Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar Görümceye çaya gidiyormuşuz Hem bir hava almış oluruz hemde eşi ameliyat olmuş burnundan onada geçmiş olsuna gitmiş oluruz

Gelince yine damlarım ( bir yandanda biraz bekliyorum ki 20:00de paylaşıma kapansın listede bende sonuç listesini hazır ettim değişiklik olmazsa paylaşayım )

Merhaba kizlar takim 7 den beri durgun herkes nerde acaba malum benim net bitince esimin gelmesini bekliyom ondan vifi ile giriyom ayin 24 une kadar boyle idare etcem mecbur
Canım bende pazar market alış veriş yaptım eve girdim Kızkardeşim geldi akşam eşi geldi yemekti caydi bittim yoruldum vallahi

Kızımı uyutuyorum uyusun bende yaticam hemen iki gün daha çok yoğunum yarın tül perde yikanacak aaaayyy çok işim varya

Idare edin kızlar beni

Iyi geceler herkese

Allah kolaylik versin canim bi yandan tempo iyi yakiyo insan yediklerini
Sana da iyi geceler cnm

Kızlar paylaşım alanina bireysel birincilik için tartı fotosu önceki hafta sonraki hafta gibi olmasi gerektiğini yazdım

Buna çok takılıyorum ya iyi bende tartı fotusu atmayip iki kilo verdim yazayım ozaman

Kızlar paylaşım alanina bireysel birincilik için tartı fotosu önceki hafta sonraki hafta gibi olmasi gerektiğini yazdım

Buna çok takılıyorum ya iyi bende tartı fotusu atmayip iki kilo verdim yazayım ozaman
Hakikaten çok mantıklı. Ancak ben daha önce denedim foto yükleyemiyorum. Telefondan giriyorum belki ondan. Ama haftaya bunun için uğraşacağım yeniden

Merhaba kizlar takim 7 den beri durgun herkes nerde acaba malum benim net bitince esimin gelmesini bekliyom ondan vifi ile giriyom ayin 24 une kadar boyle idare etcem mecbur

Bende görümcemlerden saat 12ye doğru ancak gelebildim
Uzun zamandır gitmemiştik gönülleri oldu

Kesinlikle çok haklısın canım en azından 2 kg ve üzeri verdiğini ıspatlamak gerekir biz artıda olsa doğrusunu yazıyoruz ama diğer kaptanlar takımlarda artı olup sabit yazanıda gördüklerinden şikayet ediyorlardı
Gerçi öyle bir durumda ancak kendimizi kandırmış oluruz ama en azından bireyseller için bencede çok mantıklı bir uygulama olur

oynakbasi34 bilmiyordum pardonnn :))

Sıkıntı değil canım olur öyle şeyler

Ya kızlar bugün görümceye gittik ya eşi 103 kgya düşmüş
Küçük görümcemin nikah gününün videosunu bulmuş onu açtı ( kendi çekmiş evden çıkmadan ) tabi herkes eski halini görünce ay kilo almışım ay çok yaşlanmışım diye yorumlarda bulundu
Benim tipimi sormayın zaten Yalnız Damat yahu bir tek ben zayıflamışım evlendiğimde 114 kgdum bir dönem dahada kilo almıştım şimdi 103 kgyum diyince kendi kendime anammmm damat bile senden zayıf diye kendi kendimi kınadım

Eskiden kendi kendime yahu damat benden daha kilolu diye kendimi kandırıyordum artık oda benden zayıf
Şu iğnelerimi yaptırayımda artık kilo vermeye başlıyayım yoksa iyice krize gireceğim

Hatta enişte şakasına evlenince millet kilo alır bu kadın beni eritti diye dalga geçti ( daha tabi 21 seneden sonra zayıflamaya başladı ) dedim aman karıştırma Enişte ben evlendiğimde 52 kgdum evlilik en çok bana yaradı diye

Aslinda evlenince nede olsa kocayi buldum beni begenen begenmis mantığıyla yiyosun yiyosin bi bakmişsin kilolar almis basini gitmis bi yerden baslamak lazim yoksa daha ileriye gidince daha kotu oluyo sen önce su saglik sorunlarini halledip işe dort elle saril insallah hepsi gidecek kaptanim

Iyi yaptiniz ben evden cikamadigim icin kafayi yemek uzereyim esim ailesini sevmedigi icin gitmemi istemiyo zaten 3 abisinin evinden baska kimsede yok istanbulda onlarada birakmiyo zaten
oynakbasi34

