Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynen öyle canım sonuçta emek vermeden bir şey elde edilmiyor
Şu iğnelerimi yaptırmaya devam ediyorum inşallah yakında faydasını görürüm de bende artık eksileri görmeye başlarım

Selam kızlar bende çok yorgunum 45 dk Leslie yaptım akşam tanı ni de e işleri dökülüyom resmen öptüm sizi iyi geceler tatlı rüyalar

İki gündür temizlik yapıyorum ev büyük yap yap bitmedi yarında taziyeye ark.gelicek birsuru hazırlık yaptım çok yoruldum her yerim et kırığı ki o kadar yürüyüş yapmama ragmen ilginç herkese iyi geceler 20 kişiden fazla olacak son duruma göre hadi bana kolay gelsin iyi gclr kızlar grsrz

dünkü menü
sabah: 1 torku bitter gofret (kızlar kahvaltı hazırlayamıyorum 150 kalori zaten ama doğru mu yapıyorum fikrinizi almak issterim bugünde böyle geçiştiriyorum kahvaltıyı)
öğle: 1 kase tavuksuyu çorba, 3 yk bulgur pilavıi 1 yk yoğurt, az salata,
akşam: 1 kase mercimek çorba, 2 dilim kepek ekmeği, 1 siga böreği
1 fırında sütlaç ( ev yapımı)
45 dk Leslie,
1,5 km yürüyüş, 3 lt su

Selamün Aleyküm kızlar

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün yine koşturmacalı bir gün olacak benim için
Hazır kızlar okuldayken gidip sağlık ocağına eşimin ilaçlarını yazdıracağım ve faturaları ödeyeceğim ( genelde eşim hallederdi ama bu ara çok yoğun diye bana kaldı )

Öğleden sonrada kızlarla Alışveriş merkezine gideceğim
Okullar arası bir kitap yarışması varmış ve büyük kızım en yakın arkadaşıyla okulunu temsil edecekmiş
Mayısa kadar tam 7 kitap okumak zorundalar ve Mayısda Bilecikte olan yarışmada okullarını temsil edecekler
Öğretmen dün sınıfa gelip yarışmayı anlatmış ve sizin sınıftan seçmek istiyorum temsilcimizi demiş ( bütün öğretmenler onların sınıfını en çok sevdiği için öyle bir karar almışlar ) tabi bütün sınıf aynı ağızdan nam yapmış bir kitap kurdu olarak benim kızımla arkadaşını önermişler Öğretmende tamamdır o zaman sizler temsil ediyorsunuz bizi hatta hadi benimde katkım olsun o 7 kitabın 3ünü ben alayım demiş Bizimkiler tabi hocam sıkıntı değil alırız biz arkadaşımla ortaklaşa demişler ama Öğretmen yok benimde size katkım olsun siz tamamen yarışmaya odaklanın ve verilen kitapları iyice okuyun demiş
Mayısda 2 günlüğüne gittiklerinde de bir nevi sınav olucaklarmış ( yazılı sorular sorulacakmış atıyorum şu kitapta geçen karakterin adı ne yahut hikaye nerede geçiyor gibi bir sürü sorulara cevap verecekleremiş )
Bizimki şimdiden çok heycanlı üstelik hocaların hepside okulu temsil ettikleri için artık performansızada artı olarak yansır bu yarışma demişler

Bugün hemen ilk kitabını alacağız ( belki diğerinide bulursak alırız ) 7 kitabıda 2şer kere okumayı planlıyorlar

Hazırlanıp birazdan çıkarım ki kızlar okuldan çıkana kadar işlerimi halledeyim nasılsa öğleden sonra çabucak işimiz biterde bizde rahat rahat sohbetimizi ederiz

Merak etmeyin diye haber vereyim dedim

çok gzel ve gurur verici bişey canım, başarılar dilerim

tabiki doğru yapmıyorsun bunu da biliyorsun aslında doğru olmadığını
onun yerine ekmek arası peynir domates veya süt+yulaf ezmesi gibi pratik şeyler yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…