Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dünkü menu
sabah iki yumurtalı omlet iki dilim kepekli ekmek
öğle avuç içi kadar tavuk , 1 kepçe mercimek çorbası 3 yk pilav küçük kase yoğurt
akşam 2 kase ispanak çorbası 3 yk bulgur pilavı
7500 adım , Leslie 1 mile 15 dk
2 lt su

Günaydın herkese bu ara çok giremiyorum az sonra cikicam cenazemiz var malum, İzmir'de evleri yena yakın sayılır yaşlı ve hastaydı ama genede daha dün konuşmuştuk insanoğlu bir var bir yok kuş misali

Kahvaltım:
2 ceviz
yarım dilim beyaz peynir
1 yumurta omlet
kırmızı lahana (limon, sirke, yağ ile)
10 adet yeşil zeytin
yarım portakal

Bugün kendime ideal bir menü yazdım. Besin değerleri de çok güzel çıktı. Umarım uyabilirim.
Öğlen: Taze fasulye, hamsi, elma
Akşam: Adana (ekmeksiz)(dışarıda yersem) ya da ekmeksiz köfte, yoğurt, salata
Akşam okulda toplantı var. Toplantı dönüşü gözüm dönmez umarım.

Guunayyyydinnnnn hayirli gunler ola ins:))
Dun son derslere dogru icim donmya basldi bel cevrem ozellkle ve genl olrk vucudm agrmya basldi ole ki kalkp dersi zor anlttm ya solugu evde aldm cok sukur yedjlerme cok dikjat edemdm
Sabah
Simit ve cay
Ara
Elma
Ara
Sekersz kahve
Ogle
2 kase corba
Ekmegn dis kismlarndan yedm kabuklrin
i
Ara
1 portakal
Aksam
Yarim karisik pide
Corba
Az tursu
Ara
Limonlu yesilcay
Su
2 lt civari

Gunaydin kizlar dun saat 8den beri sular kesik cildirmak üzereyim hic bisey yiyemedim lavaboya bile gidemiyorum tam bi rezillik çıldıracağımn

Merhaba hanimlar hele şükür sular geldi bende saat 1 de kahvalti yaptim oglen yemgi gibi oldu ama :)

Kahvalti bir cavdar ekmegi
Yumurtali ispanak (bir yumurtayla)

Ben hiç iyi değilim.
Sanırım öğlen yediğim hamsiden zehirlendim.
Midem çok kötü.

Aaa geçmiş olsun. . Dışarıda mi yedin. ?
Sağolasın canım. Dün için işyerine getirmiştim. Evde yapmıştım. Dün öğlen arkadaşa gidince dolapta kalmıştı. Bugün ısıtıp yiyince mide bulantısı, baş ağrısı ve dönmesi oldu. Çıkardım rahatladım. Biraz daha kalsaydı hastanede bulurdum kendimi. Hala bir tuhafım. Açım ama yemek yiyebilecek durumda değilim.

Karatay diyeti ile ilgili bir gruba girdim ve yazdıklarını okudum topikte.
Karatay mutfağından kek, kurabiye tariflerini paylaşmışlar. Çok güzel görünüyorlardı. Evde yapılabilir. Kuruyemiş ve kuru meyveler var tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…