Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ilk haftalarda iki kilo vermiştim canim sanirim kilo azaldikca vermede zorlasiyo valla cuma tartisina gore dun sabah + 400 vardi anlamadim ben niye boyle oluyo
LargeGemini sen boyle bir hafta da iki kilo bile verirsin iyi dayanıyorsn bi de egzersizle yani merak ediyorum cuma farkını:)

Canim ben ilk defa yaptim bu detoksu onla alakali olmaz çünkü sabah fazla cikmistim dun aksam kaptan verdi tarifi yaptım bu arada ben hergün bir finca yesilcay iciyom gayette guzel tadi hatta bir fincan rezene de iciyorum niye tadi kotu geldiki
Bu ayran detoksu nasıl oluyor işe yarıyor mu uzun süredir kullaniyormusunuz LargeGemini ISILDURU

Selamün Aleyküm kızlar

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana
Sabah eşim kahvaltıdan sonra laptobu alıp dükkana gidince şu saatte ancak girebildim
Gündüz yine kızlarla evdeydik ve biraz iş yapıp sonrada oturup boş boş vakit geçirdik
Aslında eşimden arabayı almış olsaydık kızlarla biraz gezerdik ( sağ olsun kaç haftadır haftasonu dahil geç saate kadar çalıştığı için hiç gezelim diyemiyoruz bile Neyse kızlara az sabredin 15 tatilde acısını çıkartırız sizinle dedim )

Canım inşallah detoksu sende yapıp faydasını görürsün Ben salı günü başlıyacağım malum yarın kursum var yanımda götürmem abest olur millete karşı

Kız ben hep diyorum hayatımı yazsam kesin Bestseller olur
Hatta bazen eşime bile diyorum Anandan çektiklerimi yazacağım kitabın adıda Kaynanatöre karşı savaşım diye Yaz yaz valla Anam seni kızlarıyla bir olup yolar diye dalga geçer
Annem hep derdi kızım senin KP sağ olduğu sürece iki yakanız bir araya gelmez diye çünkü rahmetli hiç varmı diye sormazdı hep oğlum bana şukadar lazım derdi eşimde yoksa bile gider borç alır babasına para verirdi sonrada tabi evde biz birbirimize girerdik ve icralık olacakken her defasında Annemler bizi son anda kurtarırdı
Şimdi şükür KVde en son eşi rahatsızlanınca kimden fayda var anladı ve artık bize yük olmuyor ( zaten bir annesinden birde rağmetliden maaş alıyor param yok demesi saçma olurdu zaten ) aksine hakkını yiyemem arada kızlarıma hatta bana bile ufakda olsa harçlık veriyor ( bir yere giderken hep ben arabayla evinden alıyorum oda arada al şunu harçlık yap yada arabana benzin al der )
Bakma oda senelerce hiç rahat bir hayat sürmemiş, hep yokluk içinde yaşamış tabi biz evlenince Annemlerin bize destek olduğunu bildikleri için babası daha rahat davranırdı ama benim babam hala der asla hakkımı rahmetli dünürüme helal etmedim çok çektin onun yüzünden hem maddi hem manevi diye

Bizim kapıyı çalarlar kahvaltı hazır diye en çok oda eşim delildir zaten ortalığı yıkar biz kalkmayi bilmiyormuyuz uyanınca gelicez diye kimse kapının önünden bile geçemez :)))

Nerdeeeee yeni evliyken sabah 7de arardı rahmetli babası hala uyuyormusunuz öğlen oldu hadi kalkın kahvaltı ediceğiz diye yada her haftasonu o nereye isterse sabahın köründe kalkıp gidilirdi ( eşimin şirket arabasıyla yada bana babamım hamileyken aldığı arabayla ) Kendi Ananneme bile onlarla giderdim de teyzem mutfakta söylenirdi yinemi takıldılar peşine diye
Bir kaç sene dayandımda en son isyan ettim eşimede haftasonları sırf babasına yakalanmayalım diye erkenden evden kaçardık hani ararsa aaa sizden ses çıkmayınca biz Banunun Anannesine gitmek için çıktık diye bahane uydururdu sonraları zaten benim adım çıkınca asi geline eskisi kadar sık plan yapmamaya başlamışlardı

Merhabalar
bu hafta listeye giremedim .
birde üstüne 100 gr kilo almış durumdaydım.

Kuzu merak ettik seni yaa
Buraya bildirim yapmadığın için mecbur bildirimsiz seni listeye yazdım ama 100 grın lafı olmaz eminim cumaya eksi bile çıkarsın aman diyeyim cumaya sakın unutma erken bildirim yapmayı

Suan acliktan başım agriyo yarin yapmayi düşünmüyorum birgun yaomak fayda saglar mi acaba kizlar

Canım belki kendini kastığın içindir birde baya spor yapmışsın
Detoks yapılırken genelde spor önerilmiyor iyice halsiz düşmemek için
Bir günde olsa faydasını görürsün bence eğer devam etmezsende sonraki günler dikkatli beslenmen lazımki gidenler geri gelmesin

Oyyy maşallah kuzu cidden baya hareket etmişsin Keşke detoksdan hemen az daha yapsaydın yatmadan 2 saat öncesine kadar tüketmek serbestti hadi madem bitti bari ayran içseydin yada yoğurt yeseydinde başın ağrımasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…