Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hah çıkarman iyi olmuş. Ben de hastaneye git diyecektim. .

Gecmis olsun canm
Balik zehirlenmesi icin en guzel cozum tahin helvasiymis gecen okumustum o yuzden baligin pesinden helva yenirmis agir metalleri suzup atma ozelligi var helvanin

Çok sağol canım ya. Tam üstüne geldi. 2 gün boyunca canım helva çekti. Demek ki helva yemek için kendimi zorla zehirledim.

Selamün aletküm kızlar ben geldim

Bugun erkenden camiye gittim kuran günüydü
Gitmeden 1bardak çay ile peynirli ekmek yemiştım
Kuran dan çıkınca görümcem ve onun eltısıyle kahve içmeye gittik kahvenin yaninda 1kruvasan yedim
Sonra görümcem bize gidelim dedi öglen yemegine ordaydik salata yedim
azcık yumurta yedim bide

Görümcem dün dıyetisyene gitti cok fazlası yok zaten kadın bi liste vermiş bende ona uymayı düşünüyorum

Kadın akşamları kesınlıkle salata yeme demiş vücutta su tutuyodemiş

Günde sadece 1 meyve hakkı var ve kesınlıkle şeker hayattan cıkarmalı demiş

Şekeri bi uyuşturucu olarak gör demiş ilk başlarda zor gelir ama zamanla bırakırsın demiş hayatından cıkarman lazım demiş

Bıde tok tutan bişey vermiş 1yemek kaşigi yogurta koyup yemek için her yemekten sonra bende aldım aynısın
İnşallah faydası olur listeyi kendimede aldım uyguluycam akşamları pişmiş sebze ve et var bende yumurta kaynatırım oda oluyomuş

salata sadece öglen yemeginde listede kızlar
İşte böyle

Merhaba hanimlar hele şükür sular geldi bende saat 1 de kahvalti yaptim oglen yemgi gibi oldu ama :)

Kahvalti bir cavdar ekmegi
Yumurtali ispanak (bir yumurtayla)

Ara bir muz

Aksam 5 izgara cinekop yaninda salata yedim gunu kapattim cok sukur

100 kere zıplama(daha fazla atlayabilirdim ama romatizm tuttu yine bacaklarim feci)

Simdilik 1 litre su iki veye 2.5 yaparim

İyi akşamlar kızlar menü diye bişey yok kahvaltı yapmadım öğleden sonra bir tabak yoğurtlu mantı yedim taziyede pidelere yetişemedim olsun mantığa yetismisim hepsi bu menu

İyi akşamlar kızlar menü diye bişey yok kahvaltı yapmadım öğleden sonra bir tabak yoğurtlu mantı yedim taziyede pidelere yetişemedim olsun mantığa yetismisim hepsi bu menu
Tekrar basin sagolsun rakibem Allah kalanlara sabir versin
Adi neydi amcanin yasin okuyup gonderelim...
Mekani cennet olsun ...

Allah razı olsun canım çok sağol muhterem bir insandı 24 saat kuran okurdu namaz kılar oruç tutardı öylede hayırlı bir ölümle gitti Allah herkese nasip etsin

Bende yemegimi erken yedim bu aksam insallah acikmam acikirsam tarcinli sut icerim
Sabah ...
1 elma
12 gibi kahvalti esim evde vardiyali calistigi icin mecbur ayak uyduruyorum
Peynir
Zeytin
2 dilm k. Ekmek
1 kase yogurt
Yesillik

Ara...
1 avuc findik
1 portakal

Aksam ...
1 kase mercmek corbasi
Bol salata
1 kase yogurt
Bu ara yogurt fazla yiyorum kalsiyum eksik sanirim kramp giriyor

Bol tarcinli su 2.5 lt
20 dak spor

Allah razı olsun canım çok sağol muhterem bir insandı 24 saat kuran okurdu namaz kılar oruç tutardı öylede hayırlı bir ölümle gitti Allah herkese nasip etsin
Amin canim ne guzel insallah Allah hepimize hayirli ölum nasip etsin ...
Hepimize boyle guzel anilmak nasip olsun amin...

A antiaging hani demiştin ya büyük çınarlar gidince başka oluyor diye aynen öyle eşime kızınca babana soyluycem seni derdim babası üzülmesin diye hemen düzeltildi kendini şimdi soyluycem kimsede kalmadı

Kızlar daha akşam yemeği yemedim bir saat sonra Kızkardeşim eşiyle Dr gidecek bende onlarla gideceğim
Kızıma babası bakacak minnaki göreyim ultrasonda
Hem kardeşimin sevincini heyecanını paylaşayım

Uyumadan önce listemi paylasirim

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Zeytin

Ara
1 parça pestil

Öğle /Aksam
Fırın da tavuk
5-6 kaşık pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…