aha buldumolalım canım bana uyar :) benim diyeyim iddalı ama kilo gitmiyo kiregl geçsin bünye alissin diye bekliyorum
işte öyle veriyoruz iki kilo sonra beş kilo geri alıyoruz, ben geçen sene bu zamanlar yine diyetteyim 65den 63'e indim sonra bıraktım 68 oldum, metabolizmayı çok aşağı çekince bi daha normalde yesen obez gibi kilo yapıyo, gerçi sana diyom ama bende hala bazen yapıyom böyle şeylerEsrasi zararlı evet ama bende iki haftada bir bu diyetlerden yaparak verdim bütün kilolarımı inşallah ileride zararını görmem
oynakbasi34 valla bak bir tek o kaldı nazar kesin nazar taziyede zaten kimse bana demedide eşime demişler ne oldu öyle nasıl zayıfladı çok güzel olmuş falan diye kadınlardan hiç diyen olmadı erkekler yakın akrabalar diyenler fesatliktan herkesin içi çürümüş şaka gibi
Valla bilmiyorum zamanında eşim hiçbir kuzenini eş olarak görüp almamış kendi eşleride haşaa çok tipsizler e ben ne yapayım kendiniz seçmiş almissiniz benmi dedim alın çekememezlik bundan sebep birde ben eski guzelligime dönunce e zor oldu tabi onlar için 5 taneler:))))
umarım canım bende yeşil çay içiyorum durumu düzeltmeye çalışlyorumEsrasi inşallah ayni seyi yasamam metabolizmam için yesil cay icmeye basadim bir de normal diyetlerle bir iki ay dikkat edicem umarim ise yarar :/
oynakbasi34 ben listede yokum :)
Kızlar listeyi paylaşıyorum artık mecburyoksa geç kalırsak takımca ceza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?