- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
LargeGemini geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Benim bel ve boyun fıtığım ısınmadan spor yaptığım için oldu.Gunaydin kizlar belimi cok agritmisim
Hareket ettigimde ayaga kalktigimda feci agrio uzun bi süre spor yapamayacagim cok üzüldüm ya kilo vermem yavaşlayacak umarim hemen duzelir
Tesisatcı geldi şükür
Duşakabinin içinde bir yerde derz dolgu yokmuşo yüzden akıtabilir dedi hatta emin olmak için bir 10 dakika sıcak suyu boşa akıt eğer 4 - 5 saat sonra alt katın tavanında damlalar oluşursa o zaman tahminim doğru dedi
İnşallah öyledir de kırma işlemi olmadan atlatırım
Bu arada daha yeni aklıma geldibelkide ben kendim sebep olmuş olabilirim
Daha evvel ders aralarını beyazlatmak için Mavi su diye bir şey almıştım ve geçen ay banyoyu akrabalar gününden önce kullanmıştımacaba ondanmı olabilir diye düşünüyorum ( tabi eşime demedim zaten adam benim deterjan manyaklığıma sinir oluyor valla bu sefer eve deterjan sokmaz )
Umarım sıkıntı odurda bukadarla kurtulurum
LargeGemini geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Benim bel ve boyun fıtığım ısınmadan spor yaptığım için oldu.
Günaydın kızlar ben geldiiim
bence sen cok guzl gdiyorsn ve guzel kilo vetcksn ims bu hafta.ins hepimiz verrz :)Kızlar bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 kase chia pudingi 1 kupa tereyağlı kahve tükettim öğle yemeğine kadar detox suyundan içtim
Öğle ızgara tavuk ve az salata yedim
16: 30a kadar detox suyundan ve zencefilli çay içtim
16:30 da 2 ck fıstık ezmesi ile yarım yeşil elma
Aksam ızgara köfte ve salata şimdi de soya sütlü tarçınlı kahve içiyorum.
:)))
Canim oglnda gec yatyrsa o braz zor yaa ara ogun yapp meyve yiyeblrsn sekersz kahve iceblrsn ama biseyler atistrms olmalsn sankikizlar ben 7 den sonra yemek istemiyirum bunu nasil basarabilirim oglum gec yattigi icin acikiyirum
kolay gelsinnmnnKızlar 20dk sporumu yaptım yatayim artık
19ocak dogumluyuz analı kızlı ama hafta içine geldiği için 15 ocakta doğum günü yapacağım kızıma
Iyiki dogdunuzzzzzz nice nice saglikli hayirli musmutlu yillariniz olsun ins:)
Bir telaş stres bastı beni ev dip köşe temizlenecek camlar silinecek
Yarın baslayayim diyorum temizliğe kızım izin verdikçe tabiki
Iyi uykular
ayni tavsiyeden bende istiyoruuummmm:)Günaydın kızlar
Dün 3 gibi yattım. Sabah 6:50de kalktım. 2 küçük yumurta yedim. 20 dk tempolu yürüdüm. 8:30 gibi 1/2 sb sutten yaptigim tarçınlı chia pudingi ve organik zeytin yiyeceğim. Bagirsaklarimda sorun var canlar 2 gündür normalde çok yiyen biriydim sorun olmuyordu şimdi kabızlık sorunu yaşıyorum. Tadı kötü olmayan ne önerirsiniz. İlaç kullanmak istemiyorum simdilik
ayy sporrrr ve muhtesem menu:)))Kızlar bende telden giriyom ondan pek yazamiyom, d nku menüm
sabah 2 dilim kepekli ekmek, biraz peynir çok az patates 3,4 tane zeytin
öğle 2 dilim kepekli ekmek peynir
akşam et döner 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara 1 kase yoğurt içine mandalina elma muz dogradim ama kase alacak kadar gerisini eşime yedir dim
3lt su Slim 6 1 mile
ayni sorun bendede var ailem cok kiziyr rejim yapmama ama esimde zayflamami istyor sen yinede dikkt et canm ben ters bi spor harektmde bel fitgna yakalndimSagolun kizlar bakalım kotu bisey olmasinds korkudan kimseye diyemiyorum esime desem kizar ben sana zayıflama ben seni böyle beğeniyorum dedim die kizar annemgillere desem kilolu değildin al bak basina ne is actin die kızarlar allah korusun oyle bisry olmasın babam bel fitigi oldugu icin annemler bu konuda cok hassas kaldim mi tek basima
oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?