- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar şuan reglim var ama birince oruca başlamayı düşünüyorum borclarım var
Iftarda elimden geldigince dikkat ederim ama kilo veremezsem sizin için cok sorun olurmu yaa
Canum başiniz sagolsun Allah rahmet eylesınGünaydın herkese ,kayınpederim vefat etti bu sabah iyi bir insandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin
Başınız sağolsun canım toprağı bol mekanı cennet olsunGünaydın herkese ,kayınpederim vefat etti bu sabah iyi bir insandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin
alemsin yaaaa:)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Demin resmen içim geçmiş
Tekli koltukta hesapta haber izliyordum uyumuşumbir yandanda hesapta kızıma okumasında yardımcı oluyordum ama ben uyuya kalınca oda gitmiş ablasına Annem otururken uyuya kaldı senle çalışalımmı demiş
Tabi odadan kovalanınca oda oturmuş tv izlemiş
Bir an uykumdan fırladım ve saati 07:30 görünce sabah olduda uyuya kaldım sandım ve küçük kızıma direk Ablan okula gittimi dedimçocuk şaşırıp yoooo içerde yatağında diyince anammm geç kaldı okula diye panikle yerimden fırladım ki ondan sonra daha akşam olduğunu anladım
Valla bu şeker beni öldürecekdoktorun demesine uyup ekmek yediğimden beri iki gündür yine uyuklamaya başladım Yarın kadın doğum için hastaneye gidiceğim acaba dahiliye doktorunada uğrasamda ordaysa sorsammı ne yapmam gerektiğini bu şekilde evet doyuyorum ama yemeklerden sonrada hep uyukluyorum
benmde favorim kefir bu aralar.Akşam karardıktan sonra özellikle meyve yememek lazımmış. Herşey gün ışığında. Eğer meyve yersen yanında mutlaka yoğurt yemelisin.
Ben grissini olayını anlamadım. Direkt karbonhidrat doğru mu? Hani meyve, kuru meyveler vs olabilir ama. Badem, fındık, ceviz vs de olur. Anlayamadım doktoru.
Prof Ahmet Aydın'ın 7'den 70'e Taş Devri Kitabını okumuştum yıllar önce ve beslenmeyle ilgili bildiğim çoğu yanlışı düzeltmeye çalışıyorum.
Şeker için en iyi besinlerden biri de kefir. Saf kefir mayası bulma şansın varsa çok güzel olur.
bnce guzel gozkuyr zaten menun canimAkşam yediklerim:
1 tabak taze fasulye
haşlama kemikleri sıyırdım biraz
kırmızı lahana ve marul salatası (zeytinyağı, limon ve sirkeli)
yarım portakal, yarım elma, 2 yk yoğurt
1 dilim yumurtalı kızarmış ekmek.
Birazdan da pilates ve ağırlık çalışması yapacağım. Biraz daha sindireyim yediklerimi.
canim grissbi direk jarbnhdrt dogru fakat insulin sorunu olanlarda direk karbnhdrti kesmjkde dogru degl diye biliyrm snnmde seker hastsdi cantasnda hep bi parca ekmk yada ststirmslk tasrKızlar antiaginc doğru diyor grisini nedir sırf karbonhidrat kavrulmamış çerez ye canım aralarda
gezmwlere ve misafire ragmen superrr menu iradeli kiz:)Bugun yediklerim...
Sabah
1 portakal
1 avuc findik
Oglen kahvalti
Peynir
Zeytin
Biraz yesillik
2 dilim kizarmis ekmek
Az kaymak
Ara Turk kahvesi
1 parca bitter
Aksam ...
Yarim gozleme yagsiz
5 adet sarma
5 zeytin
Bol tarcinli su
1 saat yuruyus
ne olck canm cok bisey yok bnceAkşam tavuk çorbası ve yerelmasi ile gecistirecekken son dakika 3 parça kızarmış göğüs yedim
ohhh ohhh sporlar sporlarr:)bu arada dibek kahvedini duynstm nasl bi tadi var acep:)Skor :
10 dakikada
1117 adım
781 metre
38,9 kcal
Gözümün önünde kış helvası döndü durdu. Bir büyük fincan dibek kahvesi içiyorum.
Allah kabul etsin ins canimmmSagol canimAmin
Benim 10 tane borcum vardı inşallah tamamını tutarımda bitiririm
Başlamiş hatımlerım benimde var Allahtan cami acilıyoda başlıycam yeniden gitmeye
oraya gitmeyınce seytana uyup okumuyorumda.
Ii gecelerr vee gunaydinn:)YENA geçmiş olsun canım
Kızlar iyi geceler saldırıdan dolayı dizi flnda yok kanallarda biraz bdv bakar yatarım bende
senn menulerine ve iradene hayran kaldgmi solemsmiydim:)))Günaydın kızlar
dünkü menu
sabah iki yumurtalı omlet 2 dilim kepekli ekmek peynir zeytin
öğle bi avuç fıstık
akşam bi porsiyon kuru fasulye pilav az tursu
bi küçük pop kek
3 lt su 42 dk 3 mile Slim 6
Başın sağ olsun. Büyük çınarları kaybetmek hüzünlendiriyor insanı.Günaydın herkese ,kayınpederim vefat etti bu sabah iyi bir insandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin
Dibek kahvesi dibek denilen içi çukur alanlarda öğütüldüğü için bu ismi alıyor. Bazı çeşitleri çok farklı bitki ve kahve karışımlarından oluşuyor. Yumuşak bir kahve ve içimi de güzel.alemsin yaaaa:)
benmde favorim kefir bu aralar.
bnce guzel gozkuyr zaten menun canim
canim grissbi direk jarbnhdrt dogru fakat insulin sorunu olanlarda direk karbnhdrti kesmjkde dogru degl diye biliyrm snnmde seker hastsdi cantasnda hep bi parca ekmk yada ststirmslk tasr
gezmwlere ve misafire ragmen superrr menu iradeli kiz:)
ne olck canm cok bisey yok bnce
ohhh ohhh sporlar sporlarr:)bu arada dibek kahvedini duynstm nasl bi tadi var acep:)
Allah kabul etsin ins canimmm
Ii gecelerr vee gunaydinn:)
senn menulerine ve iradene hayran kaldgmi solemsmiydim:)))
Basın sağolsun canımGünaydın herkese ,kayınpederim vefat etti bu sabah iyi bir insandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?