Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Uzun zamandır bulundugun kilodaysan direnirmis kilo verimi..
Beslenmeni aşırı kısma bence onun yerine sporu arttirabilirsin elbet kirilır direnc..
evet bu kiloda olmasada 66 kiloda bir yıldır duruyorum bi ara 63e düştüm ama tekrar yükseldi işte, demekki spor hareket şart

Esrasi calisiyodun dimi sen de.. hele masa basiysa hep hareketsiziz. Ben de oyleyim iste..
Sonra eve giti is guç cocuklar derken zaten pert bir vaziyette kaliyorum...
Bu hafta insallah nasip olur da 3 gun yurumek istiyorum ruhumada iyi geliyor yurumek kendimle basbasa kulagim da muzik ohhh gelsin seretonin :)

aynı beni tarif ettin, masabaşında 8 saat ondan sonra eve git temizlik yemek vs. tabi evlendik ya oturduğum mahallede yürümeye müsait değil, tam mahalle , laf söz işte, ama yürümeyide çok seviyorum bekarken hergün en az 1 saat yürürdüm bazen 4 saate çıkarım arkadaşımla şimdi o yüzden zayıflayamıyorum liseden beri yıllarım öyle geçti, müzikle yürürüm bende sanki klip çeker gib, özgürlük içinde ve de mutlu, ahh ahhhh havalar ısınsada annemgilin orda yürüyüp yürüyüp evime gitsem

kızlar çoğunuz annesiniz bişey sorcam benim bi haftaya yakındır midem bulanıyo, adetim biteli 23 gün oluyo, doğal yolla korunuyoruz, adet bitiş günü bi kereliğine korunmuyoruz. bu bilgiler ışığında hamile olma ihtimnalim nedir, mide bulantım çok şiddetli değil hafif ama günde iki üç kere tekrarlıyo özellikle yemekten sonra daha doğrusu yemek yerken nerdeyse doyacakken oluyo

Canım aynı belirtiler bendede vardı geçen haftalarda test aldım negatif çıktı zaten bir hafta sonra adet oldum

Hamilelikte sabah aç karnına daha çok bulantı olur diye biliyorum
Mesela bende yeni yemek yedim midem bulanıyor acaba yoğurttanmi sudanmi diye düşünüyorum

Kızlar ben dayanamadim öğle yemeginden önce aç karnina (ben her zaman sabah iç camasirlarimla tartilirim bugunde öyle tartildim)
Eksi görünce çok sevindim cumaya kadar daha tartilmayacagim
Tuzu azaltin kızlar yogurta ağırlık veriyorum ev yoğurdu yapıyorum bide

Öğlen yemegimi yedim kızımı uyutuyorum sonra evi toplayıp spor yaparım yarım saat fln

Canim ben cok hirsliyimdir onu diyim bak 3 saatlik yürüdüm demin regl haftam umarım şiş olmam ozaman goreceksin kazanan ben olucam
LargeGemini rakibem sen napiyosun canım bak cuma senden daha fazla vereceğim kilo ona göre

Hadi sendende bana bir cvp bekliyorum beni daha hirslandiracak

Kizlar ayaklarima kara sular indi
Saat 10 da 2 yumurtali omlet 4 zeytin bir cavdar ekmegi yedim saat 11 de evden ciktim saat 3 te eve geldim ayak parmaklarim aciyo resmen yeni bir tabak ispanak bir tabak yogurt yedim

Kizlar ehliyet icin kayıt oldum subatta sinava girecem allahin izniyle sinava girenler varmi zormu ilk sinavda kazandiniz mi acaba

Canim ben cok hirsliyimdir onu diyim bak 3 saatlik yürüdüm demin regl haftam umarım şiş olmam ozaman goreceksin kazanan ben olucam
Hadi bakalım bende kızım uyurken taktım kulağıma kulakligimi açtım son ses muzigimi yaptım sporumu
Çok keyifli oluyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…