Kızlar tşk ederim tek tek alıntı yapamadım kızım uyurken camları sildim evi toparliycam kizimi emziriyorum şuan
Ogleden sonrada pazara gideceğim
Canım rakibem sende güzel veriyorsun valla ben geçen hafta yerimde saydim arti 300grLargeGemini
Afiyet olsun canim, ekmegi yemesen daha iyi olurdu sankikızlar öğle yemeğinde; yarım kase domates çorba, 3 köfteli izmir köfte yemeği, 4 yk pilav, 1 dilim kepek ekmeği ve salata yedim, kendimi çok yemiş gibi hissediyorum ama sizce nasıl
şok diyetleri yapmaın ben onlardan hep yaptığım için şu an hiçbişey veremiyorum metabolizmanız zarar görür dikkat edinEvet bir haftada sözde beş kilo verdirecek şok diyet bana bir kilo verdirdi anca olsun bu da bir şey:) bu hafta olduğu gibi geri almazsam iyi:)
52.7 den 51.6 ya :)
sadece gözüme batan pilav oldu,gerisi gayet sağlıklı bence,pilavı öğlen tükettiğin için pek sorun olacağını sanmıyorumkızlar öğle yemeğinde; yarım kase domates çorba, 3 köfteli izmir köfte yemeği, 4 yk pilav, 1 dilim kepek ekmeği ve salata yedim, kendimi çok yemiş gibi hissediyorum ama sizce nasıl
senin rakibin benmiyim? yoksa daha önce bir rakibin varmıydı?benim rakibim nerde yaa
vala zambak bende unuttum canım ondan seslendim sanki sen teklif etmiştin rakip olmuştuksenin rakibin benmiyim? yoksa daha önce bir rakibin varmıydı?
günaydın öncelikle dünkü menümü yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin
ara yok
öğlen koca bir salata kasesinde maş fasülyeli salata karnıbahar ve brokoli 1 kase yogurt
akşam 1 portakal
1,5 lt su
çok hastayımm arkadaşlar bu ne biçim grip günden güne daha kötü oluyorum
Kaptancim yena kilo veremedigini yazmisti yanlis yazildi sanirim bir bak istersen
Kesin benim kan degerlerimde bı sıkıntı var h.sonu 83.8 idim dün sabah 85 bu sabahta 86.6 ben bişey anlamadım kilom sabit diycez mecbur
diğer yorumları okumadım benim fikrim bu haftasonu birlikte oturup birkaçtane eğlenceli film izleyin yani onu mutlu edecek duygusal anlamda olumlu olarak daha çok etkileyecek bir kaç film bence öbürünün etkisinin azalmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum
Bende birkaç gündür değişik yerlerimde ağrı hissediyorum karnım kasiklarim yanlarim ağrıyor hayrolsun,eşim sen saglamsin diye diye nazar etti elinde kalırsam görürsün diyorum ben bakamam valla mahvoluruz çabuk iyileş diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?