Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[QUOTE="oynakbasi34, post: 49465601, member: 2806baz@xyz_s Canım arada kayıp balık nemoya dönüyorsun inşallah daha sık burada görürüz seni
Valla ben yeşil çayı pek sevmiyorum dediğim gibi ama benim bildiğim suyu kaynatıp altını kapattıktan sonra 1 tatlı kaşığı kadar toz yeşil çay ekliyorsun ( şu ufak çay kancalarında olursa daha rahat olur ) 3 - 4 dakika demlendikten sonra içiliyor isteyen limonda sıkıyor

Anaaa IrResistibLe_ de yazmış zaten [/QUOTE]
Ben aktardan alıyorum yesilcayimi ama marketteki bazi markalarda guzel oluyor

Yeşilçayı ben de hic sevmem ama gun de bir kupa icmeye calisiyorum.. marketten caykur marka aliyorum...

banucum sonuclarin cok kotu degil kilo verdikce duzelir hemen ..
Jinekologa benim de gitmem gerek ama hic gidesim yok..

Kızlar aslında iki ince dilim börek kacamagim var sadece yeşil mercimek salatası patetes salatası aldım tabagima böreğe dayanamadim kek fln ilgimi cekmedi

Keşke yemeseydim şuan evin içinde hızlı tempoda yürüyorum
Sonra kol sırt göbek egzersiz yapacağım

Kiss bir saat ne sporu yapiyon oyle
Suan hızlı tempoda yürüyorum sonra diğer egzersizler
Valla gören göbek inmiş diyorlar ama ben daha fazla gitsin istiyorum kilolar yaza incecik olalım dimi ya
Bide şu etraftan Ayy sen kilo veremezsin diyenler yokmu

Sinir oluyorum onlara

Bilseler bu yolda çok güçlü takım arkadaslarim oldugunu

Valla kızlar sizin sayenizde motive oluyorum sağolun

Kizlar sabah
Kk kadar beyaz peynir
2 y.k kadar lor peynir
2 salam
Birbucuk haşlanmış yumurta
1 adet cavdar ekmegi

10 dk kalca bacak egzersizi

Oglen bir porsiyon dirinda sebzeli tavuk ve salata

10 dk kalca bacak egzesizi
Ara bir portakal

Aksam bir kase tarhana yaninda yogurt yiyecegim

10 dk kalca bacak egzesizi bir saat sonra yapicam

1 litre su

Bende kızla ödevlerini bitirdim biraz sonra eşim gelecekmiş sofrayı hazırlıyayımda büyük kızda bilgisayarda performans ödevini yapsın sonra yine damlarım nasılsa

Bu arada LargeGemini kız profil resmini benim ufaklık görünce el sallanıyor gibi algıladı dur bende el sallıyayım bari diye şebeklik yapıyor
Menün gayet güzel canım

YENA çığım menün her zamanki gibi çok güzel ve dengeli
Aslında bende pek sevmem ama mecbur kadın doğumuda aradan çıkarmam lazım ki ona göre artık Endokrinemi sevk eder yoksa başka birşeymi yapar dahiliye doktoru bilemedim

Su perisi86 Canım keşke 1 dilim yeseydin böreği ama işte arada oluyor öyle Allahtan sporunuda yapmışsın eminim dengelenmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…