büyük bir ihtimalle sen düşük çıkarsın çünkü şuan regldan dolayı her tarafım şişaman Allahım benimde 68 kaderimiz aynı sanırım , bu hafta yarışıyoruz hadi bakalım kim daha düşük çıkacak
Hoşbuldum canım valla istanbul havası ıyıgeldı baya sen ne kursuna gıdıyodunSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Bugün kursta baya iş yaptımBirazda hocayı gıcık ettim sanırım
Hatun whatsupp grubu kurmuştu kursun başında hani merak ettiğiniz bir şey olursa sorun diye ama ikidir hatun benim soruma cevap vermiyor
Bir keresinde sadece bir ip markasını sormuştum alayım mı diye al yada alma diyeceğine şu an müsait değilim yazmıştı bende aman alt tarafı ip diyip almıştım2 gün sonra ay kusura bakma dönemedim sana ille benim dediğim markayı al yazmış dedim geç kaldın hocam senden ses çıkmayınca aldım o markayı diye Neyse kullan o zaman dedi
Geçen gün Eminönüne indiğimde de dediği kumaştan bulamayınca başka iki kumaş adı yazdım onlardan biri olurmu diyeYine o an cevap vermedi okuduğu halde ve bana 4 saat sonra Duck keten alma yazmış Dedim hocam yine geç kaldın
Bugünde kursta resmen dedim kadına Hocam valla Whatsuppdan ikidir yazıyorum cevap yazmıyorsunuz bende kendi beğendiğim kumaşı aldım ama oda yanlış oldu diyeİp aldınmı peki dedi yooo olanları değerlendireceğim dedim
Sınıfın asi Öğrencisi gibi oldumKadının suratı az düştü ( kendi başka bir yerden 1 masa örtüsü için kumaşı 38 Liraya getiriyor ben aldım çok daha fazla kumaşı 12 liraya birde soranlara söyleyince fit oldu çünkü en az 50 adet sipariş verirse o fiyataymış heee tek avantajı desen çizili geliyor ama onuda ben çizerim elime mi yapışacak dedim )
Bütün gün masanın kenarlarını yapmayla birde çizimiyle uğraştım
Diğerlerinin kumaşı daha yeni sipariş verilmiş ve ancak haftaya gelecekmiş
Şimdiden çok güzel bir şey çıkacağı belli hatta diğer hatunlar helal valla nasılda becerdin dediler
Eve gelir gelmezde hemen Nohut koydum ateşe ( ben kurstayken kıza tembihledim sudaki nohutları süz ve haşla diye )
Yemeğimde 15 - 20 dakikaya hazır olur
Bende keyif kahvemi içerken size bakayım dedim
Bu aradaDiademe Hoş geldin tekrar bir kaç günde olsa biraz kafa dağıtmışsınız ne güzel maalesef bazı esnaf direk turist muamelesi yapıyor bende hiç sevmem hatta gireceğim varsada girmem öyle lokantalara Yılışıklığın alemi yok efendi gibi buyrun de tamamdır
Afiyet olsun guzel menuuuBugünkü yediklerim
Sabah iki dilim ekmek kızartması
Peynir zeytin
Bir tatlı kaşığı kuşburnu reçeli
Ara portakal
Öğlen Kıymalı sebze yemeği bir dilim ekmek
Ara yarım elma
Aksam yarım tabak sulu köfte
3yemek kaşığı arpa sehriye pilavı
7-8 bulgurdan yapılmış yaprak sarma (canım annem diyetteyim deyince bulgurdan yaprak sarıp getirmiş )
Salata
ornekkkk menuuuMenumude yazayim...
benimde utum var daha biz kadinlarin isi neden bitmiyor cay icerken dinleniyorum sadece
Sabah ...
1 elma
Kahvalti
Peynir zeytin
Ayva receli 1 kasik
Biraz patates kizartmasi
2 dilim t.b .ekmegi
Dereotu
Ara ..
2 ceviz .
1 mandalina
Aksam ...
2 kasik pirasa yemegi
Istiridye mantari 1 tabak
Kizlar tavsiye ederim cok faydali
1 d. Ekmek
Pazı salatasi
Bol tarcinli su
Evde 20 dak spor
Iyi geceler kizlar ...
Allah tum dua ve dileklerimizi kabul etsin insallah hersey gonlunuzce olsun
Cok haklsn en dogrusu insann karni ac olunca gozude ac oluyo cunku gttigi yerde:)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür okadar geç yatmama rağmen acılışıda ben yapıyorum
Büyük kızı okula uğurladım kendime kahvaltımıda hazırladımİnşallah bugün baya hareketli olucak ve bugün kesinlikle kaçamak yapılmayacak
Şimdide kahvaltımı edeyimde Kursa aç gitmemiş olayım ( yoksa ne ikram etseler yiyecek modda olurum)
sanmiyrm canim olsa bile belirtiler icin cok erken hakknzda hayirlsi olur inskızlar çoğunuz annesiniz bişey sorcam benim bi haftaya yakındır midem bulanıyo, adetim biteli 23 gün oluyo, doğal yolla korunuyoruz, adet bitiş günü bi kereliğine korunmuyoruz. bu bilgiler ışığında hamile olma ihtimnalim nedir, mide bulantım çok şiddetli değil hafif ama günde iki üç kere tekrarlıyo özellikle yemekten sonra daha doğrusu yemek yerken nerdeyse doyacakken oluyo
burdayimmmmmm seni hic birakirniyim bugun hicccc hos bi mebBenim rakibem nerede
noldu canim hayirdir?arkadaşlar malesef uzun bir süre giremeyeceğim emekleriniz için teşekkür ederimEsrasi kusura bakma canım senlede tam yarışacaktık
Hakkınızı helal ederim kalbinizi kırdıysam özür dilerim
Bugün benimde kötüydü canim malesefAfiyet olsun guzel menuuu
ornekkkk menuuu
Cok haklsn en dogrusu insann karni ac olunca gozude ac oluyo cunku gttigi yerde:)
sanmiyrm canim olsa bile belirtiler icin cok erken hakknzda hayirlsi olur ins
burdayimmmmmm seni hic birakirniyim bugun hicccc hos bi meb
Num yok ama benden kork yinede daha haftann basndyiz:)))
noldu canim hayirdir?
Kızlar psikiyatr iye gittim anksiyete bozukluk dedi bu hastalikla ilgili bilgisi olan var mi
ilaca basladim bugün
İnşallah iki tane verdi canimArtik herkeste var kaygi baozukluğu..
bir donem ben de kullandim antidepresan..
verilen ilacin adi ne.?
Inss faydasini goreceksin..
Gecmis olsun fatima iyi gelir insallah ...İnşallah iki tane verdi canim
Sayfren 5 mg yarim atacagim
Misol 50 ml günde 1 tane
İnşallah iki tane verdi canim
Sayfren 5 mg yarim atacagim
Misol 50 ml günde 1 tane
Gecmis olsun fatima iyi gelir insallah ...
Selam kizlar hayirli aksamlar...
Nasil keyifler ??
Otur dinlen canim haklisin calisma hayati zordur caylar bendenHayirli aksamlar canim..
valla ben oturdum kaldim haftanin ilk gunu cok yoruluyorum... mutfagi zar zor toparladim..
Insallah canim sağolGecmis olsun fatima iyi gelir insallah ...
Selam kizlar hayirli aksamlar...
Nasil keyifler ??
Insallah canımIlk zamanlar mide bulantisi yapabilir...
Gerci bunyeye gore degisir kullan faydasini goreceksin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?