Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

LargeGemini çok geçmiş olsun boşver bir müddet spor yapma Allak korusun daha beter olursa sonra daha çok üzülürsün yediklerine dikkat edersen sıkıntı olmaz az da olsa gider bence

Gunaydin kizlar belimi cok agritmisim
Hareket ettigimde ayaga kalktigimda feci agrio uzun bi süre spor yapamayacagim cok üzüldüm ya kilo vermem yavaşlayacak umarim hemen duzelir
LargeGemini geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Benim bel ve boyun fıtığım ısınmadan spor yaptığım için oldu.

Tesisatcı geldi şükür
Duşakabinin içinde bir yerde derz dolgu yokmuş o yüzden akıtabilir dedi hatta emin olmak için bir 10 dakika sıcak suyu boşa akıt eğer 4 - 5 saat sonra alt katın tavanında damlalar oluşursa o zaman tahminim doğru dedi
İnşallah öyledir de kırma işlemi olmadan atlatırım

Bu arada daha yeni aklıma geldi belkide ben kendim sebep olmuş olabilirim
Daha evvel ders aralarını beyazlatmak için Mavi su diye bir şey almıştım ve geçen ay banyoyu akrabalar gününden önce kullanmıştım acaba ondanmı olabilir diye düşünüyorum ( tabi eşime demedim zaten adam benim deterjan manyaklığıma sinir oluyor valla bu sefer eve deterjan sokmaz )

Umarım sıkıntı odurda bukadarla kurtulurum

Insallah oyledir banucum. Hem hava cok soguk hem de fazladan masraf olacak çıkacak pisliginden bahsetmiyom bile :)

Sagolun kizlar bakalım kotu bisey olmasinds korkudan kimseye diyemiyorum esime desem kizar ben sana zayıflama ben seni böyle beğeniyorum dedim die kizar annemgillere desem kilolu değildin al bak basina ne is actin die kızarlar allah korusun oyle bisry olmasın babam bel fitigi oldugu icin annemler bu konuda cok hassas kaldim mi tek basima
LargeGemini geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Benim bel ve boyun fıtığım ısınmadan spor yaptığım için oldu.
oynakbasi34

LargeGemini gecmis olsun. Bayagı zorlamissin demek ki.. dinlen bir sure..uzmanlar hep diyor zaten fazla zorlamadan spor yapin diye..
valla ben yuruyus disin da birsey yapmiyorum yapamiyorum da zaten. Belki leslie o da yuruyusle es deger..

bence sen cok guzl gdiyorsn ve guzel kilo vetcksn ims bu hafta.ins hepimiz verrz :)

:)))
kizlar ben 7 den sonra yemek istemiyirum bunu nasil basarabilirim oglum gec yattigi icin acikiyirum
Canim oglnda gec yatyrsa o braz zor yaa ara ogun yapp meyve yiyeblrsn sekersz kahve iceblrsn ama biseyler atistrms olmalsn sanki
kolay gelsinnmnn

ayni tavsiyeden bende istiyoruuummmm:)

ayy sporrrr ve muhtesem menu:)))

ayni sorun bendede var ailem cok kiziyr rejim yapmama ama esimde zayflamami istyor sen yinede dikkt et canm ben ters bi spor harektmde bel fitgna yakalndim

Yena canım bende sadece yürüyüş yapıyorum bir yıldır 10 kilo daha verince eliptike cikicam oda evde bir köşede duruyor nasılsa çok yüklenmek istemiyorum sonra belim kalcam bacağım ağrıyor gerek yok

Öğlen:
40 dakika yürüyüşten sonra
1 kase kadar mercimek çorbası
4 yk mercimekli bulgur pilavı
çeyrek elma
yarım kase yoğurt
10 adet badem
toplamda 5 bardak su

Kahvaltım kıymalı iki yumurta zeytin domates peynir çay kahve yeşil çay bir kaç draje çikolata regl deyim dün gece gözüm döndü ufaklık ağzıma limonlu kek tepti onu yiyince iştah patladı zaten dayanılmaz bir halde bekliyordu peynir zeytin ekmek yedim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…