- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
IrResistibLe_ canım geçmiş olsun dikkat et kilo yapıyor bazı depresyon ilaçları sen aktif ol uyku yapar sersemlik yapar
Bende kullandım altı ay fln
Kızlar hadi birazda gülelim
Bu kesinlikle beni anlatıyor diyebilirim
LargeGemini Canım sabırla devam et belki bünye ne oluyor hesabı kendini korumaya almıştır
Eminim daha sonra birden gidicektir birde regl olacağım demiştin sanırım yanlış hatırlamadıysam
IrResistibLe_ Canım aslında ilaç değil kilo yapan biz biraz daha sakin olduğumuz için o tip ilaçları kullanırken daha az hareket ediyoruz eee sonrada mayışınca doğal olarak kilo olarak dönüyor bol bol su iç belki faydası bile olur
Akşam yediklerin kan tahlil sonuçlarını etkiler.Kızlar netten şimdi sonuçlar çıkmışmı acaba diye baktım
Ayın 4ünde çıkacak deniyordu ama sanırım yoğunluğu dengelemek için öyle denmiş netten görünüyor
Çoğu değer normal ama
Glukoz 120 çıkmışsınır 105ken
Trigliserit 165 çıkmışsınır 150ken
LDL/ Kolesterol 157 çıkmışsınır 130ken
Diğer değerler normal sınırlarda diye geçiyor ama bazılarıda alt sınırı çok yakın
Heee birde B12 değeri 217 çıkmış Referans aralığı 157 - 883 arasıyken ama benim bildiğim Karataya göre o değerinde en az 700 olması gerekiyor
Birde en önemlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İnsülin ( Sanırım insülin direnci oluyor bu değer ) 9,3 çıkmış
Bir kaç sene evvel aynı değer 6,4dü ve doktor evet insülin direncin var demişti
Yarın kadın doğuma gitmişken aynı doktora tekrar gidip sonucu evden çıktısını alıp gösteririm tekrar gitmek zorunda kalmamış olurum hastaneye
Bakalım Kadın doğumcu ne diyecek
İnşallahCok sevindim canim insallah boyle devam eder
Doğadan yumuşak içim öneririm ben daha lezzetli buluyorumYeşilçayı ben de hic sevmem ama gun de bir kupa icmeye calisiyorum.. marketten caykur marka aliyorum...
banucum sonuclarin cok kotu degil kilo verdikce duzelir hemen ..
Jinekologa benim de gitmem gerek ama hic gidesim yok..
Doğadan yumuşak içim öneririm ben daha lezzetli buluyorum
Insallah canimArundati cok sevindim canim. Allah agiz tadinizi bozmasin daim olsun insallah...
Demleme değil sallamayı tavsiye etmiştim. Ben demlemese aldım ama doğru demlemeyi bir türlü beceremedim 7 dakika demlenmeli diyorlar zayıflamak için ama sonuçta kuru çay gibDemleme dimi bahsettigin deneyeyim elimde ki bitince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?