- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Kız aygulll seni düşünüp düşünüp daha fazla spor yapasim geliyor valla
Canım rakibem
sonrasında tekrar 40 dk geldim hemen hemen 3saat yurumus oldum fazlasi var eksiği yok acikcasi suan bacaklar fena vallaAygül kız kopardın beni üç saat yurunurmu yahu birkaç günde yuruyemezsin artık ağrıdan hay Allah'ım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür gelebildimdaha doğrusu alsında geleli 1 saat oldu gelir gelmezde eve giriştim
Sabah resmen 08:00de yerimden fırladım
Hepimiz uyuya kalmışız büyük kız geç kalmış hee ufaklığa daha vakit vardı
Herkes acele bir şekilde üzerindekileri çıkarıp sıpıtınca eve gelince her yer dağınıktı
Kızları okullara attıktan sonrada eşim beni hastaneye bıraktı
Sağ olsun doktor ( şansa adaşıma almışım gidince fark ettim ) çok güzel ilgilendi ve kesinlikle ilk fırsatta kadın doğuma da görün dedi ( dedim yarında kadın doğuma var randevum )
Sonuç ayın 4ünde çıkıcakmış ama doktor halsizliğin varmı diyince dedim 3 dakika kafayı yamultup kesin uyurum
Rabbim Allahın izniyle sonuçları alıncada gereken tedaviyle benimde daha rahat kilo vermemi nasip eder inşallah....Aminnnnnnn
LargeGemini Kız valla akşam yüreğime indiriyordun valla kafama takıldı acaba kızcağızı farkında olmadan ihmal mi ettim diye
ISILDURU bende şimdi kendime öğlenlik koca bir bardak ayran aldım Yeşil çay sevmiyorum ben
Bol suyla devam
trafo iyi benzetmeydiAman burada kimse kimseye kırılmasın zaten burada
Bende bir kaç gündür evdekilere biraz alınganlık yapıyorumaf edersiniz üst bedenim ( çistalar ) şiş ve ağrıyor bende o bahaneyle kızlarada eşimede zaten ağrım sızım var gelmeyin üstüme diye eşim nasıl gülüyor ben geleyim mi üzerine diye diyorum sen hele hiç gelme
Regl olacağım ama olamıyorum diye trafo gibi gergin hissediyorum kendimi
Yeşil çayı nasıl demliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?