Akşam karardıktan sonra özellikle meyve yememek lazımmış. Herşey gün ışığında. Eğer meyve yersen yanında mutlaka yoğurt yemelisin.Bu arada kızlar herkeste bir kaçamak var sanırım ( itiraf edenler var hatta ne sor ne ben söyliyeyim diyenlerde var)
Aman kızlar cumaya kaldı 3 gün hatta cuma sabahını saymayın 2 günlütfen biraz kendinizi frenleyin
Dün çok çok güzel motiveydi herkes ne oldu sizlere nazaramı geldiniz
Hemen ben yediklerimi paylaşayım bari;
Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su
Kahvaltı; 06:30da
1 dilim ekmek
1 parça peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1/4 alabaş
1 bardak süt
ara 10:00da
1 greyfurt
4 - 5 tane ufak grisinilerden kepekli
öğlen 12:30da
7 - 8 tane az kıymalı bulgurlu lahana sarması ( Annemde )
3 Yk kadar turp ve havuç salatası
ara 15:30
1 greyfurt
4 -5 ufak girişini
ara 17:00
bir kaç girişini daha yedim içim kıyılınca
akşam; 18:30da
1 dilim çok tahıllı ekmek
6 yk kadar kapuska
O saatten sonra ağzıma bir şey sürmedim ve yatana kadarda sıvı hariç bir şey sürmeyi düşünmüyorum
Bol su ve ancak şekersiz bir kahve içerim
Aslında gece son bir meyve ve süt ara öğünüm var ama meyveyi yemeyi düşünmüyorumbelkide meyve şekerimi yükseltiyor bilemedim şimdi
Canım ya ben anladım.A antiaging Valla bende anlamadım girisiniyi ekmeği görünce listede
Okadar okudu bir şey biliyordur dedim ama valla iki gündür uyukluyorum resmen
Banada aslında saçma geliyor tamam ara öğün olayınada bir şey demiyorum ama grisini ne yaw oturup birde cubuk kraker yiyeyim aynı hesabanam anında doktoru sattım bak uyuklamalar olunca
Kötü çok kötü bir bilgi daha.
Obesite sınırını geçince vücuttaki yağ hücreleri ikiye bölümüyormuş. Kilo verip sınırın altına düşülse de sayı aynı kalıyormuş. Uğraşı 2 kat zorlaşıyormuş.
3 yıl kadar önce 77 kiloya ulaşınca bununla ilgili bir yazı okumuştum. Hemen spor salonuna başladım. 3 ayda 3 kilo verebildim ama sıkılaştım ve bana da başlangıç oldu.
İnsülin-leptin hormonları hakkında çok bilgi sahibi olmak lazım. Insulin direnci, kırılması için çok emek harcanması gereken zor bir süreç.Maalesef zayiflasak bile yag hucreleri pusu da bekliyor.
Zayifladigimiz da dahi hep dikkat pur dikkat pofff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?