Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlaaar kacagınız geldi
Naptınız bakalım ben yokken baya yazışmissınız okuyamadım gecmişi henüz zaman bulursam okuycam
İstanbul cok güzeldi ama hafta sonu baya kapalıydı hava soguktu ama güzeldi

Valla burda sakinlige alişmişiz okadar kalabalık geldıkı istanbul bize eşimle dedik sanki herkes dişarı cıkmiş
Kendime kıyafet namına bişey bulamadım valla yerini falan tam bilmeyince yaninda bilen bırı olmayınca
Falan bulamadık sacma sapan dolandık bıraz beyse
Sultan ahmete gıttık okadar güzelki Bayıldık resmen eşimle dua etttım rabbim bizede hayırlı evlatlar nasıp etsin diye yerebatan sarnıcına gırdık büyüledi bizi resmen güzel ülkemde ne güzellikşer varmiş biz bilmiyormişuz dedik
Emin önüne indik baya calışma var oralarda bide satıcılar falan cok sınır bozucuydu
galatada yemek yıyelım dedik adamlar nerdeyse kolumuzdan tutup içeri atacaklar
Adamin bitanesi diyo burda yemeyeceksin gidip yan tarafta yiyeceksın diyo inanin biyere girip yemeye utandık cıktık ordan resmen cok sacma yaptıkları turıstlere falanda yapıyolar üzücü bi durum bence işte istanbul maceramız böyle gectı kizlar
Sizleride özledim öpüyorum hepınızı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Bugün kursta baya iş yaptım Birazda hocayı gıcık ettim sanırım
Hatun whatsupp grubu kurmuştu kursun başında hani merak ettiğiniz bir şey olursa sorun diye ama ikidir hatun benim soruma cevap vermiyor
Bir keresinde sadece bir ip markasını sormuştum alayım mı diye al yada alma diyeceğine şu an müsait değilim yazmıştı bende aman alt tarafı ip diyip almıştım 2 gün sonra ay kusura bakma dönemedim sana ille benim dediğim markayı al yazmış dedim geç kaldın hocam senden ses çıkmayınca aldım o markayı diye Neyse kullan o zaman dedi

Geçen gün Eminönüne indiğimde de dediği kumaştan bulamayınca başka iki kumaş adı yazdım onlardan biri olurmu diye Yine o an cevap vermedi okuduğu halde ve bana 4 saat sonra Duck keten alma yazmış Dedim hocam yine geç kaldın

Bugünde kursta resmen dedim kadına Hocam valla Whatsuppdan ikidir yazıyorum cevap yazmıyorsunuz bende kendi beğendiğim kumaşı aldım ama oda yanlış oldu diye İp aldınmı peki dedi yooo olanları değerlendireceğim dedim
Sınıfın asi Öğrencisi gibi oldum Kadının suratı az düştü ( kendi başka bir yerden 1 masa örtüsü için kumaşı 38 Liraya getiriyor ben aldım çok daha fazla kumaşı 12 liraya birde soranlara söyleyince fit oldu çünkü en az 50 adet sipariş verirse o fiyataymış heee tek avantajı desen çizili geliyor ama onuda ben çizerim elime mi yapışacak dedim )

Bütün gün masanın kenarlarını yapmayla birde çizimiyle uğraştım
Diğerlerinin kumaşı daha yeni sipariş verilmiş ve ancak haftaya gelecekmiş
Şimdiden çok güzel bir şey çıkacağı belli hatta diğer hatunlar helal valla nasılda becerdin dediler

Eve gelir gelmezde hemen Nohut koydum ateşe ( ben kurstayken kıza tembihledim sudaki nohutları süz ve haşla diye )
Yemeğimde 15 - 20 dakikaya hazır olur
Bende keyif kahvemi içerken size bakayım dedim

Bu arada Diademe Hoş geldin tekrar bir kaç günde olsa biraz kafa dağıtmışsınız ne güzel maalesef bazı esnaf direk turist muamelesi yapıyor bende hiç sevmem hatta gireceğim varsada girmem öyle lokantalara Yılışıklığın alemi yok efendi gibi buyrun de tamamdır

aman Allahım benimde 68 kaderimiz aynı sanırım , bu hafta yarışıyoruz hadi bakalım kim daha düşük çıkacak
büyük bir ihtimalle sen düşük çıkarsın çünkü şuan regldan dolayı her tarafım şiş ama yinede pes etmek yok bir süprizle karşılaşabilirsin

Hoşbuldum canım valla istanbul havası ıyıgeldı baya sen ne kursuna gıdıyodun

Diademe İsmekin ücretsiz elde kurdele nakışı kursu ( gerçi 2 tane kurdeleden havlu yaptık sonrada hadi brezilya nakışıda öğreteyim dedi 1 tane brezilya nakışı havlu yaptık geçenlerde sonrada isteyen masa örtüsü isteyen runner yada bebek battaniyesi yapabilir dedi
Bende hadi kızın çeyizine olur diye Masa örütüs aldım hatta benim aldığım kumaşdan eni geniş diye Runnerda bedavaya gelmiş oldu Masa örtüsüyle Runnerın örneğini bir yapacağım Salon takımı gibi olsun diye ( şimdi vitrin yok diye sadece orta sehpaya ve masaya yapılıyormuş )
Hatta Bebek battaniyesi içinde kumaşımı aldım bile Gerçi ona daha çoook varda hazır örneklerde varken onuda kursta aradan çıkarırım dedim 2 tane çıkıyor o aldığım kumaştanda birini kızlara birinide ileride yazın evlenen kuzen hamile kalırsa diye ona yaparım bebek hediyesine ilave olarak

arkadaşlar malesef uzun bir süre giremeyeceğim emekleriniz için teşekkür ederim Esrasi kusura bakma canım senlede tam yarışacaktık
Hakkınızı helal ederim kalbinizi kırdıysam özür dilerim

Afiyet olsun guzel menuuu
ornekkkk menuuu

Cok haklsn en dogrusu insann karni ac olunca gozude ac oluyo cunku gttigi yerde:)
sanmiyrm canim olsa bile belirtiler icin cok erken hakknzda hayirlsi olur ins

Benim rakibem nerede
burdayimmmmmm seni hic birakirniyim bugun hicccc hos bi meb
Num yok ama benden kork yinede daha haftann basndyiz:)))

arkadaşlar malesef uzun bir süre giremeyeceğim emekleriniz için teşekkür ederim Esrasi kusura bakma canım senlede tam yarışacaktık
Hakkınızı helal ederim kalbinizi kırdıysam özür dilerim
noldu canim hayirdir?

Bugün benimde kötüydü canim malesef

Iyi aksamlar

busraerdal canim onemli bir durum yoktur insallah..

yediklerim basarili olmasa da paylasayim artik. :)

Sabah,
1.5 dilim ekmek
peynir
zeytin
2 lokma bal

Ara,
2 mandalina

Öğle/Akşam
1 kase kısır
2 küçük dilim kek

Kızlar psikiyatr iye gittim anksiyete bozukluk dedi bu hastalikla ilgili bilgisi olan var mi
ilaca basladim bugün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…