Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yeşil çay hiç sevmem çubuk tarçın atıp içiyorum icmedigim gün kilo almış oluyorum sabah su tutuyor vücut çünkü tavsiye ederim
Evet canm benimde oyle icince hafif hissediyorum kendimi insulin direncinede iyi geliyor ben cok zor kilo veren biriydim haziran temmuz 2 ayda 86 ya inmistim sonra baktim yine kilo aldim ...
Anladimki benim tarcin kullanmam sart simdi kullaniyorum ve faydasini gormeye basladim bakalim cumaya guzel rakamlar gorecekmiyim

Kızlar cuma listesine baktım bizim takımda herkesin bir dengi var kilo olarak oynakbasi yena -esrasi antiaging- serenalar Aygül- Işılduru huzurvemavi- diademe arundati hadi herkes rakibesine bir selam versin :)))
((((((((((((((((((((((arundati ile biz rakibiz zaten gerci beni hic yazmamissin ..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Aslında eve geleli 1 saat kadar oldu ama nasıl yorulduysam üzerimi değiştirdikten sonra koltuğa yapışıp kaldım İyi spor oldu bana bir o tarafa bir bu tarafa
Dünki dahiliyeciyi ( adaşım ) ve bugünki kadındoğumu çok beğendim her ikiside gayet ilgiliydiler ve ayrıntılı bir şekilde sordular şikayetlerimi
Sabahda dediğim gibi pko tek taraflıda olsa varmış ama tedaviyi yapıp tamamen kurtulacağız inşallah pkodanda

Dahiliyeci doktorumda beni direk diyetisyene gönderip başından savmadı aksine nasıl diyet yaptığımı falan sordu bende bir bir anlattım diyetisyene giderek 3 kg aldığımı ancak çok aç kalırsam kilo gidiyor gibi olduğunu falan diye
Bana kendi bir liste verdi ara öğünlü ve pkodan daha çabuk kurtulmak için yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi
Birde glukophage kullandığımda çok midemin bulandığını o yüzden düzenli kullanamadığımı söyleyince başka bir ilaç yazdı bana ve bu ilaç hem şekerini dengeleyecek hemde metabolizmanı hızlandıracak dedi
Bu burda bitmiyor bundan sonra seni ara ara çağıracağım dedi şimdi bir 3 ay sonra tekrar gel bakalım o zamana kadar kilo da ne durumda olacak olmazsa tekrar başka şeylerede bakarız dedi

Kadın doğumcuda regl olmamı sağlayacak bir ilaç verdi ve regl olduğum zaman hemen gelip hormon tahlillerini yaptırıyorsun dedi randevu sıkıntı oluyor o nasıl olacak diyincede ilaçın bitince hemen bir kaç gün sonrasına randevu alırsın regl olmamış olsanda gel durumu bize bildir nasılsa sonraki 10 gün kontrol süresi ve dilediğin an gelebilirsin o zaman randevuda sıkıntı olmaz dedi
Onun sonucuna görede hem reglni düzene sokacağız hemde pkoyu tedavi edip yok edeceğiz dedi

Bu arada aynı hastanenin diyetisyeninide bir hastasına sordum nasıl diye ( hani olmadı onada giderim diye ) kadın aman benide doktor gönderdi ama hiç sevmedim dedi kuş kadar yemek veriyor canı isterse 15de bir çağırıyor hani kendi ayarlıyor hesabı bazılarını ayda bir çağırıyormuş üstelik hatun listeyle halsiz kalmış ve bir dahada gelmem sanırım diyor

Yenacığım çok çok geçmiş olsun...Ami,nnnnnnnnnnnnnn
Rabbim acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…