Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yedikce yiyesim geliyor valla karataya dönüp hiç bırakmamak lazım

İşte karatay iyi hoş da kaçamak kabul etmiyor sonuçta ömür boyuda hiç bir şey yemeyeceğiz diye birşeyde yok o yüzden kararsızım açıkcası

KV bize kalmaya geliyor kp vefat etti malum belirsiz bir zamana kadar bizde olucak yöresel yemekleri yapar durur artık ben sismesem bari acaip panikteyim eski kiloma dönücem diye

Allah yardımcın olsun canım bence çok fazlada kalması için israr etmeyin çünkü yalnız yaşamaya alışamazsa kalır başınıza ne kadar iyi geçinse bile insan evin içinde bir kişinin daha olmasın evliliği etkiliyor
Anam ben eskiden derdim aman alt tarafı bir tabak daha diye ama 1 ay içinde 2 kere yatıya gelince ( ki 1 semt öte oturuyor ) öyle olmadığını anladım Tamam kadının bana hiç zararı yok aksine faydasıda olur ama o varken ben laptob başına geçip böyle rahat saatlerce kafama göre takılamam bırak telefonu bile elime alıp oyun oynayamamıştım hani benden sıkıldıda telefonla oyalanıyor demesin diye gerçi kendi hiç kafayı kaldırmadı telefonundan ama ben yapsam batar diye çekindim Ha bire aman çay faslı aman şuda olsun diye diye popişim yer görmemişti üstelik insan eşinlede yakınlaşamıyor ki odama çekince rahat olurum diyor insan ama oda olmuyor adamda muzurluğuna ay üzerime gelme valla Anneme seslenirim bu kadın beni sıkıştırıyor diye demezmi hani bir gece iki gece olunca makarada devamlı olsa sıkıntı olurdu biri yatsa biri yatmaz ( gece babaanne torun sanki evi bekler gibi sırayla tuvalete kalkıyorlardı )

Yemek konusundada fazla yaptırma hani sen yorulma ayağına yat olmadı sen salata ve yoğurtla tıka kendini

Canim en sonki halim hani şu turuncu kolsuz buluz varya acik sacli cektigim yilbasi gecesi cekmistim
hedefim yetmis orda 75 kiloyum

Bugunk menum

Sabah
2 yumurta
Peynir
3 catal kaymak
1 dilim tam bugday ekmeği

Öğlen

2 yk yulaf ezmesi
Süt
1 çay kasigi tarçın
10 fındık

Ara 1 muz

Aksam
Nohut
Salata

Misafirlikteyim cig kofte yedim 3 tane
Yarim muz
2gevrek
2 biskuvi

Bugunki yediklerim
Sabah birbucuk haslanmis yumurta 2 ince dilim kaşar 3 zeytin 1dilim çavdar ekmeği

Oglen
Dunden kalan bir porsiyon firinda sebzeli kofte yaninda yogurt

Aksam ev yapimi pilav üstü döner (4 yk pilav) 2 kasik yoğurt

Sabah belden asagi 400 ziplama
Oglen belden aşağı 300 ziplama boydan 200 ziplama
Ikindi belden asagi 400 ziplama
Aksam beldn aşağı 400 ziplama (biraz karışık oldu ama )
Demin kucuk bir mandalina
3 bucuk litre su

Iyi geceler kızlar kollarimda hal kalmadı çok yoruldum bir iki kacamagim oldu kesin yakmisimdir hiç oturmadim

Yarinida atlatayim asla tika basa bişey yemem tadimlik alırım

Yarın erken kalkacagim eşim pastayı alıp gelecek defnemi prensesimi fotoğrafciya goturecegiz

Rabbim Her kuluna tattirsin anneligi bide iki üç gündür yürüyor odaları gezip geliyor
Mutluluktan Ağlıyorum çok şükür rabbime

Pazartesi nasıl bir detoks yapabilirim oynakbasi34 Banu abla

Canim ilk kutlayanlardan biri ben olayim yanlis hatırlamıyorsam seninde dogum gunun yarin degilmi ikinizinde dogum gunu kutlu olsun rabbim uzunca bir ömür saglikli huzurlu mutlu yillar daha gormeniz dilegiyle seni ve minnagi öpüyorum

Birde o konu var evet yakınlaşmak ayıp olur zaten eşi yeni vefat etmiş oğlu düşünsün artık :)))

Emin ol 1 hafta sonra yapılacak yemeklerede doyar ve içten içe itiraf etmesede evine ne zaman dönecek acaba der

