Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba herkese.
Bugün enerjim yine çok iyi.
Acıktırmasın diye gece yatarken içtiğim omega 3 sabahın 5'inde uyandırdı ve midem boşaldı resmen. Uyumaya çalıştım bayağı, saatin ziliyle yataktan fırladım. Bu çalar saat beni bir gün kalpten götürecek.

Sabah önce 1 bardak su içtim, ardından 1 sarımsak dilimi yuttum.
Kahvaltıda:
1 haşlanmış yumurta
her zamanki gibi marul ve kırmızı lahana salatası (limonlu sadece)
yarım dilim yumurtalı kızarmış ekmek, yarım dilim peynir
yarım portakal
10 büyük yeşil zeytin

arada 2 bardak su
Çok acıktım ekmek yediğim için. Arkadaş ta bir muska böreği getirmiş. Dayanamayacağım.
Öğlen de yürüyüş yapacağım için yemek gecikir.

tesek
teşekkür ederim canım benim utandırıyosun

Merhaba kızlar. Bugün ben şekerle imtihanımı kaybettim.
Öğlen yürüyüşüm de hayal oldu.
Bir arkadaş rahatsızlanmış, ona gittik öğlen. Planım hamsi ve taze fasulye yemekti ama onun yerine
5 adet yaprak sarması, 1 kadayıf yedim.
Bir arkadaşın da bugün doğum gününü kutlayacağız,.

Asıl imtihanım ay sonuna doğru başlıyor.
Eğitim çıktı. Otelde 5 günlük korku filmimi çekeceğim.
Tatlılar (früktoz şuruplu tatlılar), kahvaltılardaki börek, çörek, reçel, bal

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Ben geldimmmmm

Sabah kadın doğumcuda sonra kan bölümünde baya bekledim ama kanımı verdim sonuçlar 11inde çıkacakmış yani haftaya ya çarşamba ya perşembe yine kadın doğuma gitmem gerekcek
Hazır hastaneye gitmişken dahiliyeciylede görüştüm az bekledikten sonra
D vitamini değerim 10 çıkmış çok çok düşük o bile kilo vermene engel dedi
B12 eksikliği içinde iğne yazdı ( hap iştah açar daha çok kilo yapar dedi aman bende yeterince var almıyayım dedim güldü )
Yarın eşimin halasında akraba günü var gitmişken eşimin halasına iğneyide yaptırırım ( sağ olsun vitamin tarzı iğneleri yapıyor sadece çok yüksek dozlu ilaçlarda çekiniyor bir şey olursa diye )
Sanırım bir iki haftaya benimde değerler yükselirse zayıflama süreci başlar inşallah

Bu arada doktora ekmek ve meyve yedikten sonra halsizlik oluşuyor uyumak istiyorum devamlı dedim o zaman meyveyi sırf ilk ara öğünde ye diğer ara öğünlerini sen kendine göre ayarla dedi ekmekte yemek seni iyi hissettirmiyorsa onuda o zaman kendine göre dengele dedi hani akşam yemeğinde 1 dilim ekmek yiyeceğime 2 kaşık bulgur yiyebilirim yada çorba 1 kepçe yerine 2 kepçe olabilir

İnşallah faydasını görürümde artık bende şu 2li rakamlara inerim inşallah

Günaydın herkese ,kayınpederim vefat etti bu sabah iyi bir insandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin

Canım başınız sağ olsun...Rabbim mekanını cennet etsin sizlerede sabırlar versin ....Aminnnnnnnnn

selamlae telwfonumu cok ozledim kizlar

Aleyküm selam canım Valla bizde seni çok özledik çok sık sohbet etme şansımız yok ama inşallah telefonun daha erken gelirde daha çabuk kavuşuruz

Selam kizlar...
Nasilsinz benim pek keyfim enerjim yok bugun

Hayırdır canım canını sıkan bir şey yok dimi

Kızlar ya gitti benim diyet şirket yemeğine gittim. İskender yedim

Sıkma canını be güzelim farz et ekmek hakkını bugün tükettin akşam bir güzel çorba, yoğurt ve salatayla dengelersin bence Afiyet olsun

Asıl imtihanım ay sonuna doğru başlıyor.
Eğitim çıktı. Otelde 5 günlük korku filmimi çekeceğim.
Tatlılar (früktoz şuruplu tatlılar), kahvaltılardaki börek, çörek, reçel, bal

Ben kesinlikle sana inanıyorum
Aslında bu senin için bir fırsat bile olabilir Hem bak koca büfe evet yasak olan şeylerde çoktur ama emin ol bir okadarda sağlıklı şeylerde var Hİç yemek yapma derdin olmayacak, her çeşit salatalar olacak ( içinde mayonez olmadığı sürece hepsi gayet doyurucu ve zararsız ) Sabah kahvaltıda bir güzel kahvaltı tabağı hazırlarsın kendine ( karatayımsı misal ) ekmek bölümüne hiç uğrama bile

Ay keşke benim öyle bir şansım olsa ne kaa mutlu olurdum

oynakbasi34 kaptanimmm naber....kendmi hatrlatmm getektgni hissettim...

Aklımda

Ay lades tutuşmuş gibi hissettim bir anda kendimi

İki gün sonra sende inşallah listede olacaksın canım menülerine bakıyorum devamlı gayet güzel cuma sabahı güzel rakamlar göreceğine inanıyorum

Az daha söylemeyi unutuyordum :) Hastane dönüşü nasılsa daha kızı almama var diye eşimin Teyzesine kahve içmeye gittim dönüştede 20 dakika da olsa yürümüş oldum okula
Allah biliyor ya minibüse binsemmi diye düşündüm son ana kadar sonrada amannnn hareket etmezsem daha çok beklerim kilo vermeyi dedim ve tabana kuvvet yürüdüm

Hatta yolumun üzerinde başka bir okul vardı ve çocuklar toplarını kaçırmışlar benim 5 adım önümde giden bir erkeğe abi ne olur topumuzu bize atsana diye korkulukların arkasından seslendiler ama top bir apartmanın boşluğuna düşmüştü adam baktı dönüp çocuklara ben oraya atlayamam dedi
Sonra çocuklar bana Abla ne olur sen alıp topumuzu atarmısın dediler Topun olduğu yer neredeyse boyum kadar bir yerdeydi ve ben kadın halimle atladım topun olduğu boşluğa Topu çıkardıktan sonrada aynı izahta olan camın demirlerinden destek alarak zorda olsa çıktım o boşluktan Tabi üstüm başım toz oldu ama inanın umurum olmadı çünkü çocukların o anda bana ettikleri dualar tezahüratlar okadar hoşuma gitti ki hiç bir şekilde umursamadım

Sen çok yaşa Ablacığım, helal olsun sana, Allah ne muradın varsa versin diye bir ağızdan bağırıp durdu 7 - 8 çocuk
Topu almayan Adamda kenarda dikilmiş şöyle beni izliyor
İçimden dedim kalıbından utan ben şu halimle atlamaya çekinmedim üstüm batacak diye düşünmedim şu mutluluğu görmek bile yetti bana diye

Offf eşim geldi bilgisayarı almaya dükkanda lazımmış gelince bakarsın kızlara diyor
artık cepten idare ederim

Sabah 2 yk lor peynir 3 zeytin 1 adet cavdar ekmegi 1 salam Birbucuk haşlanmış yumurta rezene cayi
100 ziplama
Ara nar yarim muz

Oglen iki kasik yogurt bir porsiyon ispanak yemegi
100 ziplama
Simdi de izgarada kanat yanında yogurt yiyecegim
2 bucuk litre su
Sonrasinda 100 ziplama düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…