Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli aksamlar kizlar...
Sabah ...
1 elma 1 avuc findik

Oglen...
Peynir
zeytin
2 d kizarmis ekmek
Yesillik
2 kasik yogurt

Ara...
1 portakal
2 ceviz
1 kase ev yogurdu

Aksam...
1 kase mercimek corbasi
2 kasik pilav
Tursu kavurmasi
2 kasik yogurt

20 dak spor
Bol tarcinli su

Şükür bilgisayarı geri alabildim

Eşim cizim yapacağım diye tutturdu büyük kızda Fizik öğretmeninden özel bir görev almış Öğretmen ona bir test kitabi vermiş burdan belli konuları bana Word dosyasına geçirip birde o konuyla ilgili bir slayt yaparmısın demiş ( 1 hafta süre vermiş 9.sınıflara verilecek dersmiş sanırım ) o bitince bir tanede 10.cu sınıflara hazırlarsın demiş

Bir yandan uyuz oldum önümüzdeki hafta öğleden sonra okuldan gelip akşama kadar onla uğraşacakmış ( akşam yemeğinden sonra senin dedi tabi eşimde almaya kalkışmazsa )
Bir yandanda bir okadar gurur duydum çünkü hiç bir öğretmen kolay kolay bir öğrenciye güvenip ders hazırlatmaz Bizimki geçenlerde teşekkür almak için yüzde 1 eksik ortalaması olduğu için Fizikciğe nazım geçer diye gidip rica etmiş hocam bak derslerim zaten çok güzel ama ortalamam 1 puan yükselirse teşekkür alacağım ne isterseniz yaparım performans olarak demiş oda gitmiş kızıma kanaat notu olarak 20 - 30 yetecekken 80 vermiş
Tabi çok sevindi ama bu göreve daha çok sevindi sonuçta güven duyduğunun ıspatı yoksa iki sınıfa örnek gibi gösterip sunacağı bir slaytı herkese güvenip hazırlatmaz o Öğretmen dedi

Offffff giris le ilgili sikintilar yaşıyorum ya napiyinuz kizlar

Siteye girmekte cok zorlaniyorum..
Cok ugraştiriyor..

Hayırdır kızlar sizde yoksa benim gibi defalarca giriş yapıncamı ancak girebiliyorsunuz
Benim malum girişte sorun oluyordu alıntı yapmakta Allah razı olsun Kazen ( Büyük patron ) özelden durumu ona yazınca bana webbrowserin geçmişini temizledinmi dedi ve hakikaten ondan sonra sıkıntı yok oldu isterseniz sizde bir deneyin belki düzelir

Kızlar sumakli yoğurt kuru yaptım bakalım ise yarayacak mi

İnşallah bol eksili bir geri dönüşü olur kürün

Bende karar verdim ara öğünlerimi yoğurt veya ayranla yapacağım grisini yedikçe sanki daha çok yiyesim geliyor hem göbişi eritmeyede faydalı

Bende bugün 20 dakikada olsa yürüdüm ( hasta içindekini saymıyorum zaten )
Şu reglm bitsinde daha da fazla yapacağım şimdilik belimin ağrısından bukadar oluyor

Bu arada menün çok güzel canım
Turşu kavurmasını bende bir komşuda yemiştim özellikle fasülye turşusuna bayılmıştım

Iyi geceler kızlar
Menüm
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek
Zeytin

Ara portakal 5 fındık

Öğlen Kıymalı yeşil mercimek yemeği
7 yaprak sarma

ara 10findik bir sade soda

akşam yeşil mercimek yemeği 5kasik bulgur pilavı salata

muz son olarak

Menün gayet güzel canım inşallah güzel rakamlar görürsün cuma günü

Kızlar benimde bir iki güne regl olmam lazım bu akşam ağrım vardı oldum sandım ama bişey yok inş olurum düzenli

Canım stres yapma olursun hayırlısıyla

Bugün yediklerim olmadı.
Akşam 7 kaşık bulgur pilavı
1 tabak taze fasulye
3 kaşık yoğurt
Yarım Nar
Salata

Akşam soğuk bir mekanda apartman toplantısına katılıp üşüyünce soluğu tostta aldım yine.

Yeni bir sisteme geçtiklerinden kaynaklanan bir durummuş.. Farklı tarayıcıdan deniyorum ben de...
Özellikle telefondan girince sıkıntı oluyor...

Beslenmem kötüydü bugün..
Sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım... Öğle işyerin de yemek yiyemedim aşırı yoğundum... OĞlanın rahatsızlığından dolayı eşim evdeydi çay demleyip pazar kahvaltısı formun da masa hazırlamış...
Kurt gibi de aç olunca masaya gözüm dönmüş şekil de oturdum... Yarım ekmek yemişimdir. Hiç olmadı cumaya 1 gün kala.

Son düzenleme:
Yaaa kızlar bu hafta motive düşüklüğü oldu sanki hepimizde

Biraz evvel öyle gruplara bakarken bir grup gözüme takıldı birbirlerini ne güzel motive ediyorlar

Çok hoşuma gitti tartiya bir gün kaldı bu haftadan çok umutlu değilim kendi adıma
Artı görmeyeyimde vucudum sanki şişti gibi geliyor

Bitki Çayı flnda icmiyorum emzirdigim için

Neyse kızlar bizde basaracagiz aaa o hep böyle kilolu giydiği hiç bir şey yakışmıyor diyenlere inat zayıflayacagiz

Kilo insanı yaşlı gösteriyor hem zayiflayip hem genclesecegiz fit olacağız

Bende regl olacam olacam diom olmadım gitti korku basti allah korusun allah once olmayanlara versin kuzum daha 8 aylik her ay bu korku cok stres yapiyo yahu

Esim cevizli sucuk almis muhtesemdi taptaze adam adiyamandan getirtiyo dayanamadim yarısını yesilcay icerken yedim cok kalorilimidir kizlar sizce
Çok severim ben de . Bana göre çikolatadan daha masum. .
Zamanlaman yanlış olmuş. Olsun artık yapacak bişey yok canım. .

Esim cevizli sucuk almis muhtesemdi taptaze adam adiyamandan getirtiyo dayanamadim yarısını yesilcay icerken yedim cok kalorilimidir kizlar sizce
Ayy bende hiç sevmem evde olsa yemem bile eşim alır kendi yer
Yapacak bişey yok canım seninle biz bu hafta arti görelim diyemi yarisiyoruz galiba :))

Haklisin keske sabah olsaydı ama tutamadim kendimi okadar cok severim ki otursam 4-5 yesem bana misin demem yani
Çok severim ben de . Bana göre çikolatadan daha masum. .
Zamanlaman yanlış olmuş. Olsun artık yapacak bişey yok canım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…