- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Afiyet olsun canim,ben de bir ada cayi icerim birazdanyeşil çay içiyorum kızlarhatırlatayım dedim sizde için
çok geçmiş olsun,inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur,rabbim yardımcınız olsunSaglikli hayirli musmutlu keyifli bir hafta diliy bu hafta esim ameliyat oluyor ayak tendomunda sorun var yazin cok kotu kas dusmstu ama anlyamams o anin sicakligiyla ustne iki kez tek basina araba kullandu uzun yolculuklar oldu ikiside snra maclara gitti felan derkn kendni baya zorlams farkna varmdan ve ayagi odem toplms yaklsk 1, 5. Aydr alcidaydi raporluydu tam kaynamams bu hafta amelyt oluyrm ben diyetme yine devam ediyrm ins ama amelyt gunu ve snrasndaki gun biraZ az ugrayablrm habernz ola bugun amelyt gunu belli olck buyuk bi amelyt degil ama yinede bicakalti...dua edermisiniz?Rabbim beterinden korusun.daima sukur bugunumuze.
Gecmis olsun canim.Allahtan acil sifalar dilerim.Saglikli hayirli musmutlu keyifli bir hafta diliy bu hafta esim ameliyat oluyor ayak tendomunda sorun var yazin cok kotu kas dusmstu ama anlyamams o anin sicakligiyla ustne iki kez tek basina araba kullandu uzun yolculuklar oldu ikiside snra maclara gitti felan derkn kendni baya zorlams farkna varmdan ve ayagi odem toplms yaklsk 1, 5. Aydr alcidaydi raporluydu tam kaynamams bu hafta amelyt oluyrm ben diyetme yine devam ediyrm ins ama amelyt gunu ve snrasndaki gun biraZ az ugrayablrm habernz ola bugun amelyt gunu belli olck buyuk bi amelyt degil ama yinede bicakalti...dua edermisiniz?Rabbim beterinden korusun.daima sukur bugunumuze.
Gecmis olsun,aynendun ben de tatli krizine yenik dustum.artik bugun dikkat ederek toparlayacagimHerkese mutlu huzurlu keyifli sağlıklı bir hafta diliyorum
hafta sonu topiğe giremedim,grip+misafir+telefonum bozuldu(ev de 2 pc olmasına rağmen bana haftasonu pek bilgisayar düşmüyor,telefonum bir yapılsaydı)
hafta sonu pek diyet spor da yapamadım hatta dün şekerli şeylerin dibine vurdum diyebilirim(reglim başlıyacak ondan galiba)
bugün dikkat edicem artık inşallah ama spor yapacak halim yok gribim çünkü
sağol canım,ben de artık dikkat etmeye çalışıcamGecmis olsun,aynendun ben de tatli krizine yenik dustum.artik bugun dikkat ederek toparlayacagim
eminmisin vücutta kaldığına maden suyunun,ama ben çok sık tüketiyorumSelam kızlar ancak gelebildim
Yine hafta sonu masaisi kvler başka bı eve taşınacaklar daha küçük bi eve
Kp cok telaşlı bi insandır 2haftadan fazla var gıtmelerıne ama illede dolaplardakı fıncanları falan ındırın hıc hazırlanmıyosunuz nasıl taşınacagız bız dıye tutturdu.
Onlarla uraltım tun cumartesı gunu. Bide et için koyun kestıler,tüm pazar günüm etiydi yagıydı onunla ugraştım . Kv delerın orda kasaplar cekmıyolar kıymayı et kontrol edilmiyor diye
Tabi kıymasınıda ben cektım. Bide onun temizligi var tabi üstünde.
Aradda okudum yazdıklarınızı ama bişey yazamadım kusura bakmayın
Bugun orucuma başladım şükür evde ekmwk toktu 4tane kahvaltılık piskevit yedim
1,5lıtre su içti 1bardak ta maden suyu ,cünkü maden suyu vücütta kalıyomuş diger su gibi degilmiş oyüzden içtim ,gün boyu cok susuzlugum olmasın dıye ama bugunlerde galiba vücudum su içmeye aliştı sürekli susuyorum
Akşamda eşim gelmeden çorbamı içerim yemek için onu beklerım zaten beklerken doygunluk gelır cok yemem diye duşünüyorum ( inşallah )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?