Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banucum sende az cekmemisin neyseki ailen yaninda sana destekmis sanslisin bu konuda

Haklisin ya butun gun yogurt ye gormek istemez insan
Bende şu hurma diyetini duydum alip bir denesemmi diyorum yapan varmi kizlar deneyimi olan ?
Gunde 21 hurma
3 ogun her ogunde 7 tane
Ve 1 kase yogurtla birlikte yapiliyormus
Veren haftada 5 kilo vermis
Biraz arastirdim 1 gun denesem diyorum faydami zararmi olur bilemedim

Kiraz sapimi icsem acep faidesi olumu :))

Olmaz olurmu canım tabiki faydası olur

Banucum sende az cekmemisin neyseki ailen yaninda sana destekmis sanslisin bu konuda

Eşim benim ailemi kendi ailesinden çok sever
Senelerdir hep der Babanların yaptığını benim ailem bana yapmadı haklarını asla ödeyemem diye
Bir gün olsun eşimede sen niye böyle yapıyorsun kızımızıda üzdün demediler aksine hep bana söyleniyorlardı neden böyle durumlar oluyor diye sanki ben istemişim durumları gibi hatta bazen isyan ederdim aileme madem öyle bir kerede eşimi arayıp oğlum kendine gel desenize bana hep saydırıyorsunuz ona söyleyeceklerinizi diye ama Annem hep derdi olmaz kızım siz yarın öbür gün barışırsınız senin gönlünü alır ama ben laf söylersem yüz yüze bakacak halimiz olmaz diye
Şimdi hep diyorum iyiki tek laf etmemişler ( gerçi ben sonradan hep eşime diyordum bak Annem böyle dedi falan diye ama direk ona söylenmediği için hep valla haklılar nasıl haklarını öderim bilmem diyip dururdu )

Birde oturduğumuz evi bile benim ailem almıştı biz nişanlıyken bari kira derdimiz olmasın diye ( hesapta kp annesinin yeri mütahite verilince ordan gelecek daireyi eşime verecekti hep der eşim babama kalsaydık yanmıştık diye )
Allah bin kere razı olsun hala bile hep bizleri düşünerek az daha kenara koyalımda ileride çocuklara daha çok kalsın diyip dururlar hatta eşim der Anneciğim artık kendinizi düşünün şimdiye kadar yapılanlar yeterde artar diye ama torunlarına kadar kadıncağız düşünüyor

Benim bir arkadaşım fazla kaçırınca ertesi gün hurma diyeti yapıyordu
Bunuda denedim ama benim şeker sorunum olduğu için benim içimi baymıştı hatta ben yoğurt yerine ayranla birlikte tükkettim ama 1 günde bile baya ödem atmıştım Tabi bu tip şoklarda kesinlikle sonradan fazla kaçırmamak gerekiyor yoksa giden geri geliyor anında en azında bir kaç hafta dikkat etmek lazımki giden geri gelmesin

Ailene de helal olsun esine de cok sevdim iki tarafida allah hicbirinin eksikligini yasatmasin abla

Bende cok saglikli bulmuyorum bu sok diyetleri canm hic yapmadim bir denesem diyorum bakalim belki 1 gun

Ailene de helal olsun esine de cok sevdim iki tarafida allah hicbirinin eksikligini yasatmasin abla

Aminnnn canım cümlemizin
Hep diyorum kadın olsun erkek olsun ufakken yokkuda öğrenmeli biz Almanya gibi yerde doğduk büyüdük bazen bir şey istediğimizde Annem param yok derdi bizde bilirdik para var hatta hep kızardım içten içe Anneme mezaramı götürecek var ama bak yok diyor diye tabi o zamanlar 10 yaşında falandık ve sıkıyorsa dışından söyle

Hatta evlendikten sonra Anneme itiraf ettim bu düşüncemi nasıl gülüyor vaayyyy sen neler düşünüyormuşsun hakkımda diye Şimdi hep diyorum Allah bin kere razı olsun eğer vaktiyle bize yokku öğretmemiş olsaydı kesinlikle en geç 2 ay sonra ben boşacanacağım diye tuttururdum

Şimdi bende hep kızlarıma öğretmeye çalışıyorum bazen bir şey istediklerinde biraz sabır etmeniz lazım bak babanız çok çalışıyor ama her zaman istediğimizi alamıyoruz maalesef diyorum Hatta benim büyük kızımda aynı ben kirli çıkı hep zulası vardır kitap mı lazım önce babasına sorar eğer kızım ay başını bekle derse Anne bende var kendi paramla alayımmı der bazende ben zuladan kızıma koltuk çıkarım ama eşimede Annem verdi parasını derim ki bana '' Anneme '' geri ödemem için parayı versin diye

