- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Youtube'dan izlediğin videonun adını kopyalayıp başka sayfada mp3indir'i açıyorsun ve oraya yapıştırıyorsun. Dönüştür deyince masaüstünde dosyaya atıyor. Biraz karışık gibi ama telefonda biraz daha zor.Kizlar indirdiğiniz muzik indirme ve paylasma programi varmi indirdikten sonra İnternetsiz calisan vatsaptan birilerine gonderilebilen bi uygulama kac program indirdim ise yaramadi
Bir okuyayim canim pek kötü oldum
Bakalım bende merakla bekliyorum ama yarından sonra birde kadın doğuma gidiceğim ya çarşamba asıl o zaman anlıyacağım bakalım pko ne alemde diyesonuçlarda sanırım ertesi gün çıkmış olur onlarıda dahiliye doktoruna gösteririm inşallah
Artık cidden varsa bir şey çıksın ortayada bende rahatlıyayım böyle belirsizlik deli edecek beni
büyük bir ihtimalle sen düşük çıkarsın çünkü şuan regldan dolayı her tarafım şişama yinede pes etmek yok bir süprizle karşılaşabilirsin
büşra noldu neden birden bire gittinarkadaşlar malesef uzun bir süre giremeyeceğim emekleriniz için teşekkür ederimEsrasi kusura bakma canım senlede tam yarışacaktık
Hakkınızı helal ederim kalbinizi kırdıysam özür dilerim
geçmiş olsun canımKızlar psikiyatr iye gittim anksiyete bozukluk dedi bu hastalikla ilgili bilgisi olan var mi
ilaca basladim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?