu taktikten herkesin bünyesi farklı demekki

kızlar motivasyona ihtiyacımız var, kaç haftadır yerimizde sayıyoruz bişeyler yapmalıyız, belki biraz mevsimdende kaynaklanıyor direniyor vücut ama bi yolu olmalı

Uzun zamandır bulundugun kilodaysan direnirmis kilo verimi..
Beslenmeni aşırı kısma bence onun yerine sporu arttirabilirsin elbet kirilır direnc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…