Dimek ikinci kez spor yapıcan gün içinde benden tiyoyu aldın bende yapım bari ilerleyen saatlerde himmm
Evet canm benimde oyle icince hafif hissediyorum kendimi insulin direncinede iyi geliyor ben cok zor kilo veren biriydim haziran temmuz 2 ayda 86 ya inmistim sonra baktim yine kilo aldim ...Yeşil çay hiç sevmem çubuk tarçın atıp içiyorum icmedigim gün kilo almış oluyorum sabah su tutuyor vücut çünkü tavsiye ederim
Kızlar cuma listesine baktım bizim takımda herkesin bir dengi var kilo olarak oynakbasi yena -esrasi antiaging- serenalar Aygül- Işılduru huzurvemavi- diademe arundati hadi herkes rakibesine bir selam versin :)))
Gecms olsun canimmm iyimsn simdi
Biraz daha iyiyim kışı bu yüzden sevmiyorumGecms olsun canimmm iyimsn simdi
Neye yazmamış canim :/((((((((((((((((((((((arundati ile biz rakibiz zaten gerci beni hic yazmamissin ..
Neyin var tatlimCok hastayimbugun oylesine zorlamdim ki calisirken,kendi kendime acidim..
eve donuyorum yol bitmiyor bir turlu..
geçmiş olsun canım nane limo iç salgın var bende baya halsizimmmCok hastayimbugun oylesine zorlamdim ki calisirken,kendi kendime acidim..
eve donuyorum yol bitmiyor bir turlu..
yok kız bişey kaçırmadın isteyen rakip oldu, büşrada benim rakibimdi ama takımı bırakıp gittiBenim rakim kim ? secildimi
Benmi kacirdim kizlaar
Biliyosunuz yoktum
Ikiniz rakibe olun bence :)yok kız bişey kaçırmadın isteyen rakip oldu, büşrada benim rakibimdi ama takımı bırakıp gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?