Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagol rakibem 3 iki galipsin bak inşallah biran once vericez birde spor yapanadigim icin anca bukadar gitti bunada sukur haftada 1 kilo da super tekrar tebrikler tatlim

kızlar öğle yemeğinde; yarım kase domates çorba, 3 köfteli izmir köfte yemeği, 4 yk pilav, 1 dilim kepek ekmeği ve salata yedim, kendimi çok yemiş gibi hissediyorum ama sizce nasıl

Selam kizlar,
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum,devami diger haftalara da olsun insallah.veremeyen ardaslarimda ,ayni enerji ve iradeyle devam,illaki gidecek bu fazla kilolar.ve sonunda zafer bizim olacak.
Bu sabah bir hevesle tartildim,gordum rakam beni mutlu etti.daha bir kac gun oldu ama,yeme duzenimi degistirince ,en azindan vucudumdaki odemi atmak bile beni hafufletti.
1,4 kg eksi gordum bu sabah.son iki aydir yaklasik uc dort kg aldim.ve bunu fazla zorlanmadan verip insallah,asil sinav sonra baslayacak benim icin.

Kalori hesabi bana da cok mantikli geliyor .egzersiz+gunluk ihtiyacimizda da 100_200kalorilik az yesek rahat kilo veririz bence.
Misal,gunde -200*30=6000cal nerdeyse bir kg.zorlanmadan bir kg gayet iyi bir sonuc bence.

Bu arada bitki caylari da cok guzel odem attirip rahatlatiyor kizlar.yalniz ben ne kadar saglikli bilemiyorum paketlerden iciyorum.ada,papatya,elma,karisik meyveli favorilerim

Evet bir haftada sözde beş kilo verdirecek şok diyet bana bir kilo verdirdi anca olsun bu da bir şey:) bu hafta olduğu gibi geri almazsam iyi:)
52.7 den 51.6 ya :)
şok diyetleri yapmaın ben onlardan hep yaptığım için şu an hiçbişey veremiyorum metabolizmanız zarar görür dikkat edin

kızlar öğle yemeğinde; yarım kase domates çorba, 3 köfteli izmir köfte yemeği, 4 yk pilav, 1 dilim kepek ekmeği ve salata yedim, kendimi çok yemiş gibi hissediyorum ama sizce nasıl
sadece gözüme batan pilav oldu,gerisi gayet sağlıklı bence,pilavı öğlen tükettiğin için pek sorun olacağını sanmıyorum

Selamün Aleyküm kızlar

Yine ben geldim

Anneme uğrayıp bir kahve içtim ( 1 haftadır havalar yüzünden gidemedim sokağın başındada olsa oda bayırdaki buzdan niyetlenip bana gelemedi ) dönüştede küçük kuzuyu okuldan alıp geldim

Herkes bildirimlerini yapmış onlarıda bir düzenliyeyim hemen
Bu arada Yenacığım sabah 107 yazınca baktım 107.7dı geçen hafta onun için - 700 olarak yazdım ama sanırım sen yanlış yazdın hemen sabit olarak düzenliyorum ama varsa bir yanlışlık düzenleriz nasılsa

*** 8. Takım 500. Etap ***

oynakbasi34 (110 /110 / / 0 %) Sabit
Diademe ( 73,1 / 72,8 / 0,3 / 0,41 %)
Titan_ ( 76,3 /75,3 / 1 / 1,31 % )
ISILDURU ( 86,6 / 86,6 / 0 / % ) Sabit
Yena ( 107,7 / 107,7 / / %) Sabit
LargeGemini ( 75,4 / 74,7 / 0,7 / 0,93 % )
Esrasi ( 68,5 / 68,3 / 0,2 / 0,29 % )
serenalar ( 78/ 77 / 1 / 1,28 %)
Huzurvemavi ( 91,9 / 91,8 / 0,1 / 0,11% )
xyz_s ( 66,7 / / / % )
elifdnzzz ( 72 / 71,6 / 0,4 / 0,56 % )

8. Takım Ortalaması;

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın kendini

Kaptancim yena kilo veremedigini yazmisti yanlis yazildi sanirim bir bak istersen

Sabah bildirimi 107 sabit olarak yazınca baktım bir önceki hafta 107.7 o yüzden dedim sanırım geçen haftanın kilosunu şaşırdı o yüzden sabit dedi ama meğer yanlışlık olmuş düzelttim

Kesin benim kan degerlerimde bı sıkıntı var h.sonu 83.8 idim dün sabah 85 bu sabahta 86.6 ben bişey anlamadım kilom sabit diycez mecbur

Zaten geçen hafta o kiloyu yazmıştık canım fazla çıktığın için o yüzden sabit olması yalan olmadı

Sağ olasın canım bakalım bu haftasonunu onu biraz daha fazla eğlendirelim ki aklından çıksın o film

oynakbasi34 canım benim kilo aynı
Yeniden düzenlersin. . 107.7

Düzelttim canım
Ben sabah 107 olarak okudum o yüzden eksi yazmıştım

Çok geçmiş olsun canım aman bol bol oku kendini ben nazara çok inanırım
Ben bir ara güzel güzel kilo verirken eşim bile dedi bazı insanların yüreği götürmedi nazarları deydi ki kilo vermen durdu ve kilo almaya bile başladın diyordu Hem sağlıklı beslen hastalanma hemde bol bol nas oku canım kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…