Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne kusuru canım benım olsun regl olunca baya rahatlamişşındır artık

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Demin resmen içim geçmiş
Tekli koltukta hesapta haber izliyordum uyumuşum bir yandanda hesapta kızıma okumasında yardımcı oluyordum ama ben uyuya kalınca oda gitmiş ablasına Annem otururken uyuya kaldı senle çalışalımmı demiş
Tabi odadan kovalanınca oda oturmuş tv izlemiş

Bir an uykumdan fırladım ve saati 07:30 görünce sabah olduda uyuya kaldım sandım ve küçük kızıma direk Ablan okula gittimi dedim çocuk şaşırıp yoooo içerde yatağında diyince anammm geç kaldı okula diye panikle yerimden fırladım ki ondan sonra daha akşam olduğunu anladım

Valla bu şeker beni öldürecek doktorun demesine uyup ekmek yediğimden beri iki gündür yine uyuklamaya başladım Yarın kadın doğum için hastaneye gidiceğim acaba dahiliye doktorunada uğrasamda ordaysa sorsammı ne yapmam gerektiğini bu şekilde evet doyuyorum ama yemeklerden sonrada hep uyukluyorum

Yediklerim
Sabah tost

Ara fındık badem

Öğlen
Pırasa ayranli çorba bir dilim ekmek

Bir çay kaşığı sarella çok canım çekti
Kardesime yürüyerek gittim yakmisimdir inş

Bir mandalina

Aksam 10kucuk yaprak sarma yarım kase ayranli çorba bir dilim ekmek

Sonra belki bir portakal

Ablacim Dr şeker ölçme aleti vermedimi benim gebelikte şeker çıkmıştı dahiliye Dr yazdı aldım sabah öğlen aksam olcuyordum

Bu arada kızlar herkeste bir kaçamak var sanırım ( itiraf edenler var hatta ne sor ne ben söyliyeyim diyenlerde var )
Aman kızlar cumaya kaldı 3 gün hatta cuma sabahını saymayın 2 gün lütfen biraz kendinizi frenleyin
Dün çok çok güzel motiveydi herkes ne oldu sizlere nazaramı geldiniz

Hemen ben yediklerimi paylaşayım bari;

Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su

Kahvaltı; 06:30da
1 dilim ekmek
1 parça peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1/4 alabaş
1 bardak süt

ara 10:00da
1 greyfurt
4 - 5 tane ufak grisinilerden kepekli

öğlen 12:30da
7 - 8 tane az kıymalı bulgurlu lahana sarması ( Annemde )
3 Yk kadar turp ve havuç salatası

ara 15:30
1 greyfurt
4 -5 ufak girişini

ara 17:00
bir kaç girişini daha yedim içim kıyılınca

akşam; 18:30da
1 dilim çok tahıllı ekmek
6 yk kadar kapuska

anammm az daha unutuyordum kızın öğlen omleti mis gibi kokunca kapuskanın üzerine 2 yumurtali omlet yedim

O saatten sonra ağzıma bir şey sürmedim ve yatana kadarda sıvı hariç bir şey sürmeyi düşünmüyorum
Bol su ve ancak şekersiz bir kahve içerim
Aslında gece son bir meyve ve süt ara öğünüm var ama meyveyi yemeyi düşünmüyorum belkide meyve şekerimi yükseltiyor bilemedim şimdi

B12 için takviye vermedi mi? Yağsız bonfile de mi yasak.
Omega 3'ün içeriğine baktım da kalp hastaları için 1 gr, ağır hastalar için de 2-3 gr alınmalı diyor. Bugün arkadaşıma aynı firmanın vitamin karışımını aldık, enerji versin diye. Bugün deneyecek bakalım. B vitaminleri de var.
Beni okuyan da firmanın distribitörü sanacak .

Kızlar spor olarakta kızımı eşime bırakıp bir odanın dip köşe supurup silmeyi düşünüyorum
Gündüz kız durmuyor uyusada en fazla 40 dk

Su perisi86 yok canım vermedi hatta d vitamini değerin daha çıkmamış oda çıksın ona göre b12 ve d vitaminide yazarım demişti ama yarın hazır hastaneye gitmişken uğrayıp sorarım varsa öyle bir imkan yazsın banada bir makinede en azından ne zamanlar yükseliyor yada uyku hali basınca kaç oluyor bilir not ederim ona göre bir sonraki gittiğimde oda gereken yönlendirmeyi yapar

A antiaging Bakalım yarın umarım oda hastanededire danışırım en aızndan kendi yazmasa bile fikir versin Benim gibi bir et obura yapılacak şey değil aslında sadece 1 köfte kadar et yiyebilirsin dedi

IrResistibLe_ kuzum alıntı yapamadığımdan yine arada kaynadın sanma alalım menünüde hem iki dakika da olsa yüzünü görelim şu telefonun çabucak gelsede bol bol sohbet edebilsek

Su perisi86 yap kuzum yap ev işinden güzel spor mu olur hem mis gibi olur yarına biraz daha az işin kalır eşin oyalar nasılsa kuzuyu

Kaptanım hep bu yılbaşı şeysi yüzünden hep
Ben kendi adıma söz veriyorum olmayacak daha

Cuma günü artı gormeyelimde

Bu arada menün süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…