- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ben şu an 67.0'ımvala zambak bende unuttum canım ondan seslendim sanki sen teklif etmiştin rakip olmuştuk
Canım bende pazar market alış veriş yaptım eve girdim Kızkardeşim geldi akşam eşi geldi yemekti caydi bittim yoruldum vallahiMerhaba kizlar takim 7 den beri durgun herkes nerde acaba malum benim net bitince esimin gelmesini bekliyom ondan vifi ile giriyom ayin 24 une kadar boyle idare etcem mecbur
Sana da iyi geceler cnmCanım bende pazar market alış veriş yaptım eve girdim Kızkardeşim geldi akşam eşi geldi yemekti caydi bittim yoruldum vallahi
Kızımı uyutuyorum uyusun bende yaticam hemen iki gün daha çok yoğunum yarın tül perde yikanacak aaaayyy çok işim varya
Idare edin kızlar beni
Iyi geceler herkese
Kızlar paylaşım alanina bireysel birincilik için tartı fotosu önceki hafta sonraki hafta gibi olmasi gerektiğini yazdım
Buna çok takılıyorum ya iyi bende tartı fotusu atmayip iki kilo verdim yazayım ozaman
Hakikaten çok mantıklı. Ancak ben daha önce denedim foto yükleyemiyorum. Telefondan giriyorum belki ondan. Ama haftaya bunun için uğraşacağım yenidenKızlar paylaşım alanina bireysel birincilik için tartı fotosu önceki hafta sonraki hafta gibi olmasi gerektiğini yazdım
Buna çok takılıyorum ya iyi bende tartı fotusu atmayip iki kilo verdim yazayım ozaman
Merhaba kizlar takim 7 den beri durgun herkes nerde acaba malum benim net bitince esimin gelmesini bekliyom ondan vifi ile giriyom ayin 24 une kadar boyle idare etcem mecbur
Kızlar paylaşım alanina bireysel birincilik için tartı fotosu önceki hafta sonraki hafta gibi olmasi gerektiğini yazdım
oynakbasi34 bilmiyordum pardonnn :))
Iyi yaptiniz ben evden cikamadigim icin kafayi yemek uzereyim esim ailesini sevmedigi icin gitmemi istemiyo zaten 3 abisinin evinden baska kimsede yok istanbulda onlarada birakmiyo zaten
oynakbasi34
Aslinda evlenince nede olsa kocayi buldum beni begenen begenmis mantığıyla yiyosun yiyosin bi bakmişsin kilolar almis basini gitmis bi yerden baslamak lazim yoksa daha ileriye gidince daha kotu oluyo sen önce su saglik sorunlarini halledip işe dort elle saril insallah hepsi gidecek kaptanim
Valla bende aslında hiç öyle bir mantık oluşmamıştı aksine ben az daha vereyim 50yi göreyim diye hayaller kurarken eşimde aksine çok zayıfsın kemiklerin batıyor resmen ( yere oturamazdım gerçekten kemiklerim batıyor diyip dururdum )
Kadın dediğin etli butlu olur ölümü gör ye diyip dururdu
Görümcem zaten biz evlendikten 1 hafta 10 gün sonra neredeyse bizim eve yerleşmişti ( sadece haftada 1 en fazla 2 kendi evine giderdi ) tabi sabah ne yapalım kahvaltılık diyince ay hadi patates kızartalım derdiTv karşısında çerezler, çikolatalar ve cipsler eee kolasız da olmaz hesabı benimde dengemi bozdular
Bazen eşime diyorum hep sizin yüzünüzden üstüne birde sıkıntılar başlayınca bu seferde depresyondan yemeğe başlamıştım hatta çok ağlayarak çikolata yata dondurma yemişliğimde varUlen ne yiyorsun açlık grevine girsene ama yok bir kere o gırtlak genişledi ya sonrada pko üzerine tüy dikmiş meğer ( tabi çok sonra öğrendim onu )
Halada eşim der bak 85 iyidir hadi çok istiyorsan 80 ama daha aşağısını sevmiyorum diyetabi kilomuda çok göstermiyormuşum ( milletin demesi ) o yüzden o rakamlar yeterli diyor ki cidden 85 olsam bayram ederim kesin
Iyi geceler kaptanim kizim uyanmadan bende biraz uyim sabaha kalkamiyorum yoksa öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?