Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mutlaka vardır canım he belki diğerinin etkisi az daha fazladır
Demlene daha etkili olmali canim
Bugun ham yaptiklarim söyle

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
2 lokma bal

Ara
kahve
yine bir dilim kek..

Öğle/Akşam
sulu kofte
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
supersin alkis:))))

Eritmissndr ins:)
su azligi disinda ki bugun benmde ole oldu super bir menu:)

Odem olblr canm suyuda az icmssn ya olablr
ayy inanki icim ferahladi cok mutlu oldum sana dua etmstm ins daim olsun nazarlardan korusun Rabbim ins
Bugun ki yediklerim

Kahvalti
2 yumurta
5 zeytin
Peynir
1 yagsiz gevrek
Cok az reçel

Oglen yemedim

Aksam
1 tabak fasulye

1 nescafe
1 muz
4 parca bitter
oooo rakibem olmuyorr boyle yok ornek menuler yok gorumceden zayiflamissin iltifatlari...canim sikiliyor:)))

Sukur 2 litreyi tamamladim havalr soguk die icilmiyo acikcasi ama en azindan 2 litreyi tamamladim

Sagol canim srn ve diger kızlar bana iyi hissettiriyorsunuz

Kaptincim gecmis olsun insallah iyi cikar sonuclarin ...
Bende cuma gunu gidiyorum. Doktora tahlil ve kontrol 5 aydir gitmemistim bendede insulin direnci cikmisti...
Hersey snirdaydi bakalim degistimi degerlerim...
Bana diformin vermisti ama pek kullanamadim bulanti yapti bana ve asiri sislik senin kullandigin bir ilac var mi ?

Eline sağlık canim ben bugün Cok tembelim
Afiyet olsun fatmacim
Senin esinle aranin duzelmesine de cok sevindim insallah daha iyi olucak ...
Esinle arana kimsenin girmesine izin verme sakin
Ilaclarda iyi gelir insallah dikkat edersen almazsin kilo ...

Yazmassan nasil bilelim sekerim masallah sana devam rakiben dusunsun

@Işılduru helal kız menün gezmeye göre gayet güzel

A antiaging canım menün gayet güzel o 1 yk çokokremde varsın tatlı niyetine olsun ne diyelim
Bu arada Sonuçlar konusunda rahatlattın beni sağ olasın inşallah doktorda ayrıntılı anlatır ne yapmam gerektiğini

IrResistibLe_ kıızzzzzzzzzzzz gözlerime inanamadım Maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan saklasın sizi....Aminnnnnnnnnn
Boşver sen kocana bak KVn istediği kadar kudursun Sende kocana ilgini daha çok göster ve kesinlikle dua etmekten vazgeçme İnşallah çok daha güzel günler sizleri bekliyor ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…