Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar merhaba.
Bugün işlerimi bitirip hastaneye gideyim diye öğlen de çalıştım. Hastaneye yetişemedim. Beni sıranın sonuna attılar derken muayene oldum. burun kanat kısmındakiyle uğraşırken bir de alın sinüzitim oldu. 3 günlük şiddetli baş ağrımın sebebi. Tedavimi ve 2 günlük raporumu alıp oğlumu da kontrole götürdüm. sonra tabi işyerine dönmek zorunda kaldım. Yani mesaiyi tamamladım bugün de.
Yarın umarım aksilik çıkmazsa evdeyim

Bugünkü menüm:
sabah: tereyağında 2 yumurta, 1 dilim beyaz peynir
10 adet yeşil zeytin
yeşillik ve kırmızı lahana
1 adet mandalina
öğlen:
1 kase yeşil mercimek, 4 adet lahana sarması
yarım turp

akşam:
maalesef tost
yeşillik ve kırmızı lahana
2 yk yoğurt

yatmadan önce mandalina, yarımşar elma ve ayva yiyeceğim. Meyve yemeyince direncim düştü sanırım. Ama yanına yoğurdu da eklerim. Tatlı ve meyveyle mutlaka yoğurt yenmesi gerekiyor.

Geçmiş olsun. 41 derece çok olmuş. Umarımçabuk atlatır.

Adet bitişi aslında tehlikeli. Bazı kadınlarda reglinin 4. gününde yumurtlama olabilir. Mide rahatsızlığı da olabilir ama çocuk istemiyorsanız işi şansa bırakmamak lazım.

İnşallah bebişini seversin sen de.
Yerebatan sarnıcını ben de merak ediyordum. Yazı gittik İstanbul'a ama fırsat bulup ta inemedim.
Dan Brown'un Cehennem isimli kitabını okurken çok merak etmiştim.

Bu gun yediklerimide yazayim ...
Sabah..
tarcinli corekotu yagli bir bardak sut

Oglen...
Peynir
zeytin
Sucuk 2 dilim
2 dilim kizarmis ekmek
Az kaymak
Yesillik

Ara 1 Turk kahvesi
2 ceviz

Aksam...
Tarhana corbasi
Salata
2 kasik pilav
1baget firin tavuk
1 bardak komposto

Bol tarcinli limonlu su
Evde 20 dak spor

Kizlar demin bi geçmişi okudum da eskiden ne cok eimek tuketiyomusum oyle diyet yapmadan once baya goturuyodum ama 12 kasimda katilmisim araniza ilk zamanlar kahvaltida 3 dilim ekmek yiyomusum diger ogunlerde bir adet falan simdi use sabah sadece bir adet

Hatta geçen haftalarda sağolsun oynakbasi34 karbonhitrat cok aliyon die uyarinca anlamamistim

Gercekten simdi cok ii anlıyorum birde birbucuk ayda 5 kilo gitmis

geçmiş olsun...

Çorekotu yağını zayıflamak içinmi kullanıyorusn.?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Küçük kuşumla ders yaptık bol bol okuma çalıştık Hesapta yattı ama cadı hala salona girip girip çıkıyor birazdan çırlatacak beni sonra anında uyur
İki gündür yine sapıttı sağ olsun ablasıda devamlı sataşıp durunca şikayete geliyor şakalaşıyorlar hesapta ama uyku saati geçiyor o arada farkında değil

Eşim hala dükkanda çalışıyormuş Valla bir yandan iyi oldu kafası dağılıyor ama adamın yüzünü gören cennetlik 3 gündür
Neyse bende artık suyumuda yanıma alıp sizlerle hoş sohbet edeyim rahat rahat

@YENA çığım inşallah bitince seve seve hepsini paylaşırım ( 3 havlu bittide masa örtülerde bitince birlikte eklerim )

busraerdal Canım bizi bırakıyormusun Kuzu hayırdır inşallah bir sıkıntı yokturda yine bizimle en azından hoş sohbet etmeye gelirsin Hoş sohbetini çok sevdik ve bayada motive ediyordun hepimizi
Hak ne demek varsa kat ve kat helal olsun sende helal et ama yinede bekleriz her fırsatta yarışmasanda her zaman seve seve seni burada ağırlarız

Çorekotu yağını zayıflamak içinmi kullanıyorusn.?
Aslinda oncelikle saglik icin faydali oldugunu okudum canm ( ölumden baska her derde devadir) ayrica zayiflattigini biliyorum istah kapatiyor kilo vermeye yardimci ...
Arkadasim saglik icin kullanmisti diyetsiz 1 yilda yaklasik 15 kilo verdi bende iciyorum bir zararini gormedim cok sukur...

Kızımı gönderdim abisinin odasında uyuyor. 2 senedir canavardı katil di cin di periydi çakiydi yıldım artık. 3-4 gün izin verdim kendime. Nasıl istiyorsa öyle uyusun. Bebekliğinden beri sıkıntılıydı hala devam ediyor. Bazen baş edemiyorum. ohh yarın iş yok ama okul var. Kafa dinleyip kendime geleceğim.
Yeni yıla neşeli, sağlıklı, mutlu girelim ne olur. Kötü haberler almayalım.
Bu arada yoğurt yerine puding yemişim biraz.
1 bardak ta süt. Bu cuma tartı bana yapacak.

IrResistibLe_ çok geçmiş olsun canım belki ilk zamanlar yapabilir
Ben ilk şeker hapına başladığımda öyle kötü olmuştum dayanamayıp bıraktım ama bakalım yarın ne diyecek doktor olmadı iç derse artık dayanacağım mecbur

İyi geceler kızlar benim 7 yaşındaki sipada uyumamak için türlü dolaplar çevirir her gece aynı terane bir saat önce zorla yattı küçükler oturuyorum hanımın keyfi gelirse yaticaz

Slm...

Bugünkü yediklerim
Sabah tost iki dilim ekmekten

Öğlen 7-8 yaprak sarma bir kase yoğurt

Ara bir avuç ceviz fındık

Aksam sulu köfte üç kaşık arpa sehriye pilavı bir kase cacık

Ara küçük bir kase kadar patlamış mısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…