Demlene daha etkili olmali canimMutlaka vardır canımhe belki diğerinin etkisi az daha fazladır
supersin alkis:))))Bugun ham yaptiklarim söyle
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
2 lokma bal
Ara
kahve
yine bir dilim kek..
Öğle/Akşam
sulu kofte
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
Eritmissndr ins:)Kızlar aslında iki ince dilim börek kacamagim var sadece yeşil mercimek salatası patetes salatası aldım tabagima böreğe dayanamadim kek fln ilgimi cekmedi
Keşke yemeseydim şuan evin içinde hızlı tempoda yürüyorum
Sonra kol sırt göbek egzersiz yapacağım
su azligi disinda ki bugun benmde ole oldu super bir menu:)Kizlar sabah
Kk kadar beyaz peynir
2 y.k kadar lor peynir
2 salam
Birbucuk haşlanmış yumurta
1 adet cavdar ekmegi
10 dk kalca bacak egzersizi
Oglen bir porsiyon dirinda sebzeli tavuk ve salata
10 dk kalca bacak egzesizi
Ara bir portakal
Aksam bir kase tarhana yaninda yogurt yiyecegim
10 dk kalca bacak egzesizi bir saat sonra yapicam
1 litre su
İnşallah
Odem olblr canm suyuda az icmssn ya olablrAmin insallah bu arada demin tartildim eksi yerine arti gordum ne oluyo anlamadim okadar az yemeye calisiyorim bu hafta cok hareketli yim sporumuda yapıyorum ekmegi gunde bir dilime indirdim makarna nezaman yedim unuttum pilavda ayni sekilde simdiye cok cok gitmesi gerekirdi
ayy inanki icim ferahladi cok mutlu oldum sana dua etmstm ins daim olsun nazarlardan korusun Rabbim ins
oooo rakibem olmuyorr boyle yok ornek menuler yok gorumceden zayiflamissin iltifatlari...canim sikiliyor:)))Bugun ki yediklerim
Kahvalti
2 yumurta
5 zeytin
Peynir
1 yagsiz gevrek
Cok az reçel
Oglen yemedim
Aksam
1 tabak fasulye
1 nescafe
1 muz
4 parca bitter
Demlene daha etkili olmali canim
supersin alkis:))))
Eritmissndr ins:)
su azligi disinda ki bugun benmde ole oldu super bir menu:)
Odem olblr canm suyuda az icmssn ya olablr
ayy inanki icim ferahladi cok mutlu oldum sana dua etmstm ins daim olsun nazarlardan korusun Rabbim ins
oooo rakibem olmuyorr boyle yok ornek menuler yok gorumceden zayiflamissin iltifatlari...canim sikiliyor:)))
Sagol canim srn ve diger kızlar bana iyi hissettiriyorsunuzDemlene daha etkili olmali canim
supersin alkis:))))
Eritmissndr ins:)
su azligi disinda ki bugun benmde ole oldu super bir menu:)
Odem olblr canm suyuda az icmssn ya olablr
oooo rakibem olmuyorr boyle yok ornek menuler yok gorumceden zayiflamissin iltifatlari...canim sikiliyor:)))
Eline sağlık canim ben bugün Cok tembelimHayirli aksamlar kizlar...
Bugun inceden evi temizledim is bitmiyor yemekti caydi derken yazmaya yeni firsat buldum ....
Nasilsiniz ??
Kaptincim gecmis olsun insallah iyi cikar sonuclarin ...Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür gelebildimdaha doğrusu alsında geleli 1 saat oldu gelir gelmezde eve giriştim
Sabah resmen 08:00de yerimden fırladım
Hepimiz uyuya kalmışız büyük kız geç kalmış hee ufaklığa daha vakit vardı
Herkes acele bir şekilde üzerindekileri çıkarıp sıpıtınca eve gelince her yer dağınıktı
Kızları okullara attıktan sonrada eşim beni hastaneye bıraktı
Sağ olsun doktor ( şansa adaşıma almışım gidince fark ettim ) çok güzel ilgilendi ve kesinlikle ilk fırsatta kadın doğuma da görün dedi ( dedim yarında kadın doğuma var randevum )
Sonuç ayın 4ünde çıkıcakmış ama doktor halsizliğin varmı diyince dedim 3 dakika kafayı yamultup kesin uyurum
Rabbim Allahın izniyle sonuçları alıncada gereken tedaviyle benimde daha rahat kilo vermemi nasip eder inşallah....Aminnnnnnn
LargeGemini Kız valla akşam yüreğime indiriyordun valla kafama takıldı acaba kızcağızı farkında olmadan ihmal mi ettim diye
ISILDURU bende şimdi kendime öğlenlik koca bir bardak ayran aldım Yeşil çay sevmiyorum ben
Bol suyla devam
Afiyet olsun fatmacimEline sağlık canim ben bugün Cok tembelim
Afiyet olsun fatmacim
Senin esinle aranin duzelmesine de cok sevindim insallah daha iyi olucak ...
Esinle arana kimsenin girmesine izin verme sakin
Ilaclarda iyi gelir insallah dikkat edersen almazsin kilo ...
İnşallah canim insallahKız Fatıma ne güzel bir haber bu valla çok mutlu oldum demek ki eşin seni seviyormuş boşuna üzülmüş Sun ins.hep böyle devam eder aminnnIrResistibLe_
Masallah canim sana haftanin sporcusuKızlar misafirlikten geldim eve kacamaklarim var bir saat spor yapacağım kızı uyutup kulaklığı kulağıma takip
Bugun ham yaptiklarim söyle
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
2 lokma bal
Ara
kahve
yine bir dilim kek..
Öğle/Akşam
sulu kofte
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
Iyi geceler canim Allah kolaylik versinİyi geceler kızlar hepinizi öpüyorum sabah grsrz malum kaynanamlar gelecek yatili 10 gün bendeler yarın işim çok yazamazsam ondan yani
Yazmassan nasil bilelim sekerim masallah sanaKız sporumuzu yazmıyorum diye beni tembel bellemeyin hergun iki set 45 dk yürümeye gayret ediyorum hiç olmadı tek set 45 dk yürüyorum kilo veremeyen hatunlar yapın sizde bakın nasıl gidicek kilolar oturmaynan olmiyyy gitmiyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?