- 8 Aralık 2016
- 50
- 84
- 88
- 29
Haklısın canım istanbuldan sonra bitürlü evime gelip kendime yogunlaşamadım kv deydıkDiademe az geliyorsun artık topige İstanbul tedaviniz olumlu olmuştur umarım sevgiler...
Pşekerli olması sorun olmazmıkı???Arkadaslar gunaydun gece bir iki saat yatmisim sonra 5 de yattim bebegim uyumamisti.sabah 11 40 da kalktım.kizlar inanmicaksiniz.bir ekmek yerdim kahvaltida bugun el kadar yedim bikac dilim peynir.4 zeydin.haslanmis patates orta iki tane.ama guna pekmezle basladim kizlar pekmezle suyu karustirip icin tok tutuyo az yemenize yardimci oluyo.metobolizmayi hizlandiriyo.kan sekerini duzenliyo
Kaptancım nasılsınKızlarrrrrrr geldimmm
Kuzuyu okuldan aldımmarket alışverişimi yaptım sonrada kuzuyla birlikte mahallemizdeki kedileri besledik
Şimdide 1.5 luk şişemi aldım yanıma size az bakayım dedim
Öğlen yemeğimi anneme okul öncesi gittiğimde yedim saat 12:30da
Artık 1 saat sonra falan ara öğünümü yaparım
Şansa annemde lahana sarması vardı ( az kıymalı bulgurlu ) akşamlıkda dünden kalan kapuskayı yiyeceğimtam lahana günü oldu benim için ama günah dökülmesin öncesindede yine dünden artan şehriye çorbasından içerim az ki oda bitsin :)
Yarına artık ne yaparım bilmiyorumkarar verip ona göre olmadı geceden yaparım ( yarın eğer tesisatçının gelme ihtimali olmazsa sabahtan hastaneye gidiceğim yine bugün regl olmaya başladım şükür 2. yada 3. cü gün demişti en kötü 4.cü gün gel dedi ama hazır vakitte varken oda yarın aradan çıksın kontrol süresi geçmeden yoksa yine randevu almaya uğraşmam gerekcek
Sekerli derken cnmPşekerli olması sorun olmazmıkı???
Valla kiz ben iki uc tatli kasigi koyuyorum.bi su bardagina ama.gercekten onu ictikten sonra pek yemiyosunuzA antiaging canım menün gayet güzel üstelik 40 dakika spor süper
Bende az dinleneyimde leslie yada plates yaparım(benimde relgden belim ağrıyor fazla zorlamadan yaparım )
ISILDURU Canım olan olmuş ama bu saatten sonrada dengeli devam et ki sonra az da olsa artı görmeyesin
S Senvarsanguzelhayat Hoş geldin canımAllah yardımcın olsun kuzu uykusuz bırakınca diyet yapmasıda daha zor ama maşallah gayet iradeli gidiyorsun Pekmezi ne kadar koyuyorsun 1 bardak suya Birde şekeri dengeler demişsin ama benim şeker sınırda kız sonra yine fırlamasın
Bu tavsiyeyi sana kim verdi hani faydaliysa ne mutluda benim şimdi uygularsam şekerim fırlar diye çekiniyorum açıkçası
BakiyimA antiaging Bende de varmış B12 eksikliği ama kolestorlden doktor et fazla yedirmiyor yaaa
Büyük kızım biraz evvel tereyağlı omlet yaptı kendine anammmmmmmmm yeminle okadar güzel koktuki hani hamile olsaydım yeminle o fasülye düşerdi okadar canım çekti
Bende 1 avuç kadar minik galetelerden yedim daha akşam yemeğine çok var diye
S Senvarsanguzelhayat valla ilk kez duyuyorum ama belki diğer kızlar biliyordurnette baktınmı Google amca bilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?