Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aslinda keyfi degildi once kizimi hast götürdüm yuruyerek gidip geldim ordanda ehliyet icin 40 dk lik yolu yuruyerek gittim orfan fotoğraf cekme muane kayıt derken birde tanimadigim icin ordan ora kosturup aradim
Aygül kız kopardın beni üç saat yurunurmu yahu birkaç günde yuruyemezsin artık ağrıdan hay Allah'ım
sonrasında tekrar 40 dk geldim hemen hemen 3saat yurumus oldum fazlasi var eksiği yok acikcasi suan bacaklar fena valla

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Şükür gelebildim daha doğrusu alsında geleli 1 saat oldu gelir gelmezde eve giriştim
Sabah resmen 08:00de yerimden fırladım
Hepimiz uyuya kalmışız büyük kız geç kalmış hee ufaklığa daha vakit vardı
Herkes acele bir şekilde üzerindekileri çıkarıp sıpıtınca eve gelince her yer dağınıktı

Kızları okullara attıktan sonrada eşim beni hastaneye bıraktı
Sağ olsun doktor ( şansa adaşıma almışım gidince fark ettim ) çok güzel ilgilendi ve kesinlikle ilk fırsatta kadın doğuma da görün dedi ( dedim yarında kadın doğuma var randevum )
Sonuç ayın 4ünde çıkıcakmış ama doktor halsizliğin varmı diyince dedim 3 dakika kafayı yamultup kesin uyurum

Rabbim Allahın izniyle sonuçları alıncada gereken tedaviyle benimde daha rahat kilo vermemi nasip eder inşallah....Aminnnnnnn

LargeGemini Kız valla akşam yüreğime indiriyordun valla kafama takıldı acaba kızcağızı farkında olmadan ihmal mi ettim diye

ISILDURU bende şimdi kendime öğlenlik koca bir bardak ayran aldım Yeşil çay sevmiyorum ben
Bol suyla devam

Canin sag olsun kaptanim ben biran yanlis hissetmis de olabilirim bilmiyirum bir iki gun hic benim mesajlarima yorum yapmayınca acaba kırıldı mi bana die düşündüm ama gecti

Aman burada kimse kimseye kırılmasın zaten burada

Bende bir kaç gündür evdekilere biraz alınganlık yapıyorum af edersiniz üst bedenim ( çistalar ) şiş ve ağrıyor bende o bahaneyle kızlarada eşimede zaten ağrım sızım var gelmeyin üstüme diye eşim nasıl gülüyor ben geleyim mi üzerine diye diyorum sen hele hiç gelme
Regl olacağım ama olamıyorum diye trafo gibi gergin hissediyorum kendimi

trafo iyi benzetmeydi

1. Yeşil çayı nasıl demliyorsunuz?
1 bardak kaynamış suyun içine 1 tatli kaşığı yesil cay atip 2 3 dk demlenmesini bekliyorum süzüp içiyorum

Bazende. 1 bardak kaynamış suyun icine 1 cubuk tarçın 3 karanfil 1 cay kasigi biberiye ve 1 tatli kasigi yesilcay atip 3 4 dk demleyip suzup içiyorum

Bazende
1 bardak suyun içine cubuk tarçın biberiye karanfil atip 1 tasim kaynatip ocaktan indirir indirmez 1 tatli kasigi yesilcay atyorum
3 4 dk demleyip suzup içiyorum
Ama bugunlerde içemiyorum malesef

Kızlar netten şimdi sonuçlar çıkmışmı acaba diye baktım
Ayın 4ünde çıkacak deniyordu ama sanırım yoğunluğu dengelemek için öyle denmiş netten görünüyor

Çoğu değer normal ama
Glukoz 120 çıkmış sınır 105ken
Trigliserit 165 çıkmış sınır 150ken
LDL/ Kolesterol 157 çıkmış sınır 130ken

Diğer değerler normal sınırlarda diye geçiyor ama bazılarıda alt sınırı çok yakın

Heee birde B12 değeri 217 çıkmış Referans aralığı 157 - 883 arasıyken ama benim bildiğim Karataya göre o değerinde en az 700 olması gerekiyor

Birde en önemlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İnsülin ( Sanırım insülin direnci oluyor bu değer ) 9,3 çıkmış
Bir kaç sene evvel aynı değer 6,4dü ve doktor evet insülin direncin var demişti

Yarın kadın doğuma gitmişken aynı doktora tekrar gidip sonucu evden çıktısını alıp gösteririm tekrar gitmek zorunda kalmamış olurum hastaneye

Bakalım Kadın doğumcu ne diyecek

X xyz_s Canım arada kayıp balık nemoya dönüyorsun inşallah daha sık burada görürüz seni
Valla ben yeşil çayı pek sevmiyorum dediğim gibi ama benim bildiğim suyu kaynatıp altını kapattıktan sonra 1 tatlı kaşığı kadar toz yeşil çay ekliyorsun ( şu ufak çay kancalarında olursa daha rahat olur ) 3 - 4 dakika demlendikten sonra içiliyor isteyen limonda sıkıyor

Anaaa IrResistibLe_ de yazmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…