Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Insallah canim inşallah

Rabibesi olarak cok mucadele veriyorum bu hafta simdi deli gibi acim ama sanirim kazanan belli anam Su perisi86 da ki hirs beni bile gecti gozum korktu ama son saniyelere kadar no pes no vazgecme
Masallah canim sana haftanin sporcusu
Rakiben neler yapiyor acaba cumayi iple cekiyorum

Rabibesi olarak cok mucadele veriyorum bu hafta simdi deli gibi acim ama sanirim kazanan belli anam Su perisi86 da ki hirs beni bile gecti gozum korktu ama son saniyelere kadar no pes no vazgecme
Hic belli olmaz canim sende saril spora adil bir mac olsun ne diyorum ben

Su perisi86 LargeGemini Huzurvemavi Kızlar menüleriniz gayet güzel sularda içilmiş daha ne olsun

Huzurvemavi Canım banada glukophage 1000 mglık vermişti ve bende maalesef kullanamadım çok kötü hissedince resmen af edersiniz midem ağzıma geliyordu onu içince ve baş ağrısı yapmıştı bakalım bu kez ne diyecek bu doktor / diğeri kaç sene evvel bakmıştı ve sonradan gitmedim ona tekrar biraz ilgisiz geldi diye )
Tabi bu sefer ne iç derse içerim yoksa böyle ancak kendimi deli ederim

E elifdnzzz Teşekkür ederim güzel iltifatın için Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kızlarıma
Ufaklık bu sene 1.sınıf ve ne kadar çok okuma çalışırsak okadar rahat oluruz sonraki dönemde hatta 15 tatil için ona kitap serisi almıştı ablası el yazısı olan onu bol bol okuturum ki hecelemeyi ve birleştirmeyi iyice benimsesin

Büyük Lise 2de ve onada neredeyse her gün yardımcı olmaya çalışıyorum Özelikle İngilizce ödevi varsa ben dışardaysam bile bana telefon açar Anne yetiş diye bende başlarım telefonda ona tercüme etmeye yada onun tercüme ettiği cümleyi devrik olmasın diye kontrol edip doğru yazdırmaya

İnan büyük kızımın bu seneye kadar hiç bir öğretmeni eşimi tanımaz bütün toplantılarda yada okul gezilerinde hep bendim giden hatta büyükte ilk sene sırf kızıma destek olmak için sınıf Annesi bile olmuştum ve en son eşim bari maaş bağlasınlar her gün okuldasın diyordu
Tabi bu sene ufaklıkta başlayınca eşime isyan bayrağını çektim dedim bunları babamın evinden getirmedim en azından büyük kızın toplantılarına sende geleceksin benle diye ( ben zaten kesin gidiyorum hatta lisede gelmeyince veliden bilgisi olduğuna dair 5 gün içinde imza istiyorlar onada hep ben gidiyorum )
Baştan hık mık yaptı ama kızların buna ihtiyacı var, tamam evde ilgileniyorsun ama onlarda ister arada babaları okula gelsin diye dedimde tamam tamam hayır diyebilirmiyim ben size diye kabul etti

Serenalar bir saat yapiyo ben sabah 10 oglen 10 aksam 10 dk lik yapiyorim sporu benim romatizma rahatsızlığım da oldugu icin suan belden asagisi mosmor goren dicek siddet görmüş esinden
Geçen esim dio ne oldu bacaklarina bir an adam degisik şeyler düşündü herhal

Toplamda gunluk 30 dk sporda mosmor olduysa bacak bir saati düşünemiyorum
Hic belli olmaz canim sende saril spora adil bir mac olsun ne diyorum ben

Yaaa ne çabuk 12 oldu

Kızlar size doyum olmaz ama yarın sabah yine malum erkenden uyanıp cimcimeyi okula bıraktıktan sonra bana hastane yolları görünüyor Hatta sabah 06:30da büyük kızı okula gönderip direk duşa girerim ki mis gibim gideyim
Ay bu arada Randevu aldığım doktor erkek
Gerçi küçük kuzuma hamileykende doktorum erkekti ( özelde aslında muayenesi çok değil de belki tahlil falan isteyip endokrine falan gönderirse bana daha iyi olur diye devlet hastanesinden aldım )
İnşallah iyi bir doktordur ( DOc. Yardımcısıymış ) ilk kez gidince biraz tedirginim hani ilgili biri olursa daha rahat olurum sanırım

Neyse herkese hayırlı geceler

Bu arada LargeGemini canım çok geç yatmakta ödeme sebep oluyor vücut uykusunu alamadığı için hani sende çok geçe kalma kuzum eminim cumaya eksi çıkarsın
Yarın artık öğleden sonra damlarım sanırım ancak telefonu iki bızıklayınca şarjı bitiyor eşim ulaşamazsa deli olur

Iyi geceler kızlar yorumları okudum valla içimde bir zayıflama aşkı doğdu sizler sayesinde

Kızım çok mizmiz uyumuyor ağlıyor şimdi uykuya daldı beşiğine koyuyorum ağlıyor hemen yine diş geliyor galiba gece çığlık cigliga aglamalar uyanmalar başladı kaç gecedir uykusuzum

Insallah devami gelmez canim benim ki 4 yildi uyumuyor geceleri bol bol oku üfle nazar olabilir

Gecmis olsun canim olsun sende sagligin el verdigince yaparsin maksat hizli kilo verelim birazda bu skci diyet surecini eglenceli gecirelim

Insallah devami gelmez canim benim ki 4 yildi uyumuyor geceleri bol bol oku üfle nazar olabilir
Şimdi uyudu evet bugün nazar degmis olabilir
Babası her akşam nazar duası fln okur mutlaka
Seninkide inş uyur canım gece uyumayan çocuk zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…