Büyük her fırsatta kitap aldığı için hiç ses etmiyor ona en güzel hediye
Canım bende defalarca biliyorsun düşündüm tüp mide ameliyatını ama işte her zamanda sıkıntısız geçmiyor bu tip ameliyatlar
Hatta ben o ameliyat için gidip doktorlar görüştüğümde bana resmen dedi bakma çok çok kilolar verelenler var ama bir okadarda veremeyenler oluyor çünkü ameliyat kurtuluş değil, çok zor bir süreç, ilk 1 ay sadece sıvı tüketiliyor üstelik spor ve diyet yapılırsa ancak bu süreç düzgün ilerliyor demiştiömür boyu asitli sodada dahil bir şey içemezsin, yemek yerken kahvaltıda dahil yanında sıvı tüketmek yasak, dikkat edilmediği an %70i geri alınabiliyor maazallah
Biliyorsun bizim haticede ( yst38 ) tüp mide ameliyatı olmuştuo çok güzel kilo verdi ama benim bildiğim 3 kişide ameliyat olduğu halde ya kilo veremedi verenlerden bir taneside çoğunu geri aldı beslenme düzeninden vazgeçemediği için
İnan benim bile ara ara aklıma düşünyor ama sonra onlar aklıma gelince açıkçası yemiyor
En son eşimle yine bunun muhabbeti olduğunda eşim evet tıp her gün gelişiyor ama bir kaç sene daha bekle belki başka bir çare bulunur yada bu ameliyat gelişir daha tehlikesiz olan bir yöntemi çıkar diyor
Aslında bende çok fazla bıktım şu kilolardan hatta şu anda Annemin yine fenalık geçirmeyeceğini bilsem belki biraz daha rahat yaklaşırım ameliyat olayına ama bir yanımda felaket korkuyorYa kilo derdi insanın kafasını bile bulandırıyor bak bir yandan sana eksilerini sayarken bir yandanda hala acabamı diye ben bile tereddütte kalıyorum iyice dengesiz oldum valla
Bİrde eskiden devlet karşılardı bu ameliyatın masraflarını ama artık bildiğim kadarıyla karşılamıyor ve devlet hastanesinde bile 3 500 tl falan gibi rakamlar dönüyor özelleri söylemiyorum bile ( bizim mahallede 20 000 veren olmuş özelde yaptırdığı için )
Helal kız sanaregl olmana rağmen sporunu aksatmıyorsun
Bizim akrabalardan bir kadın ameliyat oldu devlet hastanesindeben de onu diyecektim yst iyi kilo verdi bilmiyoum banucum bu sekilde de risk altindayiz cok karsi olmama ragmen kafam cok karisik benim dedusunuuyorum 10 -20 kilo fazlaligim yok ideal kilooma ulasmam icin 50 kg vermem gerek
dedigim gibi kafam acaip karisik
olay artik ticarete dokuldu pis bir durum oldu dedigiin gibi asiri pahalli ve riskli Allah yardimcimiz olsun
Bizim akrabalardan bir kadın ameliyat oldu devlet hastanesinde
Iki ayda 20kilo vermiş banada ürkütücü geliyor ameliyat
ben de onu diyecektim yst iyi kilo verdi bilmiyoum banucum bu sekilde de risk altindayiz cok karsi olmama ragmen kafam cok karisik benim dedusunuuyorum 10 -20 kilo fazlaligim yok ideal kilooma ulasmam icin 50 kg vermem gerek
dedigim gibi kafam acaip karisik
olay artik ticarete dokuldu pis bir durum oldu dedigiin gibi asiri pahalli ve riskli Allah yardimcimiz olsun
Bizim akrabalardan bir kadın ameliyat oldu devlet hastanesinde
Iki ayda 20kilo vermiş banada ürkütücü geliyor ameliyat
Slm kızlar ışın karaca 2. Kez ameliyat olmuş kilo fazlası çok olanlar ideal kilosuna inemiyormus TV de Seren Serengil söyledi Seren 80 kiloyla ameliyata gitmiş 30 kilo vermiş 50olmus ışın 110 falandı 75 falan olmuş demek yetmemiş
Slm kızlar ışın karaca 2. Kez ameliyat olmuş kilo fazlası çok olanlar ideal kilosuna inemiyormus TV de Seren Serengil söyledi Seren 80 kiloyla ameliyata gitmiş 30 kilo vermiş 50olmus ışın 110 falandı 75 falan olmuş demek yetmemiş
Çok zor bir karar eşime söylemiştim çok olanlar var çevremizde bu ameliyatı asla kabul etmiyor iki çocuğumuz var çıldırma diyor biz sana bişey olsa napariz oda hakli
Iyi ornekte var kotu ornekte var aslin da
isin ozu midenin ucte ikisini de aldirsan hep dikkat etmek gerek
yst diye bahsettigimiz arkadas tup mideli oldugu halde diyetisyene gidip bayagi dikkat ediyordu
bilmiyorum isilcimm bu aralar cok mutsuzum Allah hayra cikarsin
cuma günü 67.0 dıbenim en son bildirim 68.3 normalde 67de seyrediyordum karbon diyeti yaptım vereceğime aldım yanii öyle, senin kaç canım
cuma gunki halime döndüm cok sukur artida degilim simdilikLargeGemini Canım hala artı görüyormusun tartida
Bugun yediklerim sabah
Iki yumurtali omlet 3 zeytin biraz peynir yesilcay bir cavdar ekmegi
Ara iki kucuk mandalina bir avuctan az yer fistigi
Oglen yarim corba kasesi kadar nohut yemegi 3 yk pilav 3 yk yogurt
Aksam bir porsiyon etli sulu yemek 2 yk bulgur pilavi 2 yk yogurt
2 litresu
Sabah belden aşağı 400 ziplama
Oglen belden aşağı 400 ziplama
Ikindi boydan 300 ziplama
Aksam boydan 300 belden asagi 300 ziplama
Simdide esim cay icerken yesil cay iciyorum birtane ceviz bir tane fistik yedim
Cokmu yedim ki yazarken cok geldi gözüme halbuki gun boyu cok actim
Bence hiçte fazla yememişsinmaşallah sporda süper daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?