@LargeGemini canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Bugün kizimla kardesime gittim hastane çantasını kendi çantasını hazırladık
Orda bişey yemedim meyve yedim sadece
hani pekmez baya tatlı bişeyya ondan dediydimSekerli derken cnm
Ssst selam nabersiniz????
Diademe Canım kusura bakma tam mesajını beğendim cevap yazacaktım ki eşimin kuzeni aradı beni bol bol hasret giderincede baya zaman geçti
İyiyim çok şükürreglde olmaya başladım
Beslenme gayet güzel gidiyor eee daha ne olsun
Ssst selam nabersiniz????
Haa anladim canm da sutla karistiracaksin.yaHa
hani pekmez baya tatlı bişeyya ondan dediydim
Evet 35 haftalik aminnnDogummu yapicak.. Allah yardimcisi olsun..
Ablacim Dr şeker ölçme aleti vermedimi benim gebelikte şeker çıkmıştı dahiliye Dr yazdı aldım sabah öğlen aksam olcuyordumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Demin resmen içim geçmiş
Tekli koltukta hesapta haber izliyordum uyumuşumbir yandanda hesapta kızıma okumasında yardımcı oluyordum ama ben uyuya kalınca oda gitmiş ablasına Annem otururken uyuya kaldı senle çalışalımmı demiş
Tabi odadan kovalanınca oda oturmuş tv izlemiş
Bir an uykumdan fırladım ve saati 07:30 görünce sabah olduda uyuya kaldım sandım ve küçük kızıma direk Ablan okula gittimi dedimçocuk şaşırıp yoooo içerde yatağında diyince anammm geç kaldı okula diye panikle yerimden fırladım ki ondan sonra daha akşam olduğunu anladım
Valla bu şeker beni öldürecekdoktorun demesine uyup ekmek yediğimden beri iki gündür yine uyuklamaya başladım Yarın kadın doğum için hastaneye gidiceğim acaba dahiliye doktorunada uğrasamda ordaysa sorsammı ne yapmam gerektiğini bu şekilde evet doyuyorum ama yemeklerden sonrada hep uyukluyorum
B12 için takviye vermedi mi? Yağsız bonfile de mi yasakA antiaging Bende de varmış B12 eksikliği ama kolestorlden doktor et fazla yedirmiyor yaaa
Büyük kızım biraz evvel tereyağlı omlet yaptı kendine anammmmmmmmm yeminle okadar güzel koktuki hani hamile olsaydım yeminle o fasülye düşerdi okadar canım çekti
Bende 1 avuç kadar minik galetelerden yedim daha akşam yemeğine çok var diye
S Senvarsanguzelhayat valla ilk kez duyuyorum ama belki diğer kızlar biliyordurnette baktınmı Google amca bilir bence
Kaptanım hep bu yılbaşı şeysi yüzünden hepBu arada kızlar herkeste bir kaçamak var sanırım ( itiraf edenler var hatta ne sor ne ben söyliyeyim diyenlerde var)
Aman kızlar cumaya kaldı 3 gün hatta cuma sabahını saymayın 2 günlütfen biraz kendinizi frenleyin
Dün çok çok güzel motiveydi herkes ne oldu sizlere nazaramı geldiniz
Hemen ben yediklerimi paylaşayım bari;
Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su
Kahvaltı; 06:30da
1 dilim ekmek
1 parça peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1/4 alabaş
1 bardak süt
ara 10:00da
1 greyfurt
4 - 5 tane ufak grisinilerden kepekli
öğlen 12:30da
7 - 8 tane az kıymalı bulgurlu lahana sarması ( Annemde )
3 Yk kadar turp ve havuç salatası
ara 15:30
1 greyfurt
4 -5 ufak girişini
ara 17:00
bir kaç girişini daha yedim içim kıyılınca
akşam; 18:30da
1 dilim çok tahıllı ekmek
6 yk kadar kapuska
O saatten sonra ağzıma bir şey sürmedim ve yatana kadarda sıvı hariç bir şey sürmeyi düşünmüyorum
Bol su ve ancak şekersiz bir kahve içerim
Aslında gece son bir meyve ve süt ara öğünüm var ama meyveyi yemeyi düşünmüyorumbelkide meyve şekerimi yükseltiyor bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?