Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar görenler kilo vermissin diyorlar
Mutlu oluyorum daha verecek çok kilom var diyorum

Geçenlerde hala kızı aradı nisamiz varya canım ya sende abiye elbise çok ama bana hitap etmiyor

Sen biraz kilolusun ya hiç tarzim değil senin kıyafetlerin diyo

Bana Citi piti zarif elbiseler lazım diyor

Ayy nasıl sinirlendim dangalak ya
Bu hırsla daha fazla verirsin dedim kendi kendime

LargeGemini Olurmu hiç öyle şey kuzu Alıntı yapamıyorum ya arada kafamda düzenliyorum mesajları şunu yazacağım bunu yazacağım diye ama inan bazen uçuyor aradan birşeyler

Hatta gözden kaçırdın sanırım miden kötü diye geçmiş olsun da yazmıştım yoksa hiç bir sebep yokken niye küseyim sana

Su perisi86 aman boşver sen o hala kızını bence fesatlığından demiştir o öyle sen en güzel cevabı az daha vererek ona zaten vermiş olacaksın Sinir olurum öylelerine hep diyorum birine beddua etmek istiyorsan kilo alda psikolojin bozulsun demek yeterli sanki zayıf olan ölümsüz yada çok zayıf olmak sağlık anlamına geliyormuş gibi

Öylelerini kayile bile alma canım boşver sen kendine odaklan

Bakalım bende merakla bekliyorum ama yarından sonra birde kadın doğuma gidiceğim ya çarşamba asıl o zaman anlıyacağım bakalım pko ne alemde diye sonuçlarda sanırım ertesi gün çıkmış olur onlarıda dahiliye doktoruna gösteririm inşallah

Artık cidden varsa bir şey çıksın ortayada bende rahatlıyayım böyle belirsizlik deli edecek beni

Bende yatayım geç oldu

Yarın 10 gibi randevum o yüzden ancak öğleden sonra gelebilirim
Ay birde o saate kadar aç kalmam lazım ki kan alabilsinler yoksa tekrar tekrar gitmem gerekecek

Sabah kızı okula bıraktıktan sonra eşim hastaneye bırakır beni şimdi onca yolu gitmeyeyim minibüsle artık bir yarım saatten az fazla da orda otururum giderken yeni aldığım kitaplardan birini alayım yanıma bari

Herkese iyi geceler

Kizlar indirdiğiniz muzik indirme ve paylasma programi varmi indirdikten sonra İnternetsiz calisan vatsaptan birilerine gonderilebilen bi uygulama kac program indirdim ise yaramadi
Youtube'dan izlediğin videonun adını kopyalayıp başka sayfada mp3indir'i açıyorsun ve oraya yapıştırıyorsun. Dönüştür deyince masaüstünde dosyaya atıyor. Biraz karışık gibi ama telefonda biraz daha zor.

Bir okuyayim canim pek kötü oldum

büyük bir ihtimalle sen düşük çıkarsın çünkü şuan regldan dolayı her tarafım şiş ama yinede pes etmek yok bir süprizle karşılaşabilirsin

arkadaşlar malesef uzun bir süre giremeyeceğim emekleriniz için teşekkür ederim Esrasi kusura bakma canım senlede tam yarışacaktık
Hakkınızı helal ederim kalbinizi kırdıysam özür dilerim
büşra noldu neden birden bire gittin
Kızlar psikiyatr iye gittim anksiyete bozukluk dedi bu hastalikla ilgili bilgisi olan var mi
ilaca basladim bugün
geçmiş olsun canım

dünkü menü
sabah: 1 dilim protein keki
öğle: yarım kase çorba, 2 yk bulgur pilavı, 1 içli köfte, salata, ayran
akşam: 2 yk barbunya, 3 yk pilav
ara: 1 büyük dilim protein kek

40 dk aerobik , 2,5 lt su
ne zamandır spor yapmıyodum kendimi iyi hissediyorum, vicdanım rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…