Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagol kaptanim peki bu detoksu birgun de bitirmemiz mi lazim fazlasını tüketmeyiz yani o tarifi birgunde aciktikca icicez mi diyim yiyecez mi artik hangisi olursa @oynakbasi34

Sagol kaptanim peki bu detoksu birgun de bitirmemiz mi lazim fazlasını tüketmeyiz yani o tarifi birgunde aciktikca icicez mi diyim yiyecez mi artik hangisi olursa @oynakbasi34

Acıktıkça yiyebilirsin canım hee bitirmek zorunda da değilsin kalırsa ertesi gün ara öğün olarakda yiyebilirsin ziyan olmasın diye baya oluyor o zaten bakma 4er kaşık olduğuna

dünkü menüm
sabah: yarım simit, şekersiz çay
ara: yaseminli yeşil çay ve 1 portakal
öğle: 1 kase tavuksuyu çorba, yarım porsiyon patates musakka, 1 dilim ekmek, salata
akşam: 1 kase tavuksuyu çorba, 3 yk makarna

1 saat Lesliee , 3lt su

Gunaydinnnnnnn kizlar nabersnz @serenalar iyiki dogmus defnemiz pitir pitir da yurumeye baslams annesine en guzel dogum gunu hediyesini vernis...sende iyiki dogdun canim...kizinla esinle saglikli hayirli sukurlerle dolu yillarin olsun ins hepimizin ins
@Titan_ sen cok guzl gdiyosn canm ne kilo almsi aklna bile getrme benm disli rakibem:)@oynakbasi34 canim bu detoksu bende uyglmya karr verdm 3 gun boynca ins bende varimmm hepsni birklte kayntlm atalm ayrann icine dimi ins 3 gune yeter bu arada benm oncedn kalma herbal... urunlerm var shake tarznda onlaridami kullnsam ne dersnz?

Ayran detoksunu 2 gün diye biliyorum.
Sabah normal kahvaltı ekmeksiz.
Gün boyunca ayran çorbası ...

Yazın iyi gidiyor serin serin :)

Hadi bakalım ise yarar umarım. .

Öncelikle herkese günaydın mutlu pazarlar
Serenalar doğum gunleriniz kutlu olsun kizinla senin
Titan yani geberik gelin miydi ya ben herkesi karıştırdım
Oynakbasim sende neler çekmişsin ya sabah sabah üzüldüm lohusalıkta KV kalmissin oda yetmez gibi doğalgaz parasını iç Edip sizi mecbur bıraktıkları halde evlerinde huzur vermemişler odaya girmek ne ya şaka gibi

Bizim kapıyı çalarlar kahvaltı hazır diye en çok oda eşim delildir zaten ortalığı yıkar biz kalkmayi bilmiyormuyuz uyanınca gelicez diye kimse kapının önünden bile geçemez :)))

Merhaba hanımlar
Dünkü menüm
Sabah tarçınlı sut 2 elma
Ara 1 portakal
Öğlen 3 kase bol naneli limonlu şehirye çorbası
Ara 1 elma 1 portakal
Akşam 1 kase kuru fasulye yemeği
Ara 1 elma
Herhalde suyu sadece ilaç içerken kullandım çok hastayım iylesemedim

Sabah bir haşlanmış yumurta 2 zeytin biraz peynir bir avuc kadar maydanoz marul

Oglen ikindi aksam ayran detoksu (az geldi bana ya hemencecik bitti saat 17.30 bitti malesef)

2.5 litre su

Sabah 400 belden asagi ziplama
Oglen 400 belden aşağı ziplama
Ikindi 200 boydan ziplama
Aksam 400 belden asagi ziplama

Kizlar yarina kadar umarim bayilmam basim agriyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…