Bakma benimkide aralarında tatsızlık olmasada eskiden hiç gidelim demezdi hatta kızkardeşinin eşine uyuz olur yüzünede der hep kılıçık damat diye büyük damadı çok seviyor ( adam cidden herkesle çok güzel anlaşır ve çokda dolu biridir diğeri ne sohbet edebilir, nede gittiği yere ayak uydurur hani devamlı mızıkan bir tip )
Babası vefat ettikten sonra eşim daha fazla onlarla görüşmeye başladı ( ablasıyla kızkardeşide birbirlerine kenetlenmeleri gerektiğini anladılar Allahtan )

Belki eşinin geçmişte kırıldığı unutamadığı şeyler vardır bazı insan içine atar ama mesafe koyar
Benim eşiminde aslında kardeşi ve ablasıyla ilgili kırıldığı şeyler var ama çok fazla takılmadı heee Annesine her fırsatta söyler ama şuna kırılmıştım bunu af edemedim diye
( kızdığı noktada babasının hastalığında ablasının yurtdışından çocukları bırakıp gelemem demesi ki o zaman büyük 16 küçükde 12 yaşındaydı , küçük olanıda ben babamı sağlıklı haliyle hatırlamak istiyorum bahanesiyle 1 semt ötede oturduğu halde hiç gelmemesi eşim hep der onlardan ne para nede iş bekleyen olmadı ama en azından gelip babamı dolaşabilirdi ufak olanı büyük olanıda arayıp Babam kötü bak gel son kez gör dediğim halde gelmedi der hep )

Ki inan eşim babasının altını bile değiştirdi, 3 - 4 ay boyunca her Allahın günü sabahtan akşama kadar ailecek oradaydık hatta eşim gece bir şey olursa diye Annesiyle birlikte kalıyordu ve sadece eve üst değiştirip duş almaya gelirdi, işe giderken bile altını temizleyip öyle giderdi ve o dönem neredeyse her hafta 1 günde olsa işe gitmezdi doktora gidecekse yada başka bir ihtiyacı varsa diye ) Yaptığımda değilim ama en azından onlar Anneme manevi destek olabilirlerdi der hep lafı açılınca

Valla bende aslında hiç öyle bir mantık oluşmamıştı aksine ben az daha vereyim 50yi göreyim diye hayaller kurarken eşimde aksine çok zayıfsın kemiklerin batıyor resmen ( yere oturamazdım gerçekten kemiklerim batıyor diyip dururdum )
Kadın dediğin etli butlu olur ölümü gör ye diyip dururdu
Görümcem zaten biz evlendikten 1 hafta 10 gün sonra neredeyse bizim eve yerleşmişti ( sadece haftada 1 en fazla 2 kendi evine giderdi ) tabi sabah ne yapalım kahvaltılık diyince ay hadi patates kızartalım derdi Tv karşısında çerezler, çikolatalar ve cipsler eee kolasız da olmaz hesabı benimde dengemi bozdular

Bazen eşime diyorum hep sizin yüzünüzden üstüne birde sıkıntılar başlayınca bu seferde depresyondan yemeğe başlamıştım hatta çok ağlayarak çikolata yata dondurma yemişliğimde var Ulen ne yiyorsun açlık grevine girsene ama yok bir kere o gırtlak genişledi ya sonrada pko üzerine tüy dikmiş meğer ( tabi çok sonra öğrendim onu )

Halada eşim der bak 85 iyidir hadi çok istiyorsan 80 ama daha aşağısını sevmiyorum diye tabi kilomuda çok göstermiyormuşum ( milletin demesi ) o yüzden o rakamlar yeterli diyor ki cidden 85 olsam bayram ederim kesin

Ya aslinda geçmişte cok çektirmişler hala da cekiyoruz ama insanin gerçekten gidip gelmelere ihtiyacı var bilmiyorum ya bu aralar gidigim biraz

Her insan yaptigi iyiliklerin karşılığını alir kaptan onlar anlamazsa bile rabbim cok iyi biliyo de herşeyi ona birak senin önüne yaptiklarinz senin ve esinin gelir

Esimde zayif sevmez oyuzden bende 70 de durim hem gerçekten bazi kadınlara cok zayif yskismiyo sebde 80 yada 85 süper dururdu inşallah o günleri görürsün bizde görürüz o halini allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…