Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaslar gunaydun gece bir iki saat yatmisim sonra 5 de yattim bebegim uyumamisti.sabah 11 40 da kalktım.kizlar inanmicaksiniz.bir ekmek yerdim kahvaltida bugun el kadar yedim bikac dilim peynir.4 zeydin.haslanmis patates orta iki tane.ama guna pekmezle basladim kizlar pekmezle suyu karustirip icin tok tutuyo az yemenize yardimci oluyo.metobolizmayi hizlandiriyo.kan sekerini duzenliyo

Diademe az geliyorsun artık topige İstanbul tedaviniz olumlu olmuştur umarım sevgiler...
Haklısın canım istanbuldan sonra bitürlü evime gelip kendime yogunlaşamadım kv deydık
Kv dem 8ay önce felc gecırdı şimdi yürüyo falan ama eli fanan cok tutmuyo oyüzden her fırsatta eşim yanlarına gıtmek istiyo orda kalıyoruz orda oluncada cok giremiyorum hem işler oluyo hemde laf ederler sürekli elinde tlfn diye oyüzden
Şimdi evimdeyim daha sık gırecem
Tedavi için sonucları beklıyoruz canım 2 hafta demişlerdi inşallah sonuclar olumlu cıkarda benimde bi umudum olur artık ınşallah

Kızlarrrrrrr geldimmm

Kuzuyu okuldan aldım market alışverişimi yaptım sonrada kuzuyla birlikte mahallemizdeki kedileri besledik
Şimdide 1.5 luk şişemi aldım yanıma size az bakayım dedim

Öğlen yemeğimi anneme okul öncesi gittiğimde yedim saat 12:30da
Artık 1 saat sonra falan ara öğünümü yaparım
Şansa annemde lahana sarması vardı ( az kıymalı bulgurlu ) akşamlıkda dünden kalan kapuskayı yiyeceğim tam lahana günü oldu benim için ama günah dökülmesin öncesindede yine dünden artan şehriye çorbasından içerim az ki oda bitsin :)

Yarına artık ne yaparım bilmiyorum karar verip ona göre olmadı geceden yaparım ( yarın eğer tesisatçının gelme ihtimali olmazsa sabahtan hastaneye gidiceğim yine bugün regl olmaya başladım şükür 2. yada 3. cü gün demişti en kötü 4.cü gün gel dedi ama hazır vakitte varken oda yarın aradan çıksın kontrol süresi geçmeden yoksa yine randevu almaya uğraşmam gerekcek

Pşekerli olması sorun olmazmıkı???

Kaptancım nasılsın

A antiaging canım menün gayet güzel üstelik 40 dakika spor süper
Bende az dinleneyimde leslie yada plates yaparım (benimde relgden belim ağrıyor fazla zorlamadan yaparım )

ISILDURU Canım olan olmuş ama bu saatten sonrada dengeli devam et ki sonra az da olsa artı görmeyesin

S Senvarsanguzelhayat Hoş geldin canım Allah yardımcın olsun kuzu uykusuz bırakınca diyet yapmasıda daha zor ama maşallah gayet iradeli gidiyorsun Pekmezi ne kadar koyuyorsun 1 bardak suya Birde şekeri dengeler demişsin ama benim şeker sınırda kız sonra yine fırlamasın
Bu tavsiyeyi sana kim verdi hani faydaliysa ne mutluda benim şimdi uygularsam şekerim fırlar diye çekiniyorum açıkçası

Diademe Canım kusura bakma tam mesajını beğendim cevap yazacaktım ki eşimin kuzeni aradı beni bol bol hasret giderincede baya zaman geçti

İyiyim çok şükür reglde olmaya başladım
Beslenme gayet güzel gidiyor eee daha ne olsun

Valla kiz ben iki uc tatli kasigi koyuyorum.bi su bardagina ama.gercekten onu ictikten sonra pek yemiyosunuz

Kızlar bugün bir arkadaştan öğrendiğime göre omega 3'ün iştahı açmasını istemiyorsanız gece yatarken almanız gerekiyormuş.

Bir de B12 vitamini eksikliğine dikkat çekmek istiyorum. Kansızlığın da sebebi olan B12 vitamini eksikliğinde iştahı azaltıp kilo vermek mümkün olmuyor. En iyi kaynağı da hayvansal besinler ve özellikle kırmızı dana eti.

A antiaging Bende de varmış B12 eksikliği ama kolestorlden doktor et fazla yedirmiyor yaaa
Büyük kızım biraz evvel tereyağlı omlet yaptı kendine anammmmmmmmm yeminle okadar güzel koktuki hani hamile olsaydım yeminle o fasülye düşerdi okadar canım çekti

Bende 1 avuç kadar minik galetelerden yedim daha akşam yemeğine çok var diye

S Senvarsanguzelhayat valla ilk kez duyuyorum ama belki diğer kızlar biliyordur nette baktınmı Google amca bilir bence

Bakiyim

Ben yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşayim...

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
2 lokma bal.

Öğle
birer porsiyon makarna ve kabak musakka
salata

Akşam
Su an terbiyeli tavuk corbasi iciyorum..

ilerleyen saatler de portakal yerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…