Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Saglikli hayirli musmutlu keyifli bir hafta diliy bu hafta esim ameliyat oluyor ayak tendomunda sorun var yazin cok kotu kas dusmstu ama anlyamams o anin sicakligiyla ustne iki kez tek basina araba kullandu uzun yolculuklar oldu ikiside snra maclara gitti felan derkn kendni baya zorlams farkna varmdan ve ayagi odem toplms yaklsk 1, 5. Aydr alcidaydi raporluydu tam kaynamams bu hafta amelyt oluyrm ben diyetme yine devam ediyrm ins ama amelyt gunu ve snrasndaki gun biraZ az ugrayablrm habernz ola bugun amelyt gunu belli olck buyuk bi amelyt degil ama yinede bicakalti...dua edermisiniz?Rabbim beterinden korusun.daima sukur bugunumuze.

Hafta sonu yogunluktan giremedim,mahcubum kusura bakmayinarada girip yazilanlari okudum,yazamadim ama icimden duygularimi hep paylastimyapi geregi hassas oldugumdan gerek es aile ilskilernde gere sosyal yasantimda kirildigim,kizdigim olaylar olur,cok disa vuramasam da artik tepkimi gostermeye calisiyorum.
İnsanlar iltifat ve de tebrik etmeyi unuttular resmen .bunu afedersiniz yalakalik yada asagilik kompleksi olarak goruyorlar zannimca.birini motive etmek,mutlu etmek,umutlandirmak ve bunlari yaparkende mutlu vehuzurlu olmak varken

çok geçmiş olsun,inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur,rabbim yardımcınız olsun

Herkese mutlu huzurlu keyifli sağlıklı bir hafta diliyorum
hafta sonu topiğe giremedim,grip+misafir+telefonum bozuldu(ev de 2 pc olmasına rağmen bana haftasonu pek bilgisayar düşmüyor,telefonum bir yapılsaydı)
hafta sonu pek diyet spor da yapamadım hatta dün şekerli şeylerin dibine vurdum diyebilirim(reglim başlıyacak ondan galiba)
bugün dikkat edicem artık inşallah ama spor yapacak halim yok gribim çünkü

Gecmis olsun canim.Allahtan acil sifalar dilerim.

Gecmis olsun,aynendun ben de tatli krizine yenik dustum.artik bugun dikkat ederek toparlayacagim

eminmisin vücutta kaldığına maden suyunun,ama ben çok sık tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…