- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
LargeGemini Valla cuma herkes baya güzel sonuçlarla gelecek sanırım baya motive oldunuz maşallah
Bende ilaçlarıma şimdi başladım inşallah faydasını görürümde benimde kilolar artık insanı düzeye gelir
Banada doktor yürüyüş yap her gün 1 saat dedi
Eşim dışarda yürüyüş yapalım birlikte akşamları dedi ama şu ara yürürken belim çok ağrıyor gittiğim yerin birde dönüşü var ( ağrı tutunca hemen bir yere oturup az ağrının geçmesini beklemek zorundayım yoksa adım atamıyorum o yüzdende evde Leslie yapacağım mecbur)
Geceden evimi iyice toparlayıp ertesi güne bir şey bırakmayacağım en azından eşim ve kızlar gittiğinde kahvaltımıda yapmış olur rahat rahat tek başıma sporumu yaparımEvde şimdilik benim için daha mantıklı çok belim tutarsa hemen az dinlenip sonra devam ederim öğlendede kızımıda okuldan almaya çıkınca tamamdır
Hemen yarın başlıyorum Allahın izniyle sporumaGerçi uyuz oluyorum o Leslie Bacıyla Ebru Şallıya ama yarımşar saat leslie ve plates fayda eder diye katlanıcağım artık mecbur
Aygül korkma yap ikinciyi sonuçta olucak verirsin gene
Sağol ablam ben inanıyorum haftaya sende çok güzel listeler paylasip kilo verdiğini yazacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?