Sağolasın canım. Dün için işyerine getirmiştim. Evde yapmıştım. Dün öğlen arkadaşa gidince dolapta kalmıştı. Bugün ısıtıp yiyince mide bulantısı, baş ağrısı ve dönmesi oldu. Çıkardım rahatladım. Biraz daha kalsaydı hastanede bulurdum kendimi. Hala bir tuhafım. Açım ama yemek yiyebilecek durumda değilim.
Gecmis olsun canm2 tane activia kayısılı yedim, rahatlattı.
Gecmis olsun canm
Balik zehirlenmesi icin en guzel cozum tahin helvasiymis gecen okumustum o yuzden baligin pesinden helva yenirmis agir metalleri suzup atma ozelligi var helvanin
Merhaba hanimlar hele şükür sular geldi bende saat 1 de kahvalti yaptim oglen yemgi gibi oldu ama :)
Kahvalti bir cavdar ekmegi
Yumurtali ispanak (bir yumurtayla)
Tekrar basin sagolsun rakibem Allah kalanlara sabir versinİyi akşamlar kızlar menü diye bişey yok kahvaltı yapmadım öğleden sonra bir tabak yoğurtlu mantı yedim taziyede pidelere yetişemedim olsun mantığa yetismisim hepsi bu menu
Geçmiş olsun canım2 tane activia kayısılı yedim, rahatlattı.
Amin canim ne guzel insallah Allah hepimize hayirli ölum nasip etsin ...Allah razı olsun canım çok sağol muhterem bir insandı 24 saat kuran okurdu namaz kılar oruç tutardı öylede hayırlı bir ölümle gitti Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?