Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba hanimlar bugun sabah bir cavdar ekmegiyle iki domates ve iki yumurtayla menemen

10 dk kalca bacak egzesizi 250 ziplama
Ara yarim ayva

Oglen 4 kasik pilav biraz hamsi yaninda salata

Ara sekerim dusunce bir tane topkek attim agzima

Suan acim ne yesem bilmiyorum sanirim bir tabak yogurt yerim

Su 2 litre
Kendimi iyi hissettiğimde 10 dk sporumuda yapacagim

Su perisi86 Canım sanada çok geçmiş olsun bol bol limonlu su iç canım ki çabucak atlat kuzuyu mümkün olduğu kadar fazla öpmemeye çalış ( gerçi ben o konuda çok manyağım küçük uyurken bile gidip öper koklarım büyüğe de arada yapıyorum kızıyor bebekmiyim ben diye tamam len öpersem ne olayım diyincede hadi hadi gel izin veriyorum der )

LargeGemini Canım yoğurdun yanına en azından bir salata yap ki tok tutsun
Benimde eşim bugün geç gelecekmiş bende birazdan mutfağa girip güzel bir çorba yapacağım yanınada salata

Kaptanim oynakbasi34 salata beni aciktiriyo acikcasi aslinda yazmayi unutmusum baligin yaninda yarim turp yedim o dokundu sanirim bas agrisi yapti birden midem boşandı sanki bisey yememisim gibi ama rakibemi dusununce hele hele o bir saatlik sporlar aklima gelince yeme istegimde kaciyo :)

LargeGemini Valla cuma herkes baya güzel sonuçlarla gelecek sanırım baya motive oldunuz maşallah
Bende ilaçlarıma şimdi başladım inşallah faydasını görürümde benimde kilolar artık insanı düzeye gelir

Banada doktor yürüyüş yap her gün 1 saat dedi
Eşim dışarda yürüyüş yapalım birlikte akşamları dedi ama şu ara yürürken belim çok ağrıyor gittiğim yerin birde dönüşü var ( ağrı tutunca hemen bir yere oturup az ağrının geçmesini beklemek zorundayım yoksa adım atamıyorum o yüzdende evde Leslie yapacağım mecbur )
Geceden evimi iyice toparlayıp ertesi güne bir şey bırakmayacağım en azından eşim ve kızlar gittiğinde kahvaltımıda yapmış olur rahat rahat tek başıma sporumu yaparım Evde şimdilik benim için daha mantıklı çok belim tutarsa hemen az dinlenip sonra devam ederim öğlendede kızımıda okuldan almaya çıkınca tamamdır

Hemen yarın başlıyorum Allahın izniyle sporuma Gerçi uyuz oluyorum o Leslie Bacıyla Ebru Şallıya ama yarımşar saat leslie ve plates fayda eder diye katlanıcağım artık mecbur

Leslie baci mi varmis gogleden mi izliyon bende bi bakim ya gerci ben kendi kendime yapiyorum ama hoca esliginde daha guzel olur

Bu arada sen doktorun dediklerine uy kaptanim sonucta saglik herşeyden onemli o rahatsızlıklarından kurtulduğunda daha ii ve güzel kilolar gidecek

Bu gercek eskiden derdim ki yemegi azaltin spor yapin ekmek tuketmeyin bak nasil zayiflaniyo ama okadar kolay değilmiş insanin anasi agliyo

Sirf bu kilolar yüzünden ilerde 2. Cocugu yapmaktan korkuyorum simdiki emekler çöp olacak

LargeGemini Canım Google Leslie Sansome yaz orada çıkıyor 1 - 2 - 3 mil diye 3 farklı süreli yürüyüş programı var evde dar alanda da yapılabiliyor bayada terletiyor düzenli yapılınca çok güzel basen eritip sıkılaştırıyor

Valla mecbur uyacağım canım kilo vermek istiyorum sonuçta ve bu şekilde de artık daha uzun süre yaşamak zevk vermez sonuçta yorulmadan yine eskisi gibi saatlerce yürüyebilmek istiyorum

Canım hamilelikten korkma ben küçük kızıma 108le hamile kalıp 9 ayda 5 kilo vermiştim hamileliğimde doktor bile şaşırdı çünkü diyet yapmadım ama protein ağırlıklı beslenmişim farkında olmadan ( et zaten severdim inan her gün et diye kendimi yırttım arkadaşda kebapçı olunca her akşam onun dükkanında aldım soluğu )
Doğuma girene kadarda gezdim durdum ( artık nasıl bir enerji varsa o dönemde o kiloya rağmen )
Hani sağlıklı beslenmeye devam edersen hiç almayabilirsin bile

Oynakbasim geçmiş olsun canım en yakın zamanda ilaçlar işe yarar inşallah bende demir eksikliği vardı hiç kilo veremiyordum ne zaman üç ay hap içtim vücut normale döndü tıkır tıkır kilolar gitti Karatay zaten diyor demir d vitamini b 12 omega 3 eksik olan kilo veremez diye doğruymuş

ISILDURU teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi bir kaç ay sonra patır patır gider inşallah
Benimde B12 değerlerimde düşükmüş ama doktora unuttum tekrar ilaç yada takviye yazarmısın diye ama eczaneden alırım ( evde var bir paket eşim kendine diye almıştı kokuyor diyip içmedi içeyimde yazdırırım nasılsa sağlık ocağına tekrar )

Iyi geceler

Bugün yediklerim
Sabah peynirli yumurta
Iki dilim ekmek

Ara küçük muz

Öğlen lahana kavurması çorba bir dilim ekmek

Ara portakal iki cubuk kraker

Yarım saat spor

Aksam tavuk sote salata yarım kase yoğurt bir dilim ekmek

Ara bir küçük muz

Kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…