Ufaklık bile bozukluklar eline geçince babacığım bu benim olsunmu para biriktireceğim der
Hatta geçen kurban bayramında önümüzdeki kurbanımız garanti olsun diye ahşaptan kumbara yaptı eşim ve ara ara çıkarıp oraya para atıyoruz ki en azından yarısından çoğu birikmiş olsun da kurbanda sıkışmayalım diye

Bugun yediklerim...
10 gibi kahvalti
Peynir
Zeytin
2 d .ekmek
2 catal p.kizartmasi

Ara..
1 mandalina
1 kase asure

Aksam...
Domates corbasi (ev yapimi )
Etli patates yemegi
Salata
1 d.ekmek

2.5 lt su
20 dak evde spor

Allah razi olsun dusunceli bir ailen var canim...ne mutlu sana
Kumbara fikride guzelmis gercekten kurban zamani cok skinti oluyor bende arada elime gectikce koyarim kenara hazir geliyor ...
Benim annemde oyleydi vardi rahattik ama hep yok derdi kendimizi hep fakir sanardik meger ev sahibi olalim diye skiyormus annecim yillar sonra anladim bunu
Bosuna demiyorlar yuvayi disi kus yapar

Aynen öyle eşim bile hep der sen istediğin için yuvamız huzurlu ve mutlu diye Bazen kendimi iyi hissetmiyorum dediğimde hemen kızlarada der bugün Annenizin yükünü biraz azaltın yardımcı olun ki Anneniz iyi olsun O iyi olursa hepimiz iyi oluruz diye Bende dalga geçerim üzerime gelmeyin valla bunalıma girerim hee diye

RAbbim Anne Babalarımızı başımızdan eksik etmesin, bizlerede onlar kadar olamasakta onların izinde gitmeyi nasip etsin...Aminnnnnnnnnnnn

Neyse kızlar ben yatıyorum sabah erken kalkıcağım malum kurs var gideyimde az daha işimi gösterdikçe hocayı uyuz edeyim kadının istediği renglerde yapmıyorum diye fit oluyor ama çaktırmıyor

Kızlar çok özür dileyerek aranıza daha tam katılamadan ayrılıyorum. Nedeni okulla alakalı problemler yaşıyorum ve istifa etmeyi bile düşünüyorum. Onlarla kafam meşgul iken buralara giremiyorum. İşlerimi halledince inşallah geri döneceğim.

Selamün Aleküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum

Şükür erkenden uyandım
Bugün malum kursum var o yüzden ancak akşam gelebilirim Artık bugünüde atlatayımda yarın itibaren bende ayran detoksunu yaparım inşallah
Dünden beri yine kabızlık sıkıntım var bari o bahaneyle oda gider inşallah.

Birde kızlar ya benim uzun zamandır söylemesi ayıptır göğüslerim felaket ağrıyor ( ben baştan reglden sanıyordum ama oda biteli 1 haftadan fazla oldu ) onla ilgili hangi doktora gitmem lazım bir fikri olan varmı

Canım Allah yardımcın olsun İnşallah sıkıntıları bir an önce giderebilirsin
Fırsatın oldukça arada sohbete gel en azından dediğin gibi daha sonra listeye girebilmek için dönersin nasılsa kkya

Selam kızlar ancak gelebildim
Yine hafta sonu masaisi kvler başka bı eve taşınacaklar daha küçük bi eve
Kp cok telaşlı bi insandır 2haftadan fazla var gıtmelerıne ama illede dolaplardakı fıncanları falan ındırın hıc hazırlanmıyosunuz nasıl taşınacagız bız dıye tutturdu.
Onlarla uraltım tun cumartesı gunu. Bide et için koyun kestıler, tüm pazar günüm etiydi yagıydı onunla ugraştım . Kv delerın orda kasaplar cekmıyolar kıymayı et kontrol edilmiyor diye
Tabi kıymasınıda ben cektım. Bide onun temizligi var tabi üstünde.
Aradda okudum yazdıklarınızı ama bişey yazamadım kusura bakmayın

Bugun orucuma başladım şükür evde ekmwk toktu 4tane kahvaltılık piskevit yedim
1,5lıtre su içti 1bardak ta maden suyu ,cünkü maden suyu vücütta kalıyomuş diger su gibi degilmiş oyüzden içtim ,gün boyu cok susuzlugum olmasın dıye ama bugunlerde galiba vücudum su içmeye aliştı sürekli susuyorum
Akşamda eşim gelmeden çorbamı içerim yemek için onu beklerım zaten beklerken doygunluk gelır cok yemem diye duşünüyorum ( inşallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…