Selamün Aleyküm kızlar
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana
Sabah eşim kahvaltıdan sonra laptobu alıp dükkana gidince şu saatte ancak girebildim
Gündüz yine kızlarla evdeydik ve biraz iş yapıp sonrada oturup boş boş vakit geçirdik
Aslında eşimden arabayı almış olsaydık kızlarla biraz gezerdik ( sağ olsun kaç haftadır haftasonu dahil geç saate kadar çalıştığı için hiç gezelim diyemiyoruz bile
Neyse kızlara az sabredin 15 tatilde acısını çıkartırız sizinle dedim
)
Gunaydinnnnnnn kizlar nabersnz
@serenalar iyiki dogmus defnemiz pitir pitir da yurumeye baslams annesine en guzel dogum gunu hediyesini vernis...sende iyiki dogdun canim...kizinla esinle saglikli hayirli sukurlerle dolu yillarin olsun ins hepimizin ins
@Titan_ sen cok guzl gdiyosn canm ne kilo almsi aklna bile getrme benm disli rakibem:)@oynakbasi34 canim bu detoksu bende uyglmya karr verdm 3 gun boynca ins bende varimmm hepsni birklte kayntlm atalm ayrann icine dimi ins 3 gune yeter bu arada benm oncedn kalma herbal... urunlerm var shake tarznda onlaridami kullnsam ne dersnz?
Canım inşallah detoksu sende yapıp faydasını görürsün
Ben salı günü başlıyacağım malum yarın kursum var yanımda götürmem abest olur millete karşı
Öncelikle herkese günaydın mutlu pazarlar
Serenalar doğum gunleriniz kutlu olsun kizinla senin
Titan yani geberik gelin miydi ya ben herkesi karıştırdım
Oynakbasim sende neler çekmişsin ya sabah sabah üzüldüm lohusalıkta KV kalmissin oda yetmez gibi doğalgaz parasını iç Edip sizi mecbur bıraktıkları halde evlerinde huzur vermemişler odaya girmek ne ya şaka gibi
Kız ben hep diyorum hayatımı yazsam kesin Bestseller olur
Hatta bazen eşime bile diyorum Anandan çektiklerimi yazacağım kitabın adıda Kaynanatöre karşı savaşım diye
Yaz yaz valla Anam seni kızlarıyla bir olup yolar diye dalga geçer
Annem hep derdi kızım senin KP sağ olduğu sürece iki yakanız bir araya gelmez diye çünkü rahmetli hiç varmı diye sormazdı hep oğlum bana şukadar lazım derdi eşimde yoksa bile gider borç alır babasına para verirdi sonrada tabi evde biz birbirimize girerdik ve icralık olacakken her defasında Annemler bizi son anda kurtarırdı
Şimdi şükür KVde en son eşi rahatsızlanınca kimden fayda var anladı ve artık bize yük olmuyor ( zaten bir annesinden birde rağmetliden maaş alıyor param yok demesi saçma olurdu zaten ) aksine hakkını yiyemem arada kızlarıma hatta bana bile ufakda olsa harçlık veriyor ( bir yere giderken hep ben arabayla evinden alıyorum oda arada al şunu harçlık yap yada arabana benzin al der )
Bakma oda senelerce hiç rahat bir hayat sürmemiş, hep yokluk içinde yaşamış tabi biz evlenince Annemlerin bize destek olduğunu bildikleri için babası daha rahat davranırdı ama benim babam hala der asla hakkımı rahmetli dünürüme helal etmedim çok çektin onun yüzünden hem maddi hem manevi diye
Bizim kapıyı çalarlar kahvaltı hazır diye en çok oda eşim delildir zaten ortalığı yıkar biz kalkmayi bilmiyormuyuz uyanınca gelicez diye kimse kapının önünden bile geçemez :)))
Nerdeeeee yeni evliyken sabah 7de arardı rahmetli babası hala uyuyormusunuz öğlen oldu hadi kalkın kahvaltı ediceğiz diye yada her haftasonu o nereye isterse sabahın köründe kalkıp gidilirdi ( eşimin şirket arabasıyla yada bana babamım hamileyken aldığı arabayla ) Kendi Ananneme bile onlarla giderdim de teyzem mutfakta söylenirdi yinemi takıldılar peşine diye
Bir kaç sene dayandımda en son isyan ettim eşimede haftasonları sırf babasına yakalanmayalım diye erkenden evden kaçardık hani ararsa aaa sizden ses çıkmayınca biz Banunun Anannesine gitmek için çıktık diye bahane uydururdu
sonraları zaten benim adım çıkınca asi geline eskisi kadar sık plan yapmamaya başlamışlardı
Merhabalar
bu hafta listeye giremedim .
birde üstüne 100 gr kilo almış durumdaydım.
Kuzu merak ettik seni yaa
Buraya bildirim yapmadığın için mecbur bildirimsiz seni listeye yazdım ama 100 grın lafı olmaz eminim cumaya eksi bile çıkarsın
aman diyeyim cumaya sakın unutma erken bildirim yapmayı
Suan acliktan başım agriyo yarin yapmayi düşünmüyorum birgun yaomak fayda saglar mi acaba kizlar
Canım belki kendini kastığın içindir
birde baya spor yapmışsın
Detoks yapılırken genelde spor önerilmiyor iyice halsiz düşmemek için
Bir günde olsa faydasını görürsün bence
eğer devam etmezsende sonraki günler dikkatli beslenmen lazımki gidenler geri gelmesin
Sabah bir haşlanmış yumurta 2 zeytin biraz peynir bir avuc kadar maydanoz marul
Oglen ikindi aksam ayran detoksu (az geldi bana ya hemencecik bitti saat 17.30 bitti malesef)
2.5 litre su
Sabah 400 belden asagi ziplama
Oglen 400 belden aşağı ziplama
Ikindi 200 boydan ziplama
Aksam 400 belden asagi ziplama
Kizlar yarina kadar umarim bayilmam
basim agriyo ya
Oyyy maşallah kuzu cidden baya hareket etmişsin
Keşke detoksdan hemen az daha yapsaydın
yatmadan 2 saat öncesine kadar tüketmek serbestti
hadi madem bitti bari ayran içseydin yada yoğurt yeseydinde başın ağrımasaydı