- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Beraber kapisalim ne dersin benden iyisinimi bulucan zaten zor kilo veriyorumKız benim rakibem kim ki benden habersiz bana rakibemi buldunuz:))
Insallah canim inşallah@Işılduruhelal kız menün gezmeye göre gayet güzel
@antiaging canım menün gayet güzelo 1 yk çokokremde varsın tatlı niyetine olsun ne diyelim
Bu arada Sonuçlar konusunda rahatlattın benisağ olasın inşallah doktorda ayrıntılı anlatır ne yapmam gerektiğini
IrResistibLe_ kıızzzzzzzzzzzz gözlerime inanamadım Maşallah suphanallah Rabbim nazarlardan saklasın sizi....Aminnnnnnnnnn
Boşver sen kocana bak KVn istediği kadar kudursunSende kocana ilgini daha çok göster ve kesinlikle dua etmekten vazgeçme İnşallah çok daha güzel günler sizleri bekliyor ben inanıyorum
Masallah canim sana haftanin sporcusu
Rakiben neler yapiyor acaba cumayi iple cekiyorum
167 boy 93 kilo ve 36 yasinda bir hatun var karsinda ...Kız senin yaşın boyun kılon kaç bacım bakım disime goremisin önce bı tartayim bu işi :))
Hic belli olmaz canim sende saril spora adil bir mac olsun ne diyorum benRabibesi olarak cok mucadele veriyorum bu hafta simdi deli gibi acim ama sanirim kazanan belli anamSu perisi86 da ki hirs beni bile gecti gozum korktu ama son saniyelere kadar no pes no vazgecme
Bendede 2 tane var canim 1 oglan 1 kiz tamam dir rakibem anlastikHahahaha tamam kız boyumuzda aynı yasimizda yakın oldu bu iş varım diyorrr he son bir soru. Kaç çocuk var sende bende iki cadı var
Hic belli olmaz canim sende saril spora adil bir mac olsun ne diyorum ben
Insallah devami gelmez canim benim ki 4 yildi uyumuyor geceleri bol bol oku üfle nazar olabilirIyi geceler kızlar yorumları okudum valla içimde bir zayıflama aşkı doğdu sizler sayesinde
Kızım çok mizmiz uyumuyor ağlıyor şimdi uykuya daldı beşiğine koyuyorum ağlıyor hemen yine diş geliyor galiba gece çığlık cigliga aglamalar uyanmalar başladı kaç gecedir uykusuzum
Gecmis olsun canim olsun sende sagligin el verdigince yaparsin maksat hizli kilo verelim birazda bu skci diyet surecini eglenceli gecirelimSerenalar bir saat yapiyo ben sabah 10 oglen 10 aksam 10 dk lik yapiyorim sporu benim romatizma rahatsızlığım da oldugu icin suan belden asagisi mosmor goren dicek siddet görmüş esinden
Geçen esim dio ne oldu bacaklarina bir an adam degisik şeyler düşündü herhal
Toplamda gunluk 30 dk sporda mosmor olduysa bacak bir saati düşünemiyorum
Şimdi uyudu evet bugün nazar degmis olabilirInsallah devami gelmez canim benim ki 4 yildi uyumuyor geceleri bol bol oku üfle nazar olabilir
Aynen canim sevindim uyudugunaŞimdi uyudu evet bugün nazar degmis olabilir
Babası her akşam nazar duası fln okur mutlaka
Seninkide inş uyur canım gece uyumayan çocuk zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?