Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 kase chia pudingi 1 kupa tereyağlı kahve tükettim öğle yemeğine kadar detox suyundan içtim
Öğle ızgara tavuk ve az salata yedim
16: 30a kadar detox suyundan ve zencefilli çay içtim
16:30 da 2 ck fıstık ezmesi ile yarım yeşil elma
Aksam ızgara köfte ve salata şimdi de soya sütlü tarçınlı kahve içiyorum.

Guilietta detoks suyun nasıl birşeydi kaçırdım ben sanırım

Faydasını görüyormusun peki birde içimi nasıl

Dukanmi yapiyorsun.?

A antiaging Canım senin girişini dalgınlıkla yeni üye diye yapmışım daha evvel uzmanvet nikiyle yarıştığınıda bugün öğrenince 496. etaptaki girişini düzenledim o haftaki sıralamamız değişmedi ( yoksa listeyi komple düzenlemem gerekecekti :) )
Senide bilgilendirmek için haber vereyim dedim

Hata bende zaten de hani seninde bilgin olsun

Bu
guruba nasil katilicam

S Senvarsanguzelhayat Eğer kurallara uymaya ve bol paylaşım yapacağına söz verirsen senide tabiki seve seve aramıza alırız

Bu arada ben takım kaptanı

Çok fazla kuralımız yok aslında ;

Her yarışmacıdan günde en az 5 mesaj istiyoruz
Günlük menülerini ister parça parça istersen akşam bütün olarak paylaşıyorsun
Spor yapıyorsan ( mecbur değil ) yaptığın sporun günlük dakikasınıda paylaşırsın gün sonunda
Cuma günleri bildirim günümüz yani;
Her cuma bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu aradaki farkla birlikte bildirimi yapılıyor en geç 14:00de ( düzenleyebilmem ve hata yapmamam için o saatte en geç yapılmasını istiyorum

Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil oluyorlar ( istikrarlı olanların listede olması için esnetemiyeceğimiz bir kural )

Kurallarımız bu kadar eğer kabul edersen aramıza hoş geldin diyebiliriz

Bu arada daha evvel takım yarışmasına katıldınmı? Katıldıysanda kendini bize tanıtırken lütfen hangi takımda yarıştığını ve ne sebepten ayrıldığını belirtirsen sevinirim ( ona göre not alacağım ki listeye girdiğinde paylaşım alanınada duyurabilelim )

Birde başlangıç kilonlu, hedefini bana yazarsan sevinirim

E elifdnzzz Canım unutturma bu cuma listedesin

Kızlar malum listemiz baya kalabalık o yüzden bundan sonra mazeret bildirmeden düzenli paylaşım yapmayını listeden çıkarmak zorundayım Hani sonra kaptan demedi demeyin

LargeGemini canım çok geçmiş olsun ağrın varsa belini kolla maazallah daha kötü olmasın heee için rahat olsun istiyorsan netten plates açıp yap hem çok fazla zorlanmamış olursun hemde yinede spor olur

Şu anda 11 kişi listemiz ve bir iki kişi daha ekleyebiliriz
Olurda sınıra dayanırsakta artık takımlarında az üyesi olan arkadaşlarada yönlendirebiliriz gelen yarışmacıları maksat hem motivasyon hemde rekabeti taze tutmak

Hatta aklınızda bulunsun şu anda 4.cü takımda en az yarışmacı var hani başka topiklerde sohbet ettiğiniz ve yarışmayı düşünenler varsa direk onlara yönlendirebiliriz

A antiaging takim degistirmek istiyodu kaptan 4. Takima gecmek istiyo oyuzden sanirsam listeye dahil olmayacakmis

Guilietta detoks suyun nasıl birşeydi kaçırdım ben sanırım

Faydasını görüyormusun peki birde içimi nasıl
1 lt suya doğranmış limon zencefil ve çubuk tarçın atıyorum canım birkaç saat bekletip içiyorum. Daha fazla su tuketmemi sağlıyor bir de metabolizmayı hizlandiriyormus

Canım bana çok kötü gelmedi zaten sütün tadını alıyorsun daha çok bazıları bal da karıştırıyor ama ben pek gerek duymuyorum sütle karıştırıp sisince tarçın dokuyorum

Kızlar 20dk sporumu yaptım yatayim artık
19ocak dogumluyuz analı kızlı ama hafta içine geldiği için 15 ocakta doğum günü yapacağım kızıma

Bir telaş stres bastı beni ev dip köşe temizlenecek camlar silinecek

Yarın baslayayim diyorum temizliğe kızım izin verdikçe tabiki

Iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…