Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

IrResistibLe_ canım sen nasılsın şu anda
İnşallah yeni yıl hepimize çok daha güzel şeyler yaşatırda başta sağlıkla istediğimiz kilolara düşeriz

Amin insallah bu arada demin tartildim eksi yerine arti gordum ne oluyo anlamadim okadar az yemeye calisiyorim bu hafta cok hareketli yim sporumuda yapıyorum ekmegi gunde bir dilime indirdim makarna nezaman yedim unuttum pilavda ayni sekilde simdiye cok cok gitmesi gerekirdi

LargeGemini Canım sabırla devam et belki bünye ne oluyor hesabı kendini korumaya almıştır
Eminim daha sonra birden gidicektir birde regl olacağım demiştin sanırım yanlış hatırlamadıysam

IrResistibLe_ Canım aslında ilaç değil kilo yapan biz biraz daha sakin olduğumuz için o tip ilaçları kullanırken daha az hareket ediyoruz eee sonrada mayışınca doğal olarak kilo olarak dönüyor bol bol su iç belki faydası bile olur

Kızlar slm günden geldim Allah'tan menü güzeldi sabah kavurmalı yumurta peynir domates salatalık çay zeytin bir dilim ekmek öğlen pancar salatası brokoli salatası patlıcan biber kavurması iki ısırık ıspanaklı börek iki ısırık lor kurabiyesi akşam bir kepçe mercimek çorbası bir kepçe kadar domatesli spagetti ayran

Tamam kaptanım en büyük korkum kilo almak

Akşam yediklerin kan tahlil sonuçlarını etkiler.
Kolestrol vücut için gerekli. ancak şekerli beslenme nedeniyle kolestrolün yapısı değişip LDL'ye dönüşüyor. HDL ( High density lipoprotein - yüksek yoğunlukta küçük yapıda ) iyi kolestrolü temsil ediyor.Bunu yükseltmemiz lazım. Doğal beslenen-balık tüketenlerde yüksek oluyor.
İnsulin direncini yenmenin yolu bolca yürümek. Çünkü direnç bacaklarda başlıyor.
B12 için de kırmızı et. Pekmez yiyemeyeceğimize göre

Öğlen:
1 krep, domatesli 1,5 yumurta, 5 adet yeşil zeytin, 1 dilim beyaz peynir, yeşillik
yarım elma gönül alma
ara:1,5 bardak ayran
biraz bacak egzersizi

akşam: 1 tabak karnabahar greten, yeşillik, kırmızı lahana, turp
2 krep
1 yk çokokrem
çeyrek ayvayı da yedim tamamdır.
Aldığım ilaçlardan dolayı çok su içiyorum, boğazım kuruyor.

Bugünkü yediklerim

Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek

12:00 Menemen iki dilim ekmek ayran

15:00 üç kaşık patetes salatası 3kasik yeşil mercimek salatası iki dilim börek
(Eve gelince bir saat spor yaptım )

Aksam mercimek çorbası bir tabak lahana kavurması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…