Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Esrasi zararlı evet ama bende iki haftada bir bu diyetlerden yaparak verdim bütün kilolarımı inşallah ileride zararını görmem
işte öyle veriyoruz iki kilo sonra beş kilo geri alıyoruz, ben geçen sene bu zamanlar yine diyetteyim 65den 63'e indim sonra bıraktım 68 oldum, metabolizmayı çok aşağı çekince bi daha normalde yesen obez gibi kilo yapıyo, gerçi sana diyom ama bende hala bazen yapıyom böyle şeyler

Kız ben ciddi inanmazdım ama derler ya Nazar Deveyi bile çatlatır diye
Bazı insanın gözü cidden göz değil Eğer insanlar cidden zayıfladığın halde hesapta fark etmiyorlarsa fesatlıktan başka bir şey değil bence
Bizim eşimin akrabalarından bir gelin var anammmm hatun sırf benim düzenimi bozmak için devamlı yemeklerden söz eder tatlılardan söz eder Ne zaman ay baya verdin sen dese ben ertesi gün içimde kurabiye canavarı varmış gibi ne yesem diye düşünürken bulurdum kendimi ve en sonunda eşimin dikkatini çekmiş yahu şuna bir şey anlatma artık kiloyla alakalı ne zaman onunla konuşsan ertesi gün beni bile yiyecek kıvama geliyorsun gözü göz değil hatunun demişti

Artık sorarsa yooo diyet yapmıyorum canım ne isterse yiyorum giderse gider gitmezsede ne yapayım kocam beni her halimle seviyor nasılsa diyeceğim öyle diyince fazla gaz vermiyor he kız bir keremi geleceğiz dünyaya ay valla üzülüyorum haline çok uğraşıyorsun falan diye başlıyor yoksa

*** 8. Takım 500. Etap ***

oynakbasi34 (110 /110 / / 0 %) Sabit
Diademe ( 73,1 / 72,8 / 0,3 / 0,41 %)
Titan_ ( 76,3 /75,3 / 1 / 1,31 % )
ISILDURU ( 86,6 / 86,6 / 0 / % ) Sabit
Yena ( 107,7 / 107,7 / / %) Sabit
LargeGemini ( 75,4 / 74,7 / 0,7 / 0,93 % )
Esrasi ( 68,5 / 68,3 / 0,2 / 0,29 % )
serenalar ( 78/ 77 / 1 / 1,28 %)
Huzurvemavi ( 91,9 / 91,8 / 0,1 / 0,11% )
xyz_s ( 66,7 / / / % )
elifdnzzz ( 72 / 71,6 / 0,4 / 0,56 % )

8. Takım Ortalaması;

Valla bilmiyorum zamanında eşim hiçbir kuzenini eş olarak görüp almamış kendi eşleride haşaa çok tipsizler e ben ne yapayım kendiniz seçmiş almissiniz benmi dedim alın çekememezlik bundan sebep birde ben eski guzelligime dönunce e zor oldu tabi onlar için 5 taneler:))))

Bizim amcaoğlunun eşi benle diyet muhabbeti yapan
Kuzenler zaten hepsi kardeş gibi tabi bir tane eşimin rahmetli babaannesinin kızkardeşi vardı onun torunu eşime bekarken bir göz koymuştu sanırım Biz nikah için davetiye köye götürdüğümüzde hatun resmen gözleriyle yemişti beni görümceme hatta gidip ay işte çok fazla samimi oluyorlar ben olsam hayatta akrabaların yanında öyle davranmazdım falan demiş Neymiş eşim neden babaanneyle kızkardeşi odadan çıkınca elimi tutmuşmuş

Zaten o gün ilk kez o eve gitmiştik ve rahmetli Babanneye kızkardeşinin ilk sorduğu '' Gavurmu bu '' olmuştu Almanyalı olduğum ben gelmeden duyulmuş Sonra da Pomakça biliyor mu bu demişti tabi eşimin babaannesi yok diyince bir başladılar pomakça konuşmaya oooooohhhh kesin giybetin dibine vurdular demiştim artık ne senaryolar yazdılar Allah bilir

Kızlar X xyz_s gelirmi sizce ufak ufak şu listeyi taşımak lazım artık diyorum
bir 15 dakikaya gelmezse artık bildirim yapmadı olarak girmem gerekcek

Paylaştım ama bir yarım saate gelirse düzenlemesini yaparım

Hayirli aksamlar kizlar...
Bugun bir hazimsizlik bir siskinlik ne yesem ne yapsam sasirdim sadece corba ve yesillik yemeyi dusunuyorum bir sure
Sabah..
Peynir
zeytin
1 t.k bal
Kucuk kase yesilmercmek salatasi
Taze nane
1 d ekmek

Ara..
1 elma

Oglen...
Ton baligi
Az makarna

Aksam...
Tavuk suyu corba
2 kasik yogurtlu havuc

3 lt su
20 dak yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…