Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

E elifdnzzz
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Kızlar dün doğum gününe gelen teyzemler kızları kilo vermissin nasıl verdin belki daha veremezsin deyip durdular

Bende yok bugün biraz yedim ama ben bu hafta aç gezerim detoks yaparım dedim öyle baka kaldılar

Zayiflamak istiyorum yaza 6 lı rakamları görmek istiyorum

Aksam sporumu yazarım Ayy iki gün yazmadım özledim burayı sizleri

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar diliyorum

Bugün kurs baya güzel geçti Baya iş yaptım hatta yeni bir el işine hazırlık bile yaptım
Bizim kurs 15 tatile girdi artık boş kaldıkça o işlerimi yaparım

Öğlende esnaf lokantasında yedik yemeğimizi ve ben kendimle gurur duruyorum 1 kase çorba ve 1 tabak salata yedim hem doydum hem de o kadar yemek varken başka şeyleri canım çekmedi bile

Canım dualarımız sizlerle Rabbim inşallah hayırlısıyla eşinin ameliyatıda hiç bir sıkıntı yaşanmadan atlatır ve çabucak eski sağlığına kavuşur Aminnnnnn

Esimin ailesiyle de saygi ve mesafe cercevesinde gorusuyorum.fazla sevgi ve yakinlik bunyelere agir geliyor malesef.

Maalesef biz uzun yıllar sonrası ancak ortayı bulabildik daha doğrusu ben sınırlarımı daha net çizmeyi öğrendim saygı çerçevesinde Mesafe cidden iyidir fazla muhabbet tez ayrılık getirir dememişler boşuna

oynakbasi34 Banu abla malzemeleri aldım yarın yapıyoruz dimi detoks hem birbirimizi motive ederiz hem takım Arkadaslarimizda motive olur

Bende birazdan nohudu islıyacağım bulgur ve yeşil mercimek nasılsa çabuk pişiyor sabah kahvaltımı yaparken ayranımıda yaparım bakliyatlarıda haşlarım
İnşallahhhhh çok çok güzel farklar görürüz en azından ben şu hamile göbişimden kurtulurum ( kabızlıktan dolayı )

Canım malzemeler neler yarın tutmam belkı oruc erkenden camiye gidecegim öglen sonuda fransızca kursu var ona gıtmeyı düşünüyorum dayanamam belki diye
Çatşamba devam ederım artık
oynakbasi34 Banu abla malzemeleri aldım yarın yapıyoruz dimi detoks hem birbirimizi motive ederiz hem takım Arkadaslarimizda motive olur

Canım malzemeler neler yarın tutmam belkı oruc erkenden camiye gidecegim öglen sonuda fransızca kursu var ona gıtmeyı düşünüyorum dayanamam belki diye
Çatşamba devam ederım artık

Canım 4er kaşık haşlanmış nohut, yeşil mercimek ve bulgur 1/2 Litre ayran diyor ama biraz daha sulu olsun dersen 1 litrede olur içine birde 2 salatalık rendeliyorsun birazda nane
Okadar

Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 3 - 4 zeytin, 1 parça beyaz peynir ve bolca yeşillik yiyorsun sonrada acıktıkça ayran detoksundan tüketiyorsun gün içinde de bol bol su içiyorsun

Anladım kaptancım yarın bende yapım hemen barı

Kızlar nerelerdesiniz Kuzuyla derslerimiz bitti birazda okuma çalışıyoruz bir yandan sizler gelene kadar
Az kaldı tatile dinlenirsiniz artık.
1.sınıf hep ilgili olmak gerek hep dikkatli olmak gerek..
Sömestr da bol bol alıştırma kitabı okuyun
Aldırdımı ogretmen.?

Yediklerim..

Sabah,
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
2 lokma bal

Öğle
1 porsiyon etli nohut
4 kaşık pilav
Yoğurt

Aksam
Etli nohut
3 kaşık pilav
Salata

Dün etli nohut pişirdim bugün de yeriz diye fazla yaptım. Isyerinde de nohut vardı :)
2 gündür nohut yiyorum ööö geldi :)

Az kaldı tatile dinlenirsiniz artık.
1.sınıf hep ilgili olmak gerek hep dikkatli olmak gerek..
Sömestr da bol bol alıştırma kitabı okuyun
Aldırdımı ogretmen.?

