Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah ben 13 aydır Karatay yapıyorum emziriyordum başladığımda senin gibi yani 4 ay oldu keseli daha bir hızlandım emzirme döneminde çok acıkıyordum çünkü iştah müthişti çok şükür atlattım sanada Karatay diyetini tavsiye ederim hem sütün artar hem kilon azalır

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece nedense net takıldı bir türlü giremedim tekrar siteye ( benim bağlantımdan kaynaklıydı kesin )
Bende zaten sabaha karşı uyandığım için 23:30da kendimi yatağa attım
Aslında sabah bile uykum vardı saat 06:00da çalar saat çaldığında hatta ilkten eşime yaw kapat şunu bir yarım saat daha uyuyayım dedim ama sonra ne kadar erken uyanırsam okadar erken metabolizma uyanır diye zorlada olsa yataktan çıktım

Güne bol suyla başladım ve şimdide oturup güzelce kahvaltımı yapacağım

Günaydın kızlar
Dün 3 gibi yattım. Sabah 6:50de kalktım. 2 küçük yumurta yedim. 20 dk tempolu yürüdüm. 8:30 gibi 1/2 sb sutten yaptigim tarçınlı chia pudingi ve organik zeytin yiyeceğim. Bagirsaklarimda sorun var canlar 2 gündür normalde çok yiyen biriydim sorun olmuyordu şimdi kabızlık sorunu yaşıyorum. Tadı kötü olmayan ne önerirsiniz. İlaç kullanmak istemiyorum simdilik

Dün gece mi öğle mi 3'te yattın.

Ben de ise yarayan yontem. Sıcağa yakin bjr bardak suya bir cay kasıği baĺ ekleyip ac karnina içmek anin da rahatlatiyor..
Yahut kendi mayaladigim kefir..
yine gece uyumadan ılik su...

Evimi topladım ara öğünümü yapıcağım şimdi
Tesisatcı 10:30da gelecekmiş ( bu benim günlerce kovaladığım adam değil )

Bakalım inşallah bu sözünün eridirde boşuna beklemem yine

Kızlar bende telden giriyom ondan pek yazamiyom, d nku menüm
sabah 2 dilim kepekli ekmek, biraz peynir çok az patates 3,4 tane zeytin
öğle 2 dilim kepekli ekmek peynir
akşam et döner 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara 1 kase yoğurt içine mandalina elma muz dogradim ama kase alacak kadar gerisini eşime yedir dim
3lt su Slim 6 1 mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…