Balık yemediğim günler omega 3 tablet alıyorum.Canim omega3 nerden karsiliyosun benim cok unutkanligim oluyo ve hafizam cok zayif
Chia pudinginde de omega 3 var. Pudingi yapmasanız bile 2 çorba kaşığı tohumu suya karıştırıp içebilirsinizBalık yemediğim günler omega 3 tablet alıyorum.
Merhaba antiaging tamam başlayalım çok iyi olur bence ;Birinciliği de göreceğiz, mutlaka.
Benim eşim de öyle. Ama erkeklerde kas fazla olduğu için metabolizmaları hızlı.
Sanırım kilolarımız yakın. Daha önceki grubumda eşleşmiştik. Kilosu yakın olanlar birbirini motive ediyordu.
Ama seneye başlayalım olur mu?
Eczanede ve Internette satılıyor. İlaç kullanıyorsan doktora sorman gerek. Ben içeriği yoğun olandan kullanıyorum. Solgar marka. ilaç olarak geçmiyor. Gıda takviyesi. İştah açıyor diyen de var. Ama abartılıyor bence. Çünkü omega 3 açığını kapatıp kilo vermeye yardım ediyor.Eczanede mi satiliyo birde kafama göre alabilirmiyim zarari yok degilmi yan etkileri ne kilo alimi yapiyo mu ay ne cok soru sordum yahu :)
Üzgünüm. Ben cumadan sonra 4. gruba geçiyorum.Merhaba antiaging tamam başlayalım çok iyi olur bence ;
Geçmiş olsun. Salgın var. Kayseri'deki bir arkadaşımın çocuklarına domuz gribi teşhisi konulmuş.Slm kızlar küçük antibiyotik içiyor buyuk kızda okulda ateşlenmis Öğrt.aradi babası alıp geldi size bi bakım dedim neler yaptıniz
Merhaba kizlar fizik tedavim başladı o yüzden hiç giremedim bugün Nasılsıniz
Akşam yemeği abarttım yine.
200 gr kadar hamsi
Marul, kırmızı lahana salatası
Krep, 1 dilim beyaz peynir
Yarım portakal
Bir tatlı kaşığı çokokrem
bugun ki menum
uyaninca ilik limonlu su
kahvalti
1 sucuklu yumurta
3 zeytin
az peynir
1 dilim tahilli ekmek
oglen
kahve
10 ceviz
ara
1 yesilcay
3 kuru kayisi
2 yagsiz gevrek
aksam
1 tabak fasulye
yogurt
7 bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?