Henüz öğretmenden ses çıkmadı ama veliler geçen whatsup grubunda soruyorlardı öğretemen tavisiye etmeyecekmi bir takviye kitap tatilde okutabileceğimiz diye
Aslında bizimkine ablası bir set almıştı hatta bende el yazısıyla olan bir hikaye kitabı daha alır okuturum hocadan ses çıkmazsa
Bol bol okuması lazımki benimsesin iyice harfleri okumayı söktü ama bazen yanlış mı diye tereddütte kaldığından okuduğunu sesli söylemeye çekiniyor 15 gün içinde hergün 1 saat kitap okursa eminim çok daha güzel olur ikinci dönem

Gerçi eokuldan baktım hepsi Çok iyi
Hatta yarı döneme bir şey yok sene sonu karnesinde alacağım demiştim ama çok heves ettiği için ufakda olsa bir şey alırım dedim havalara uçtu sevinçten

Babası da almış oğlana şimdiden. Ben de yaz tatili demiştim ama dinleyen kim.

Dün tansiyonum yükseldi çok fenaydım. .
Normalde hep düşüktür 15 olunca fena oldum. . Bir ara bayagi korktum çaktırmamaya çalışıyorum ama yok yani elim de değil.
Limonlu şu içtim duş aldım uzandım falan çok sonra 12-13 oldu.. Bugün de etkisi var hala.. sersem gibiyim..
Çok kızıyorum kendime nasıl böyle zarar vermiştim kendime diye.. çok sıkıldım artık bu ağırlıktan. . Debelenip duruyorum yok elde birsey..
Bugünler de umudumu yitirmiş gibiyim...
H.sonu yeğenimin doğum günü partisi nde tüp mide ameliyatı olan bir hanimla tanıştım öylesine memnun ki halinden..
Boyu 1.55 falan. 100 küsürmuş. . Şu an 36 beden.. 3 sene olmuş ve hiç pişman olmadım hayatım da aldığım en doğru karar dedi. ..

Selam canlar
Bugun yediklerim ...
Sabah
Penir
Zeytin
1 kasik bal kaymak
2 dl ekmek

Oglen
1 kir pidesi
1 ayran

Aksam
domates corbasi
Salata

2 mandalin

2.5 lt su
5 km yuruyus
Hergun boyle yuruseydim simdi fidandim

Babası da almış oğlana şimdiden. Ben de yaz tatili demiştim ama dinleyen kim.

Büyük her fırsatta kitap aldığı için hiç ses etmiyor ona en güzel hediye

Canım bende defalarca biliyorsun düşündüm tüp mide ameliyatını ama işte her zamanda sıkıntısız geçmiyor bu tip ameliyatlar
Hatta ben o ameliyat için gidip doktorlar görüştüğümde bana resmen dedi bakma çok çok kilolar verelenler var ama bir okadarda veremeyenler oluyor çünkü ameliyat kurtuluş değil, çok zor bir süreç, ilk 1 ay sadece sıvı tüketiliyor üstelik spor ve diyet yapılırsa ancak bu süreç düzgün ilerliyor demişti ömür boyu asitli sodada dahil bir şey içemezsin, yemek yerken kahvaltıda dahil yanında sıvı tüketmek yasak, dikkat edilmediği an %70i geri alınabiliyor maazallah

Biliyorsun bizim haticede ( yst38 ) tüp mide ameliyatı olmuştu o çok güzel kilo verdi ama benim bildiğim 3 kişide ameliyat olduğu halde ya kilo veremedi verenlerden bir taneside çoğunu geri aldı beslenme düzeninden vazgeçemediği için
İnan benim bile ara ara aklıma düşünyor ama sonra onlar aklıma gelince açıkçası yemiyor
En son eşimle yine bunun muhabbeti olduğunda eşim evet tıp her gün gelişiyor ama bir kaç sene daha bekle belki başka bir çare bulunur yada bu ameliyat gelişir daha tehlikesiz olan bir yöntemi çıkar diyor

Aslında bende çok fazla bıktım şu kilolardan hatta şu anda Annemin yine fenalık geçirmeyeceğini bilsem belki biraz daha rahat yaklaşırım ameliyat olayına ama bir yanımda felaket korkuyor Ya kilo derdi insanın kafasını bile bulandırıyor bak bir yandan sana eksilerini sayarken bir yandanda hala acabamı diye ben bile tereddütte kalıyorum iyice dengesiz oldum valla
Bİrde eskiden devlet karşılardı bu ameliyatın masraflarını ama artık bildiğim kadarıyla karşılamıyor ve devlet hastanesinde bile 3 500 tl falan gibi rakamlar dönüyor özelleri söylemiyorum bile ( bizim mahallede 20 000 veren olmuş özelde yaptırdığı için )

Kızlar on gün gecikmeli regl oldum biraz ağrım var spor kaldı
Gerci gündüz dışarı cikmistim yarim saat yürüdüm

Yarın ki detoks malzemelerini hazırladım

Helal kız sana regl olmana rağmen sporunu aksatmıyorsun

Yediklerim bu gün
Sabah peynirli yumurta zeytin
Ekmek iki dilim

Ara elma

Öğlen üç köfte ayran dört sarma

Ara yarım portakal üç ceviz

Aksam lahana kavurması yayla çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…