Gunaydinnn dun okul hemn snra kurss snra eve geldm en yakn arkdaslrmdan birinn yaklsk 12 yillik dosyumn kinasi vardi uzaktida biraz oraya yetstm fonste saat 11 e geliyodu metrbsle gdp geldm kendmden gecmsm bugunde nikah sahidiyim ins
oynakbasi34 iyi niyeti yuzune yansiyan insanlardan oldugunu dusunuyrm fotigraflarinida gordkten snra esinle super ikili olmssun bu anlmda:)Rabbim iki cihandada iyiliginizin mukafatini nasip eder ins evlatlariniz hayirli evlatlar olsunlar sizin yasattiklarnzi onlara sizlere yasatsn ins
LargeGemini sen fotolrda gayet ii gozukuysn canm hedefin kactiki?@serenalar canim foto fikrine katiliyorum ama kendi adima soyle bi sey solmk isterim bende gecen hafta bireysel 3.oldum ve bolede bi amacim yoktu beklemiyrdumda acikcasi bende foto paylsmdm ama insan sirf derece yapmk icin kilosunu az gostrmez sanirim en azindan kendi adima ben..cunku benm idealim bireysel dereceler degil hedefledigim kiloya ulasmk bende ustme alndm biraz kendi adima aciklammmi yapms olayim bu arada Rabbim yavruna saglikli huzurlu keyifli yaslar nasip etsin ins canim simdiden dogum gunu kutlu mutlu olsun
günaydın kızlar bugün çok meşgulum
offffff eşim laptobu almaya geliyormuşCizimlerle ilgili sıkıntı var elli kere git gel yapmıyayım dedi
Neyse artık gece görüşürüz malum cepten girilemiyor nedense kkyaen azından benimkinden olmuyor
Görüşürüz gece inşallah
Bugünkü menüm sabah iki haşlanmış yumurta peynir domates zeytin çay sonra kahve yeşil çay akşam etli kuru fasulye cacık yeşil çay 45 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?