rakibem ben de yapmak istiyorum fakat kımıldayacak halim yok kendimi iyi hissedersem inşallah yapıcam,senin kilo kaçdı bu aradaeve gidince 1 saat leslie yapıcam vuhuuuuhadi kızlar hareket birazz
sonra daaa örgü zamanııııı
benim en son bildirim 68.3 normalde 67de seyrediyordum karbon diyeti yaptım vereceğime aldım yanii öyle, senin kaç canımrakibem ben de yapmak istiyorum fakat kımıldayacak halim yok kendimi iyi hissedersem inşallah yapıcam,senin kilo kaçdı bu arada
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinSaglikli hayirli musmutlu keyifli bir hafta diliy bu hafta esim ameliyat oluyor ayak tendomunda sorun var yazin cok kotu kas dusmstu ama anlyamams o anin sicakligiyla ustne iki kez tek basina araba kullandu uzun yolculuklar oldu ikiside snra maclara gitti felan derkn kendni baya zorlams farkna varmdan ve ayagi odem toplms yaklsk 1, 5. Aydr alcidaydi raporluydu tam kaynamams bu hafta amelyt oluyrm ben diyetme yine devam ediyrm ins ama amelyt gunu ve snrasndaki gun biraZ az ugrayablrm habernz ola bugun amelyt gunu belli olck buyuk bi amelyt degil ama yinede bicakalti...dua edermisiniz?Rabbim beterinden korusun.daima sukur bugunumuze.
Saglikli hayirli musmutlu keyifli bir hafta diliy bu hafta esim ameliyat oluyor ayak tendomunda sorun var yazin cok kotu kas dusmstu ama anlyamams o anin sicakligiyla ustne iki kez tek basina araba kullandu uzun yolculuklar oldu ikiside snra maclara gitti felan derkn kendni baya zorlams farkna varmdan ve ayagi odem toplms yaklsk 1, 5. Aydr alcidaydi raporluydu tam kaynamams bu hafta amelyt oluyrm ben diyetme yine devam ediyrm ins ama amelyt gunu ve snrasndaki gun biraZ az ugrayablrm habernz ola bugun amelyt gunu belli olck buyuk bi amelyt degil ama yinede bicakalti...dua edermisiniz?Rabbim beterinden korusun.daima sukur bugunumuze.
Hafta sonu yogunluktan giremedim,mahcubum kusura bakmayinarada girip yazilanlari okudum,yazamadim ama icimden duygularimi hep paylastim yapi geregi hassas oldugumdan gerek es aile ilskilernde gere sosyal yasantimda kirildigim,kizdigim olaylar olur,cok disa vuramasam da artik tepkimi gostermeye calisiyorum.
İnsanlar iltifat ve de tebrik etmeyi unuttular resmen .bunu afedersiniz yalakalik yada asagilik kompleksi olarak goruyorlar zannimca.birini motive etmek,mutlu etmek,umutlandirmak ve bunlari yaparkende mutlu vehuzurlu olmak varken
Esimin ailesiyle de saygi ve mesafe cercevesinde gorusuyorum.fazla sevgi ve yakinlik bunyelere agir geliyor malesef.
oynakbasi34 Banu abla malzemeleri aldım yarın yapıyoruz dimi detoks hem birbirimizi motive ederiz hem takım Arkadaslarimizda motive olur
oynakbasi34 Banu abla malzemeleri aldım yarın yapıyoruz dimi detoks hem birbirimizi motive ederiz hem takım Arkadaslarimizda motive olur
Canım malzemeler neler yarın tutmam belkı oruc erkenden camiye gidecegim öglen sonuda fransızca kursu var ona gıtmeyı düşünüyorum dayanamam belki diye
Çatşamba devam ederım artık
Anladım kaptancım yarın bende yapım hemen barıCanım 4er kaşık haşlanmış nohut, yeşil mercimek ve bulgur1/2 Litre ayran diyor ama biraz daha sulu olsun dersen 1 litrede olur içine birde 2 salatalık rendeliyorsun birazda nane
Okadar
Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 3 - 4 zeytin, 1 parça beyaz peynir ve bolca yeşillik yiyorsun sonrada acıktıkça ayran detoksundan tüketiyorsungün içinde de bol bol su içiyorsun
Az kaldı tatile dinlenirsiniz artık.Kızlar nerelerdesinizKuzuyla derslerimiz bitti birazda okuma çalışıyoruz bir yandan sizler gelene kadar
Az kaldı tatile dinlenirsiniz artık.
1.sınıf hep ilgili olmak gerek hep dikkatli olmak gerek..
Sömestr da bol bol alıştırma kitabı okuyun
Aldırdımı ogretmen.?
Henüz öğretmenden ses çıkmadı ama veliler geçen whatsup grubunda soruyorlardı öğretemen tavisiye etmeyecekmi bir takviye kitap tatilde okutabileceğimiz diye
Aslında bizimkine ablası bir set almıştı hatta bende el yazısıyla olan bir hikaye kitabı daha alır okuturum hocadan ses çıkmazsa
Bol bol okuması lazımki benimsesin iyice harfleriokumayı söktü ama bazen yanlış mı diye tereddütte kaldığından okuduğunu sesli söylemeye çekiniyor 15 gün içinde hergün 1 saat kitap okursa eminim çok daha güzel olur ikinci dönem
Gerçi eokuldan baktım hepsi Çok iyi
Hatta yarı döneme bir şey yok sene sonu karnesinde alacağım demiştim ama çok heves ettiği için ufakda olsa bir şey alırım dedim havalara uçtu sevinçten
Babası da almış oğlana şimdiden. Ben de yaz tatili demiştim ama dinleyen kim.
Dün tansiyonum yükseldi çok fenaydım. .
Normalde hep düşüktür 15 olunca fena oldum. . Bir ara bayagi korktum çaktırmamaya çalışıyorum ama yok yani elim de değil.
Limonlu şu içtim duş aldım uzandım falan çok sonra 12-13 oldu.. Bugün de etkisi var hala.. sersem gibiyim..
Çok kızıyorum kendime nasıl böyle zarar vermiştim kendime diye.. çok sıkıldım artık bu ağırlıktan. . Debelenip duruyorum yok elde birsey..
Bugünler de umudumu yitirmiş gibiyim...
H.sonu yeğenimin doğum günü partisi nde tüp mide ameliyatı olan bir hanimla tanıştım öylesine memnun ki halinden..
Boyu 1.55 falan. 100 küsürmuş. . Şu an 36 beden.. 3 sene olmuş ve hiç pişman olmadım hayatım da aldığım en doğru karar dedi. ..
Kızlar on gün gecikmeli regl oldum biraz ağrım var spor kaldı
Gerci gündüz dışarı cikmistim yarim saat yürüdüm
Yarın ki detoks malzemelerini hazırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?