Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Diademe ben her sene ramazanda 1 ayda kızımla 1 hatim yapıyorum şükür ( oda iyice alışsın diye 3 senedir onada takip ettiriyorum ama bu sene seslide okutacağım ona her gün 1 sayfada olsa )
Geçen sene bir tanede ayrı okumuştum Tabi okul olucak bu sene Ramazanda o yüzden 2 - 3 ay evvel başlayıp haftasonları 1er cüz okuruz ki ramazana az kalmış olsun ki kadır gecesine yetişsin

Bu başladığımıda ufak ufak okursam ramazanda yine 2 hatim yaparım aslında şeytana uymasam her gün 10 sayfa okusam Ramazan başlamadan bile 1 hatim daha yapmış olurdum ama işte dünya işleri oyalıyor insanı

Canim tam birkac haftadir bende bunu dusunuyodum benim iki ramazan toplam 56 borcum var bu sene hamilelikten tutmadim gecen sene düğünüm o tarihe denk düştü tutamadim basliyim die düşünmüştüm ama birkac kilo verim sonra dedim zaten bugün yarin regl olmam lazim bende tutmak istiyorum dikkat edersek belki kilo yerine eksi olur
Kızlar şuan reglim var ama birince oruca başlamayı düşünüyorum borclarım var
Iftarda elimden geldigince dikkat ederim ama kilo veremezsem sizin için cok sorun olurmu yaa
YENA canim gecmis olsun dikkat etmek lazim kışın her tarafta mikrop bakteri var ozellikle okullarda cabuk bulasiyo umarim kolaylikla iyilesir yavrun

Herkes uyumus sanirim benim esim gec gelince malum gec yatiyorum yemek cay esime sofra hazirlama sonra kizimi uyutum derken bu saat oluyo sbahta 10a kadar uyanamıyorum malesef neyse herkese ii geceler tatli ruyalar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugünde erkenden uyandım Büyük kızımıda okula gönderdim birazdanda kahvaltımı yapacağım
Bugün yine hastaneye gidiceğim reglm 2.ci günü doktorun dediği gibi kan tahlilimide yaptırayımda sonuca göre tedaviye başlıyayım

Yine doktorun listesine uyacağım ama bu kez ekmeksiz çünkü cidden ekmek yaramıyor bana buna emin oldum ( en azından çok nadiren yerim )
Bakalım dahiliyeciye aslında kontrolüm olmuştu ama gitmişken bir danışayım bakalım o ne diyecek bu duruma birde B12 eksikliği için belki bir şey yazar zaten D vitamini değerim gittiğimde daha çıkmamıştı onunda sonucu görünür

Kızlar günaydın. Biraz rahatsız biraz da depresif olduğum için dün tüm menüyü yazmadım
Sabah 2 yumurta (çok kucuklerdi) chia pudingi tereyağlı kahve
Öğlen çorba ve pırasa
Ara öğün birkaç parça bitter çikolata ve tarçınlı kahve
Aksam tavuk çorbası 3 parça göğüs ve yer elması yedim.
Yatmadan önce 1 avuç Antep fıstığı yedim dayanamadım
Sabah henüz bişey yemedim iş yerinde ne yerim bilmiyorum.

Günaydın kızlar
dünkü menu
sabah iki yumurtalı omlet 2 dilim kepekli ekmek peynir zeytin
öğle bi avuç fıstık
akşam bi porsiyon kuru fasulye pilav az tursu
bi küçük pop kek
3 lt su 42 dk 3 mile Slim 6

alemsin yaaaa:)

benmde favorim kefir bu aralar.

bnce guzel gozkuyr zaten menun canim

Kızlar antiaginc doğru diyor grisini nedir sırf karbonhidrat kavrulmamış çerez ye canım aralarda
canim grissbi direk jarbnhdrt dogru fakat insulin sorunu olanlarda direk karbnhdrti kesmjkde dogru degl diye biliyrm snnmde seker hastsdi cantasnda hep bi parca ekmk yada ststirmslk tasr

gezmwlere ve misafire ragmen superrr menu iradeli kiz:)

Akşam tavuk çorbası ve yerelmasi ile gecistirecekken son dakika 3 parça kızarmış göğüs yedim
ne olck canm cok bisey yok bnce

Skor :
10 dakikada
1117 adım
781 metre
38,9 kcal
Gözümün önünde kış helvası döndü durdu. Bir büyük fincan dibek kahvesi içiyorum.
ohhh ohhh sporlar sporlarr:)bu arada dibek kahvedini duynstm nasl bi tadi var acep:)

Sagol canim Amin
Benim 10 tane borcum vardı inşallah tamamını tutarımda bitiririm
Başlamiş hatımlerım benimde var Allahtan cami acilıyoda başlıycam yeniden gitmeye
oraya gitmeyınce seytana uyup okumuyorumda.
Allah kabul etsin ins canimmm

YENA geçmiş olsun canım

Kızlar iyi geceler saldırıdan dolayı dizi flnda yok kanallarda biraz bdv bakar yatarım bende
Ii gecelerr vee gunaydinn:)
Günaydın kızlar
dünkü menu
sabah iki yumurtalı omlet 2 dilim kepekli ekmek peynir zeytin
öğle bi avuç fıstık
akşam bi porsiyon kuru fasulye pilav az tursu
bi küçük pop kek
3 lt su 42 dk 3 mile Slim 6
senn menulerine ve iradene hayran kaldgmi solemsmiydim:)))

Dun ogrenclermn notnu girerkn geceb12 yi gecti ve dayanamdm menunu giremdn uyudm
Dunku Menum
Sabah
1 simit ve kahvalti tabgi
Ara
Sekersz nescafe
Ogle
Mercimek corbasi
Ara
Meyve tabagi diyelim:)
Aksam
Balik ve salata
Corba
Ara
Sekersz nescafe
2 lt civari su

Günaydın herkese ,kayınpederim vefat etti bu sabah iyi bir insandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin
Başın sağ olsun. Büyük çınarları kaybetmek hüzünlendiriyor insanı.

Dibek kahvesi dibek denilen içi çukur alanlarda öğütüldüğü için bu ismi alıyor. Bazı çeşitleri çok farklı bitki ve kahve karışımlarından oluşuyor. Yumuşak bir kahve ve içimi de güzel.
Netten yeni baktım. Ahmet Marankiye göre zayıflamaya yardımcı. İçindeki üzüm çekirdeği de ağız kokusuna iyi geliyormuş. Esas kahvesi Menengiç kahvesi sanırım. 7 çeşit kahveden yapılanı da varmış.
Bana arkadaş getirmişti. Mardin'den tanığı almış. Ara ara sık olmamak şartıyla içiyorum.
Tabii içine şeker atmamak lazım. Zaten tatlımsı bir tadı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…