evet bu kiloda olmasada 66 kiloda bir yıldır duruyorum bi ara 63e düştüm ama tekrar yükseldi işte, demekki spor hareket şartUzun zamandır bulundugun kilodaysan direnirmis kilo verimi..
Beslenmeni aşırı kısma bence onun yerine sporu arttirabilirsin elbet kirilır direnc..
Teşekkürler canim inşallahYeni kullanici adin sana uğur getirsin canım...
aynı beni tarif ettin,Esrasi calisiyodun dimi sen de.. hele masa basiysa hep hareketsiziz. Ben de oyleyim iste..
Sonra eve giti is guç cocuklar derken zaten pert bir vaziyette kaliyorum...
Bu hafta insallah nasip olur da 3 gun yurumek istiyorum ruhumada iyi geliyor yurumek kendimle basbasa kulagim da muzik ohhh gelsin seretonin :)
Günaydın, ben varım 67.9 çıktı sabahbusraerdal günaydın canım acaba senlede ben mi yarışsak motivasyon açısından, şu an kilo olarak ne durumdasın
aman Allahım benimde 68 kaderimiz aynı sanırım , bu hafta yarışıyoruz hadi bakalım kim daha düşük çıkacakGünaydın, ben varım 67.9 çıktı sabah
Canım aynı belirtiler bendede vardı geçen haftalarda test aldım negatif çıktı zaten bir hafta sonra adet oldumkızlar çoğunuz annesiniz bişey sorcam benim bi haftaya yakındır midem bulanıyo, adetim biteli 23 gün oluyo, doğal yolla korunuyoruz, adet bitiş günü bi kereliğine korunmuyoruz. bu bilgiler ışığında hamile olma ihtimnalim nedir, mide bulantım çok şiddetli değil hafif ama günde iki üç kere tekrarlıyo özellikle yemekten sonra daha doğrusu yemek yerken nerdeyse doyacakken oluyo
LargeGemini rakibem sen napiyosun canım bak cuma senden daha fazla vereceğim kilo ona göre
Hadi sendende bana bir cvp bekliyorum beni daha hirslandiracak
Hadi bakalım bende kızım uyurken taktım kulağıma kulakligimi açtım son ses muzigimi yaptım sporumuCanim ben cok hirsliyimdir onu diyim bak 3 saatlik yürüdüm demin regl haftam umarım şiş olmam ozaman goreceksin kazanan ben olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?