- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
ins emeklerinin karsiligini alirsin canim ilgili ve egitimin oneminin fatkinda olan veliler cok degerlidir bnce cunku sac ayagi gibi bu is ogrenci+ogretmen+veli.cok sansli kizlarin.Su perisi86 LargeGemini Huzurvemavi Kızlar menüleriniz gayet güzel sularda içilmiş daha ne olsun ooohhh helalll:))
Huzurvemavi Canım banada glukophage 1000 mglık vermişti ve bende maalesef kullanamadım çok kötü hissedince resmen af edersiniz midem ağzıma geliyordu onu içince ve baş ağrısı yapmıştı bakalım bu kez ne diyecek bu doktor / diğeri kaç sene evvel bakmıştı ve sonradan gitmedim ona tekrar biraz ilgisiz geldi diye )
Tabi bu sefer ne iç derse içerim yoksa böyle ancak kendimi deli ederim
Gecmis olsun canim dikkat et ihmal etme sagliktan otesi yok
E elifdnzzz Teşekkür ederim güzel iltifatın içinElimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kızlarıma
Ufaklık bu sene 1.sınıf ve ne kadar çok okuma çalışırsak okadar rahat oluruz sonraki dönemdehatta 15 tatil için ona kitap serisi almıştı ablası el yazısı olan onu bol bol okuturum ki hecelemeyi ve birleştirmeyi iyice benimsesin
Büyük Lise 2de ve onada neredeyse her gün yardımcı olmaya çalışıyorumÖzelikle İngilizce ödevi varsa ben dışardaysam bile bana telefon açar Anne yetiş diye bende başlarım telefonda ona tercüme etmeye yada onun tercüme ettiği cümleyi devrik olmasın diye kontrol edip doğru yazdırmaya
İnan büyük kızımın bu seneye kadar hiç bir öğretmeni eşimi tanımazbütün toplantılarda yada okul gezilerinde hep bendim giden hatta büyükte ilk sene sırf kızıma destek olmak için sınıf Annesi bile olmuştum ve en son eşim bari maaş bağlasınlar her gün okuldasın diyordu
Tabi bu sene ufaklıkta başlayınca eşime isyan bayrağını çektimdedim bunları babamın evinden getirmedim en azından büyük kızın toplantılarına sende geleceksin benle diye ( ben zaten kesin gidiyorum hatta lisede gelmeyince veliden bilgisi olduğuna dair 5 gün içinde imza istiyorlar onada hep ben gidiyorum )
Baştan hık mık yaptı ama kızların buna ihtiyacı var, tamam evde ilgileniyorsun ama onlarda ister arada babaları okula gelsin diye dedimde tamam tamam hayır diyebilirmiyim ben size diye kabul etti
ayyyy dis zordur Allah yardim etsin canimIyi geceler kızlar yorumları okudum valla içimde bir zayıflama aşkı doğdu sizler sayesinde
Kızım çok mizmiz uyumuyor ağlıyor şimdi uykuya daldı beşiğine koyuyorum ağlıyor hemen yine diş geliyor galiba gece çığlık cigliga aglamalar uyanmalar başladı kaç gecedir uykusuzum
Ince saglik tatlim:)Gecmis olsun canim olsun sende sagligin el verdigince yaparsin maksat hizli kilo verelim birazda bu skci diyet surecini eglenceli gecirelim
Gunaydiinnmnnn hayirli haberlerle gel insSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür erkenden uyandımBüyük kızımıda şimdi okula geçirdim
Cadı gece yine geç yatmış ( ben yattı sanıyordum ama yatakta müzik dinleyince 2de uyumuş
İyiki erkene saatini kurdun yoksa uyanamazdım dediGenelde o kapıdan çıkmadan uyandırır beni eğer bazen kalkmazsam Bu arada dün okula 1 saat kadar geç kaldı cadı birde aksilik teknik çizimden sınavı vardı baya panik yaptı gece yatmak bilmezsen olacağı oydu artık sonucunada katlanırsın ( hocası baya disiplinli hatta sınava gelmeyene tekrar sınav yapmıyor doktor raporu olmadığı sürece )
Tabi kaptım sıfırı diye arabada beş karış surat oturken arkadaşları mesaj atmışlar 3.cü ders sınav olacakmış diyeBallı böcük ve dün sınavından da 76 almış
Eğer babasının aklına uyup nasılsa geç kaldım sınavda gitti diye evde otursaymış daha beter olacakmış
Neyse çenem düşmeden kendimi duşa atayım
Nasılsa öğleden sonra gelince bol bol sohbetimizi ederiz
Herkesi kocaman öpüyorum
geçmiş olsun canım kilo verince düzelir bencede üzülmeKızlar netten şimdi sonuçlar çıkmışmı acaba diye baktım
Ayın 4ünde çıkacak deniyordu ama sanırım yoğunluğu dengelemek için öyle denmiş netten görünüyor
Çoğu değer normal ama
Glukoz 120 çıkmışsınır 105ken
Trigliserit 165 çıkmışsınır 150ken
LDL/ Kolesterol 157 çıkmışsınır 130ken
Diğer değerler normal sınırlarda diye geçiyor ama bazılarıda alt sınırı çok yakın
Heee birde B12 değeri 217 çıkmış Referans aralığı 157 - 883 arasıyken ama benim bildiğim Karataya göre o değerinde en az 700 olması gerekiyor
Birde en önemlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İnsülin ( Sanırım insülin direnci oluyor bu değer ) 9,3 çıkmış
Bir kaç sene evvel aynı değer 6,4dü ve doktor evet insülin direncin var demişti
Yarın kadın doğuma gitmişken aynı doktora tekrar gidip sonucu evden çıktısını alıp gösteririm tekrar gitmek zorunda kalmamış olurum hastaneye
Bakalım Kadın doğumcu ne diyecek
Rakibem neler yapıyor acep benden gizli
Selam canim ben bol bol iciyorum hemde tarcinli oh miss odemde atiyorGunaydin canlar napiyosnuz bakalim sular iciliyomu
Afiyet olsun rakibem him fark aticam diyosunHuzurvemavi rakiben ne yapsın kahvaltıdan sonra 45 dk yürüyüş yaptım yeşil çayimi içiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?