Geçmiş olsun. 41 derece çok olmuş. Umarımçabuk atlatır.Bende hastaneden geldim küçük kızın ateşi 41 oldu hemen iğne yaptılar boğaz ve kulak enfeksiyonu heh kış bize geldi dedim Allah'tan hiç sıra yoktu özel hastane diyedir devlete gitsek mahvolmuştuk neyse antibiyotik başladık inş.cabuk geçer
Adet bitişi aslında tehlikeli. Bazı kadınlarda reglinin 4. gününde yumurtlama olabilir. Mide rahatsızlığı da olabilir ama çocuk istemiyorsanız işi şansa bırakmamak lazım.kızlar çoğunuz annesiniz bişey sorcam benim bi haftaya yakındır midem bulanıyo, adetim biteli 23 gün oluyo, doğal yolla korunuyoruz, adet bitiş günü bi kereliğine korunmuyoruz. bu bilgiler ışığında hamile olma ihtimnalim nedir, mide bulantım çok şiddetli değil hafif ama günde iki üç kere tekrarlıyo özellikle yemekten sonra daha doğrusu yemek yerken nerdeyse doyacakken oluyo
İnşallah bebişini seversin sen de.Selam kizlaaar kacagınız geldi
Naptınız bakalım ben yokken baya yazışmissınız okuyamadım gecmişi henüz zaman bulursam okuycam
İstanbul cok güzeldi ama hafta sonu baya kapalıydı hava soguktu ama güzeldi
Valla burda sakinlige alişmişiz okadar kalabalık geldıkı istanbul bize eşimle dedik sanki herkes dişarı cıkmiş
Kendime kıyafet namına bişey bulamadım valla yerini falan tam bilmeyince yaninda bilen bırı olmayınca
Falan bulamadık sacma sapan dolandık bıraz beyse
Sultan ahmete gıttık okadar güzelki Bayıldık resmen eşimle dua etttım rabbim bizede hayırlı evlatlar nasıp etsin diye yerebatan sarnıcına gırdık büyüledi bizi resmen güzel ülkemde ne güzellikşer varmiş biz bilmiyormişuz dedik
Emin önüne indik baya calışma var oralarda bide satıcılar falan cok sınır bozucuydu
galatada yemek yıyelım dedik adamlar nerdeyse kolumuzdan tutup içeri atacaklar
Adamin bitanesi diyo burda yemeyeceksin gidip yan tarafta yiyeceksın diyo inanin biyere girip yemeye utandık cıktık ordan resmen cok sacma yaptıkları turıstlere falanda yapıyolar üzücü bi durum benceişte istanbul maceramız böyle gectı kizlar
Sizleride özledim öpüyorum hepınızı
Kızlar merhaba.
Bugün işlerimi bitirip hastaneye gideyim diye öğlen de çalıştım. Hastaneye yetişemedim. Beni sıranın sonuna attılar derken muayene oldum. burun kanat kısmındakiyle uğraşırken bir de alın sinüzitim oldu. 3 günlük şiddetli baş ağrımın sebebi. Tedavimi ve 2 günlük raporumu alıp oğlumu da kontrole götürdüm. sonra tabi işyerine dönmek zorunda kaldım. Yani mesaiyi tamamladım bugün de.
Yarın umarım aksilik çıkmazsa evdeyim
Bugünkü menüm:
sabah: tereyağında 2 yumurta, 1 dilim beyaz peynir
10 adet yeşil zeytin
yeşillik ve kırmızı lahana
1 adet mandalina
öğlen:
1 kase yeşil mercimek, 4 adet lahana sarması
yarım turp
akşam:
maalesef tost
yeşillik ve kırmızı lahana
2 yk yoğurt
yatmadan önce mandalina, yarımşar elma ve ayva yiyeceğim. Meyve yemeyince direncim düştü sanırım. Ama yanına yoğurdu da eklerim. Tatlı ve meyveyle mutlaka yoğurt yenmesi gerekiyor.
Bu gun yediklerimide yazayim ...
Sabah..
tarcinli corekotu yagli bir bardak sut
Oglen...
Peynir
zeytin
Sucuk 2 dilim
2 dilim kizarmis ekmek
Az kaymak
Yesillik
Ara 1 Turk kahvesi
2 ceviz
Aksam...
Tarhana corbasi
Salata
2 kasik pilav
1baget firin tavuk
1 bardak komposto
Bol tarcinli limonlu su
Evde 20 dak spor
Aslinda oncelikle saglik icin faydali oldugunu okudum canm ( ölumden baska her derde devadir) ayrica zayiflattigini biliyorum istah kapatiyor kilo vermeye yardimci ...Çorekotu yağını zayıflamak içinmi kullanıyorusn.?
Midem m çok kötü kizlar :/ hapdan oldu heralde
Bir okuyayim canim pek kötü oldumProkpektusu oku bi cnm acaba icmemen gereken bi durum yaziyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?