Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi geceler kızlar anca fırsat buldum
Burda noel tatili eşim calişmiyor dolayısıyla kv deler geldık 4-5 gün burdayız yine Zaten Türkiyeye gidince hiç dikkat etmemiştim yedigime ama 2günde toplam 25 kilometre yürümüşüz
Bugunku yediklerimi hiç yazmayım ben eniyisi inşallah cuma enazından almiş olmam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür erkenden uyandım Büyük kızımıda şimdi okula geçirdim
Cadı gece yine geç yatmış ( ben yattı sanıyordum ama yatakta müzik dinleyince 2de uyumuş
İyiki erkene saatini kurdun yoksa uyanamazdım dedi Genelde o kapıdan çıkmadan uyandırır beni eğer bazen kalkmazsam Bu arada dün okula 1 saat kadar geç kaldı cadı birde aksilik teknik çizimden sınavı vardı baya panik yaptı gece yatmak bilmezsen olacağı oydu artık sonucunada katlanırsın ( hocası baya disiplinli hatta sınava gelmeyene tekrar sınav yapmıyor doktor raporu olmadığı sürece )
Tabi kaptım sıfırı diye arabada beş karış surat oturken arkadaşları mesaj atmışlar 3.cü ders sınav olacakmış diye Ballı böcük ve dün sınavından da 76 almış
Eğer babasının aklına uyup nasılsa geç kaldım sınavda gitti diye evde otursaymış daha beter olacakmış

Neyse çenem düşmeden kendimi duşa atayım
Nasılsa öğleden sonra gelince bol bol sohbetimizi ederiz

Herkesi kocaman öpüyorum

ins emeklerinin karsiligini alirsin canim ilgili ve egitimin oneminin fatkinda olan veliler cok degerlidir bnce cunku sac ayagi gibi bu is ogrenci+ogretmen+veli.cok sansli kizlarin.

ayyyy dis zordur Allah yardim etsin canim

Gecmis olsun canim olsun sende sagligin el verdigince yaparsin maksat hizli kilo verelim birazda bu skci diyet surecini eglenceli gecirelim
Ince saglik tatlim:)
Gunaydiinnmnnn hayirli haberlerle gel ins

E elifdnzzz Günaydın canım
Teşekkür ederim canım işte elimden geldiğince onlara destek olmaya çalışıyorum yeterki onlar ileride keşkeler yaşamasın ve gerçektende mutlu oldukları mesleklerini yapabilsinler diye
Çok şükür ben hep dilediğim okullarda okudum ve o konuda hiç keşkem yok
Eşim rahmetli babasının yüzünden okuldan soğmuş ( bir ara 7 yaşındayken yatılı imam hatibe vermiş bir semt ötede eşiminde çok ağrına gitmiş hani başından attılar beni diye daha sonra eşim okuldan devamlı kaçınca mutlu olmadığı için normal bir okula vermişler ama orta 2de babası ille elektronik bölümü okuyamazsın benim yanımda marangozluk yapacaksın ilerde diye tutturunca eşimde iyice dersleri sermiş nasılsa istediğim mesleği yapmama izin vermeyecek babam diye )
Hee marangozluğu çok seviyor o ayrı ama sadece zevk için yoksa elektronik çok istemiş okusun halada hep der kızlarımada siz neyle mutlu olacaksanız o mesleği yapacaksınız benim babam beni okuldan soğuttu ( ki zaten ne Annesi nede babası ilgilenmezmiş hani dersimi var sınavımı iyi yada kötü diye gerçi eşim Annesinin yanında öyle dediği an hemen KV kızar sende okuma niyeti yoktu zaten rahmetli babanı suçlayıp durma o konuda diye bende hep diyorum keşke engel olmasaydınız o zaman belli olurdu niyet varmıydı yokmuydu diye )

Şimdi küçük kuzuyuda uyandırıp okula hazırlıyayım çıkıcağım bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Hadi ben kaçtım

geçmiş olsun canım kilo verince düzelir bencede üzülme

Benim tatli rakibemmmm naslsnnn nerelerdesin @Arundati heeeyyyy uyan guzellik uykusundan yeterince guzelsin zatenn:)
Kizlar daha oncede yazmstm size yine dansmk isterm bilgsi olan varsa ben dogm kntrl hapi kullaniyorum yaklask 2 yildir ve surekli unutyrm unuttgmda gunde iki tane iciyrm yerine icmek gerekiyr cunku ve son haftalarda oyle bi sisknlk yasiyorumki yani beni cok rahtsiz ediyor gece bile her sabah kalktgmda oyle sis kalkiyrmki ve bi iki haftadr wc yede gdemiyrm duzgun bir seklde napmaliyim bu ilaci bu seklde kullandgm icnmi acaba yada gaz gderici ilaclara mi basvurayim

Selamın aleyküm kizlarrr

Kaptaniniz hastaneden bildiriyor
Sabah kadin doğum kontrolü yapti sag tarafta 10 cme yakin bir alan pko dedi önce regli düzene sokalim sonra hemen pko tedavisinede basliyacagiz dedi bu sekildeyken ne yapsan kilo veremezsin normaldir dedi
Ne olur ne olmaz kanda gebeliğe bakalım yoksa hemen baslariz dedi ve tekrar kan verdim

Şimdide dahiliye ve kadın doktorlarina sonuclarimi gostermek icin tekrar geldim kadın dogumun 3de cikicakmis sonuç o zamana kadar dahiliye sonucunuda aradan cikarayim dedim elli kere git gel olmasin

E elifdnzzz canim ilacda yapmis olabilir düzenli icmeye çalış birde usutmemeye dikkat et oda gaz yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…