Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar.
öğlen yemeği yarım yamalak olunca ara öğün yapmak zorunda kaldım ve 2 activianın yanında 2 hurma yedim. Helva yemedim ama.
Akşam 4 ızgara köfte (ekmeksiz de çok güzel) , 3 yk yoğurt, 3 yk bulgur pilavı, 1 krep mapus:), biraz peynir,salata.
2 litre su içtim bugün.
Öğlenki yürüyüşü de katınca idare eder sanırım.
Yarına yüzümüz gülsün artık. Çok büyük beklentim yok yalnız.

2 tane activia kayısılı yedim, rahatlattı.
gecmis olsun tatlim

Allah kabul etsinins canim bizede nasip olsun hayrlisyla
Bu arada bu urunu merak ettm adi neydi acaba canim?

uyaninca ilik limonlu su

kahvalti
1 yumurtali sucuk
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek

oglen
1 orta kase musli

ikindi 1 sekersiz kahve

aksam
1 kase corba
2 dolma
1 dilim ekmek
7 bardak su

1 saat yuruyus
rakibeeemmmmnerelerdesnnnn sanirim regl sisknlgi basldi bendede bu hafta zamnmda cunku...
Menum
Sabah
1,5 simit
Zeytin
Ara
Bitki cayi
Ara
Yarim bitter tadelle
Ogle
Yatim kase azcik ekmkli corba.
Aksam
Adana kebap
Yarim lavas
Su
2,lt civari
Spor
Yarim saate yakin yuruyus

Canim bu diyetisyenin kendi market gibi biyeri var ordan verdigi bişey ismini şimdi bilmiyorum ama ögrenince yazarım istersen resmini ekleyebilirim ürünün

Iyi geceler
Yediklerim

Sabah tost zeytin

Ara fındık 10 tane

Öğlen Kıymalı Menemen salata iki dilim ekmek ayran

Ara cubuk kraker peynir zeytin şekersiz çay

Aksam
Bir porsiyon köfte dört kaşık bulgur pilavı salata

Kacamagim var helva

Kiss ne yemissin oyle

Beni motive edecek hirslandiracak arkadaslara ihtiyacım var
Bu hafta sanki sabit gibiyim

Yarın sabah kızımı hastaneye goturcez sabah çıkmadan tartilip yazarım buraya iyi geceler tekrar

Ne yapiyon rakibe hic tartildin mi cnm yarin yüzü ak kara belli olacak

Al benden de okadardemin esime dedim yarin test mi alsak die benim de olmam gerekiyodu ama olmadım hamilelik belirtileri yok ne göğüs ne karin agrisi gibi inşallah regl olurum bir iki gune bence sende az bekle
Valla iki gün önce 78dim +300 gr yani
Bilmiyorum yarın regl günüm olmadım daha korkuyorum da test alıp baksammiki

Cnm bende basta zorlandim hele çaysız yada sekersiz cayla kahvalti yapamam diodum ama artik aklima gelmio hatta baslarda 1 dilim tm bgdy ekmegi yerken bile yetmiodu sade yiyince kahvaltiyi midem bulaniyody ama simdi alistim hele benim gibi beyaz ekmek hastası eger 2 aydir agzina surmemisse sen hayli hayli yaparsin

Birde demin hesapladim iki ayim dolmamış ve ben 6 kilo vrrmisim
Ahh o ekmek ve tatlı krizlerim cildirmak üzereyim morelmanim yerlerde

Cok az dan ziyade sağlıksız geldi bana birbucuk simit yarim tadella yarim lavas falan E elifdnzzz
Cok az dan ziyade sağlıksız geldi bana birbucuk simit yarim tadella yarim lavas falan E elifdnzzz
Haklsn canm yarm tadelle dedgm serce parmgm kdar felbdi ve bitterdi ama yinede yemliydm biliyrm sabh menune gelnce evde 6 55 gbi cikiyrm kahvlti hazrlyamiyrm okul kantnnde de secenkler bole bi duzene sokmalym ins

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana
Anam sabah beri deli oldum resmen cepten siteye girilmedi bir türlü
Eşimde ille çizim yapacağım diye laptobu aldı işe giderken hatta sabah sabah söylendim len hesapta bana alındı laptob ama kızından ve senden bana fırsat olmuyor ne vardı sanki akşam iş çıkışı dükkana geçmeden gelip evden alsan bilgisayarı diye
Öğleden sonra da zaten eşimin halasında kuran vardı ordan gelmem 6yı buldu sonrada kızımın derslerini hallettim eşim gelene kadar 1 saat evvel geldi son bir çizimin düzeltmeleri varmış onları yaptıda şükür teslim etti bana bilgisayarımı

Akraba günü güzel geçti tatlılardan yemedim sadece patates salatası ve 2 kibrit kutusu kadar börekden yedim ( gram yağ koymamış sadece sütle yapmış halası )

Hee birde halasının evinin hemen karşısında eczane ve yanında özel hastanede varken hemen gidip B12 ve Dvit iğnelerimi aldım ( ikisinide iğne olarak vermiş ) dönmeden onlarıda yaptırdım ( biri zaten ayda bir B12de 2 günde bir vurulacakmış bitmeden bir gün öncede sağlık ocağına gidip tekrar yazdır 3 ay sonra bana gelene kadar kullan dedi )
İnşallah faydasını görürüm

Bu arada kullandım regl sökücüdenmidir nedir sabah beri 3 kere sanki parça düşüyormuş gibi oluyor İlk kez böyle bir şey oldu ama çok fazla sancım yok eskisi gibi hatta eşimin halaları demekki içinde biriken pisliğide atıyorsun dediler
Önümüzdeki hafta tekrar gidiceğim bakalım hormon sonuçları ne çıkacak ona görede artık ilaç vericek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…