Benim büyük kızı ben Almanyada doğurmuştum ( ozamanlar buradada doğursam alman vatandaşı olacağını bilmiyordum )
Tabi eşim kızım 1 haftalıkken gelmişti bizi almaya hem gezmişte olucaktık eee o zaman lohosalık var
O zamanlar doğuma gitmeden evvel iki kere eşime doğalgaz aboneliği parası vermiştim ( Annemler veriyordu bizimki babasına kaptırıyordu ) en son ben doğuma gittiğimde telefonda sormuştum bak bebekde gelicek o doğalgazı açtır dönene kadar diye hatta son gideceğim gün 3.cü kez abonelik parası bırakmıştım ona ve bizimki yine kaptırmıştı parayı babasına tabi bana oradayken demedi ama uçakta dönüşte söyledi ( hani Annemlerin yanında söylerse kavga çıkarırım onlarda duyar diye çekindi ) tabi doğalgaz açılmamıştı bizde mecbur eşimin Ailesinin yanında kaldık
Hesapta 1 haftada açtıracaktı rahmetli babası ( 3 kere vermişim parasını bir daha vermem demiştim ) tabi o süreç oldu mu 1 ay ( aslında daha uzun sürerdi de en son isyan bayrağını açtım eşime katalatiklede olsa kendi evimde kalacağım diye )
Aslında sıkıntı yoktu gündüz gayet güzel anlaşıyorduk ama her sabah gözümü açınca ya görümcemi yada kayınvalidemi yattığımız odada görmek beni çıldırıyordu

Eşime söylemiştim o zamanlar ya söyle ayıp denen bir şey var biz tamam oturma odasında yatıyoruz ama salonda otursun biz kalkana kadar ( oradada var tv ) Kızkardeşiyle Annesine aynı anda söyledi birde fırça yedi üstüne neymiş biz nasıl yatıyormuşuz işte uyurken eli af edersin göğsümdeymiş diye Eşimde kızkardeşi öyle diyince sanane len karı benim karım istediğim yerini tutarım senden izinmi alacağım demişti
KV hatta inatla kapıyı kapatmayın çiçeklerim havasılıktan solacaklar diye tuttururdu Görümceme bir gün ben dedim kız ayıp abine uyuyoruz sonuçta gece zaten kız mıyaklıyor falan diye demezmi ev bizim evimiz istediğim zaman girerim diye
O gün iyi sen bilirsin bende bu gece çıplak yatmazsam banada Banu demesinler demiştim
Tabi yapacağımdan değil sonuçta evde KPde vardı üstelik acil bir şey olsa ben rezil olurdum ama o an çok sinir olmuştum öyle dedim girmesin odaya diye ertesi sabah ne tesadüf odamıza girmediler
Ertesi gün eşime bu böyle olmayacak kataletikle idare edelim yada elektrikli ısıtıcı al demiştim hatta KP öyle olduğu halde 1 ay daha bekletmişti bizi doğalgazı açtırana kadar
O yüzden kesinlikle emin ol eşinde çok daha uzun kalmasını istemez çünkü batıyor insanın hareketleri

Kilo almak en büyük korkum

Aman Allah korusun canım hepimiz sadece verelim

Merhaba hanimlar iyi geceler edim yeni geldi vifi ile baglanabildim nasil butun grupdaslarim

Şükür seni sormalı canım maşallah beslenmede hareketlerde süper gidiyor

Rabbim kuzucuğuna sizlerle birlikte sağlıklı, huzurlu mutlu yıllar nasip etsin ...Aminnnnnnnn
İyiki doğmuş minik prenses

Canım bir ara ben yapıyordum bir ayran detoksu 3 günlük ama istersen bir gün yapabilirsin sıkıntı olmaz
Sabah 1 haşlanmış yumurta, çok az beyaz peynir, 3-4 zeytin ve bol yeşillik ( ben bazen direk detoksu yapıyordum )

Detoksun hazırlanışı;
4 kaşık haşlanmış nohut
4 kaşık haşlanmış bulgur
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek
2 salatalık rendesi
1/2 litre ayran ( kendin yaparsan daha etkili ama hazırda olur )
Baharat ( tuz hariç ama en güzeli sırf nane ekleyerek )

Hepsini bir güzel karıştırıp 2 - 3 saatte bir acıktıkça ondan 1 kase tüketiyorsun ( emin ol baya tıkıyor )
Ayda 1 kere uygulanabilir ve 3 günden fazla yapılmaması öneriliyor ( ama bunula çok güzel kilo veren arkadaşımda oldu ve kesinlikle almadı hiç geri )

Bak sen sorunca aklıma geldi acaba bendemi yapsam bir ara hatta biz bunu takımca yapıyorduk her perşembe tartı öncesi az daha eksi görebilmek adına ( he ben bozuyordum arada )

Kizlar dun sabah 74.7 demin birkaçsaat once 76.3 hemen hemen birbucuk kilo arti neden acaba cokmu yedimde boyle oldu moralim bozuldu ya

Canım bu ayran detoksunu sende denesene içimi gayet güzel ve tok tutuyor

Tsk ederim canım benim normalde 19 ocak ama hafta içi olduğu için yarın kutluyoruz

Tsk ederim ablacim
Detoks pazartesi beraber mi uygulasak hem motive ederiz birbirimizi
Isteyen katılır bize

Tsk ederim ablacim
Detoks pazartesi beraber mi uygulasak hem motive ederiz birbirimizi
Isteyen katılır bize

Canım pazartesi benim kursum var o yüzden biraz sıkıntı olur bütün günüm dışarda geçeceği için ama istersen Salı birlikte yapabiliriz yada sen başla ben yetişirim :)

Kızlar iyi uykular

Sanada iyi uykular canım
Bende birazdan yatarım eşim hala oyun konsolunda diye rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…