Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de onu diyecektim yst iyi kilo verdi bilmiyoum banucum bu sekilde de risk altindayiz cok karsi olmama ragmen kafam cok karisik benim de dusunuuyorum 10 -20 kilo fazlaligim yok ideal kilooma ulasmam icin 50 kg vermem gerek
dedigim gibi kafam acaip karisik
olay artik ticarete dokuldu pis bir durum oldu dedigiin gibi asiri pahalli ve riskli Allah yardimcimiz olsun

Bizim akrabalardan bir kadın ameliyat oldu devlet hastanesinde
Iki ayda 20kilo vermiş banada ürkütücü geliyor ameliyat

Bana da cok urkutucu geliyor dedigim gibi bu aralar ruhen zayif durumdayim sanirm o yuzden farkli farkli dusunceler icindeyim
Allah dogru kararlar vermemizi saglasin insallah

Dediğin gibi bizim hedefe öyle az buz yok ama işte risk üstelik kuzularımızıda düşünmek zorundayız
İnşallah Rabbim bizlerede birşekilde çok daha az kilolara düşmeyi nasip eder

İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamaz ve sağlıklı kilolara düşer

Iyi ornekte var kotu ornekte var aslin da
isin ozu midenin ucte ikisini de aldirsan hep dikkat etmek gerek
yst diye bahsettigimiz arkadas tup mideli oldugu halde diyetisyene gidip bayagi dikkat ediyordu
bilmiyorum isilcimm bu aralar cok mutsuzum Allah hayra cikarsin

Üstelik Işın karaca 2.ci ameliyatında sıkıntıda yaşamıştı ve 2 gün yoğun bakımda kalmıştı
Aslında Seren SErengilin ameliyat olması bence gereksizdi ama tvde açıklaması insülin direnci, pko ve şekerden kurtulmam için oldum olmuştu açıkçası bana pek inandırıcı gelmemişti sonuçta senelerdir oda kilolarıyla bozmuş biri

Çok zor bir karar eşime söylemiştim çok olanlar var çevremizde bu ameliyatı asla kabul etmiyor iki çocuğumuz var çıldırma diyor biz sana bişey olsa napariz oda hakli

Eşimde ilk söylediğimde aynı tepkiyi vermişti ama ben ağlayıp inat edince tamam demişti sonra doktorla görüşmeye gitmiştik ( o ana kadar Annemede söylememiştim ) Görüşme sonrası kararımı Anneme bildirdim ve önce telefonda ağlama krizine giren Annem 1 saat sonra babam camiye gidince hemen bana geldi ve resmen kadın yalvarmaya başladı ya sana bir şey olursa bak çocuklarını kocanı düşün falan diye
Hatta ilk sütümü helal etmem sana falan diye de beni vazgeçirmeye çalışmıştı o zamanlar nasıl nevrim döndüyse ben kesinlikle bu yükü taşıyorum ve artık tükendiğimi hissediyorum kaderimde ameliyatta ölmek yada sakat kalmak varsa olacak o artık demiştim Tabi sonra iş ciddiye binip üzerinden bir kaç gün geçince o anki gaz yok oldu ve korkmaya başladım

Birde açıkçası ben dini açıdanda düşündüm
RAbbim hepimize sağlıklı bir sistemle dünyaya göndermiş ve vücudumuz bize emanet ( tüm azalarımızda bizler öldükten sonra iyi yada kötü yaptıklarımıza şahitlik edecekler )
Eeee ben sırf pis boğazım yüzünden mükemmel çalışan bir sistemi senelerce sağlıksız beslenerek bozmuşum ( pko ve insülin direncine sebep olmuş o beslenme şekli ) sonrada artık yüküm ağrı geldi dilediğimi giyemiyorum diye gidip Rabbimin emaneti olan organlardan birini kesip biçtirip sıpıtıp atmaya kalkışıyorum
Hani açıkçası diyanete arayıp sormadım ama mantık yürütünce bana doğru gelmedi heee ileride doktor kaçınılmaz ameliyat şart derse ne düşünürüm bilmiyorum ama belkide korktuğum için bunun arkadaşına sığınmak işime de geliyor olabilir psikolojik olarak

Birde ben ne zaman bu ameliyatı aklımdan geçirsem haberlerde bir iki gün içinde yok tüp mide ameliyatı olan birilerinin kötü sonuçlanan ameliyat haberine deng geliyorum
En son bir haberde eşinin çok kilo aldın diye boşadığı ve o anlık gazla kilo vermeyi senelerdir başaramayan bir hatunu izlemiştim kadın 125 kgken ( ki boyuda 1.80di ) ameliyata giriyor ve ameliyat esnasında bir komplikasyon yüzünden beyin felci geçiriyor Rabbim esirgesin kadıncağız yatalak kalıyor ( heee evet zayıflıyor ama makinelere bağlı yaşıyor ) kadının hatta 5 - 6 yaşlarında kızı varmış ve ablası kadının bakımını üstlenmiş

O haberi eşimde izledi ve resmen ağız dolusu adamı ana avrat kalayladı Erkeğim diye dolanmasın şe....siz p..nk dedi O kadının yüreğini sevmiş olsaydı zaten kaç kilo olursa olsun onu hala ilk günki gibi görürdü, aksine ona sağlık için veremiyorsa bile ameliyat olacağım dediğinde bile ( boşanma davası sürecinde de olsalar ) evladı için bunu yapmaması gerektiğini söylemesi gerekirdi diye söylenip durmuştu

Aminnnnnn Canım Rabbim hepimizi hayırlısıyla karşılaştırsın

Benim görümcemin oglu 19 yaşinda 150 kılo falanmiş. Kılosunu tam söylemiyolardı ama aşırı irileşmiştı cocuk kelepce taktırdı 2-3 ay once gecen gun geldı baya toparlanmış 20kılo falan vermiş
Rahatım dıyor herseyi yiyor ama cok yavaş bi şekilde ve az az
Vede cok cigniyor
Bilmiyorum ilk günler cok rahatsız oldu ama alıştı sonra

Bugun yediklerim sabah
Iki yumurtali omlet 3 zeytin biraz peynir yesilcay bir cavdar ekmegi

Ara iki kucuk mandalina bir avuctan az yer fistigi

Oglen yarim corba kasesi kadar nohut yemegi 3 yk pilav 3 yk yogurt

Aksam bir porsiyon etli sulu yemek 2 yk bulgur pilavi 2 yk yogurt

2 litresu

Sabah belden aşağı 400 ziplama
Oglen belden aşağı 400 ziplama
Ikindi boydan 300 ziplama
Aksam boydan 300 belden asagi 300 ziplama

Simdide esim cay icerken yesil cay iciyorum birtane ceviz bir tane fistik yedim

Cokmu yedim ki yazarken cok geldi gözüme halbuki gun boyu cok actim

E elifdnzzz canim esine allah yardim etsin acil şifalar dilerm

Su perisi86 tatlim partinizin guzel gecmesine sevindim detoksu ben dun yaptim bidaha tövbe umarim siz benim kaadr zorlanmazsiniz merak ediyorim sizin nasil gececk acaba

Bu arada mide kucultme ameliyatında tv de sanatçıların cok rahatsizlandiklarimi ama belli etmediklerini magazinde söylemişlerdi gerçekten ürkütücü riskli bence hic dusunmeyin

Bence hiçte fazla yememişsin maşallah sporda süper daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…